• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 14.gun

Ben geciksede test yapmayacağım moralim daha çok bozuluyor

Değilmişim canım malesef 😑 tarlusal aldım içip adetimi beklicem ve doktorumu degistircem en büyük yumurtam 11 mm di ve bana çatlatma iğnesi verdi belki de yumurta küçük diye ise yaramadı 🤷🏻

Yumurtam büyümüyor kızlar polikistik over var bende fazla yumurtam var sağlıklı büyümüyor 😔 gonal f iğne kullandım 9 gün boyunca 50 ml vuruldum sonucunda 11 mm büyüme oldu benim iğnenin dozunu daha yüksek verin dedim dinlemedi doktorum 🥺

Yumurtam büyümüyor kızlar polikistik over var bende fazla yumurtam var sağlıklı büyümüyor 😔 gonal f iğne kullandım 9 gün boyunca 50 ml vuruldum sonucunda 11 mm büyüme oldu benim iğnenin dozunu daha yüksek verin dedim dinlemedi doktorum 🥺
Daha tedavinin ilk ayındasın sakin pes etme önünde uzun ve sabır gerektiren yol var ınsallah Rabbim çok bekletmez

Değilmişim canım malesef 😑 tarlusal aldım içip adetimi beklicem ve doktorumu degistircem en büyük yumurtam 11 mm di ve bana çatlatma iğnesi verdi belki de yumurta küçük diye ise yaramadı 🤷🏻
Aa o kadar küçük yumurta için verilmiyor benim 16 mm idi üc gün sonraya çatlatma iğnesi vermişti en az 18 mm olmalıymış

Doktorum dedi ki bir anda yüksek doz iğne veremem yumurtalıklarınin nasıl tepki vereceğini bilmiyorum polikistik over de ohss riski var aşırı uyarılma bu yüzden de başlangıç için 50 ml gayet güzel dedi iyi dedim bende neyse 9 gün kullandım adetimin 14. Günü gittim 11 mm en büyük olanı sonra çatlatma iğnesi verdi 4 gün sonra vurul dedi nolur nolmaz dedi 🤷🏻

İğnenin dozu düşük geldi ara kontrollere cagirsaydi yükseltebilirdi yetersiz görüp ama korktu biraz da
Benim şöyle oldu canım femara verdi beş gün kullandım sonra yumurta büyüklüklerine baktı iyi dedi 2 yumurta oluşmuştu sonra 3gün sonra çatlatma iğnesi kullandım 36 ve 48 şart sonrası önemli dedi o günleri değerlendirdik ama idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullandım olduysa da tutunamamıştır bence senin kaç yumurta oluştu

Back