- Konu Sahibi Minicikpandam
Hadi bakalim, hakkinda hayırlısı İnşallah, bekliyoruzKızlar kan verdim 19. Gün bugün iğneden sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalim, hakkinda hayırlısı İnşallah, bekliyoruzKızlar kan verdim 19. Gün bugün iğneden sonra
Hayırlısı olsun sonucun ne zaman cikacakKızlar kan verdim 19. Gün bugün iğneden sonra
Hayırlısı olsun sonucun ne zaman cikacak
Hayırlısi böyledir belki. Üzülme demekle olmuyor biliyorum, illa üzüleceksin ama kendini şartlandir kısa sürsün.. kendimizi üzdükçe hedeften uzaklaşiyoruz. Allah'ım sabır versin. Topla kendini tamam mıKızlar negatif
Hayırlısi böyledir belki. Üzülme demekle olmuyor biliyorum, illa üzüleceksin ama kendini şartlandir kısa sürsün.. kendimizi üzdükçe hedeften uzaklaşiyoruz. Allah'ım sabır versin. Topla kendini tamam mı
Ben hamilesiniz diye zannetmiştim çünkü benim doktorum 14.gün belli olur demiştiTamam canım
Ben geciksede test yapmayacağım moralim daha çok bozuluyor
Daha tedavinin ilk ayındasın sakin pes etme önünde uzun ve sabır gerektiren yol var ınsallah Rabbim çok bekletmezYumurtam büyümüyor kızlar polikistik over var bende fazla yumurtam var sağlıklı büyümüyor gonal f iğne kullandım 9 gün boyunca 50 ml vuruldum sonucunda 11 mm büyüme oldu benim iğnenin dozunu daha yüksek verin dedim dinlemedi doktorum
Aa o kadar küçük yumurta için verilmiyor benim 16 mm idi üc gün sonraya çatlatma iğnesi vermişti en az 18 mm olmalıymışDeğilmişim canım malesef tarlusal aldım içip adetimi beklicem ve doktorumu degistircem en büyük yumurtam 11 mm di ve bana çatlatma iğnesi verdi belki de yumurta küçük diye ise yaramadı
Aa o kadar küçük yumurta için verilmiyor benim 16 mm idi üc gün sonraya çatlatma iğnesi vermişti en az 18 mm olmalıymış
Daha tedavinin ilk ayındasın sakin pes etme önünde uzun ve sabır gerektiren yol var ınsallah Rabbim çok bekletmez
Tabiki yumurta geliştirici ilaç kullandınız mıEvet işte beni baştan savmak için yaptı yazık o kadar emek para ve çöpe giden iki ay
Tabiki yumurta geliştirici ilaç kullandınız mı
Anladım i laçlarla daha büyük olması gerekmezmi tam bilmiyorum ama inşallah hamile kalırızİlk klomen kullandım olmadı yine 11 mm de kaldı
Sonra gonalf kullandim 50 ml 11mm de kaldı
Anladım i laçlarla daha büyük olması gerekmezmi tam bilmiyorum ama inşallah hamile kalırız
Benim şöyle oldu canım femara verdi beş gün kullandım sonra yumurta büyüklüklerine baktı iyi dedi 2 yumurta oluşmuştu sonra 3gün sonra çatlatma iğnesi kullandım 36 ve 48 şart sonrası önemli dedi o günleri değerlendirdik ama idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullandım olduysa da tutunamamıştır bence senin kaç yumurta oluştuİğnenin dozu düşük geldi ara kontrollere cagirsaydi yükseltebilirdi yetersiz görüp ama korktu biraz da