• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 14.gun

Benim de kan sonucum 0.834 çıktı beta. Acaba diyorum geç döllenme falan mı negatif ama yine de adet olmadım ya aklıma geliyor

Varsa çıkardı diye düşünüyorum ama aklıma geç döllenme ihtimali de geliyor . Tarlusal kullandım negatif olunca sonuç yarın adet olmam lazım en geç Çarşamba günü bakalım
Adet belirtiniz var mı söyle birsey okudum iğneden sonra 14 17 gün arası det olunuyormuş yani illaki 14.gün olmuyormuş adet olsam da kontrole gideceğim

Adet belirtiniz var mı söyle birsey okudum iğneden sonra 14 17 gün arası det olunuyormuş yani illaki 14.gün olmuyormuş adet olsam da kontrole gideceğim

Belirtim yok akinti dışında . Geçen hafta cumartesi adet olcak gibi ağrım oldu hemde çok dedim şimdi olcam hatta bacaklarıma vurdu ağrı ama gelen giden olmadı adette olmadım bir ay olcak nerdeyse iğne vurulali

Merhaba kızlar. doktor çatlatma iğnesini neye göre veriyor? ben 2 ay ultrasonda yumurta takibi yaptırdım yumurtam ortalama 20mm büyüklüğünü ulaşıyor ama çatlamıyor. çatlamadan küçülmeğe başlıyor. doktora gittim bu yüzden ama test istedi. şimdi adetimi bekliyorum hormon testleri yaptırcam. acaba hormonla alakali olabilirmi? iğneyle kolaylıkla çatlatılırmıki?
20mm ideal bir büyüklük. Çatlama ignesini doktordan kendin talep etmelisin bence

Belirtim yok akinti dışında . Geçen hafta cumartesi adet olcak gibi ağrım oldu hemde çok dedim şimdi olcam hatta bacaklarıma vurdu ağrı ama gelen giden olmadı adette olmadım bir ay olcak nerdeyse iğne vurulali
Hakkında hayirlisi olsun, senin yumurtaların daha yavaş buyudukleri icin geç olgunlaşmış, geç çatlamış olabilirler. İnşallah diyelim, geç döllenme olsun

20mm ideal bir büyüklük. Çatlama ignesini doktordan kendin talep etmelisin bence
Ultrasonda takip ettirmiştim. Jinekoloğa gitmemiştim. Yeni gittim hormonların testini istedi genel duruma bakalım dedi. Adetimi bekliyorum. Testler normal olursa bu ay beklemiycem çatlatma iğnesi istiycem ben de. Peki bu iğneyi yaptırmadan önce eşim de test yaptırmalımı sizce? Sonuçda vücuduma hormon iğne yapılcak ve dengeyi bozuyormuş. Boşuna yaptırmış olmayayım

Ultrasonda takip ettirmiştim. Jinekoloğa gitmemiştim. Yeni gittim hormonların testini istedi genel duruma bakalım dedi. Adetimi bekliyorum. Testler normal olursa bu ay beklemiycem çatlatma iğnesi istiycem ben de. Peki bu iğneyi yaptırmadan önce eşim de test yaptırmalımı sizce? Sonuçda vücuduma hormon iğne yapılcak ve dengeyi bozuyormuş. Boşuna yaptırmış olmayayım
Eşinizin de sperm tahlilini yaptirmasi gerekiyor mutlaka. Sorun sperm hareketliginde vs de olabilir. Boşu boşuna hormon alip dengenizi bozmayın derim.

Back