Geç Döllenme ve Gebelik Belirtileriii

kubraa97

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2024
36
10
6
27
Arkadaşlar 29 günde bir düzenli adet olurum 2 gün falan erken gelir ama gecikmez beklenen adetim bugündü olmadım. Fakat tatlıya karşı tiksinti karında şişkinlik kasık bel ağrılarım uyku hali vs var . 3gün öncesi test yaptım negatif eğer geç döllenme ise ilerleyen günlerde adet olmazsam testi tekrar etmelimiyim. Varmı adet öncesi negatif olup sonrasında pozitife dönen idrar testi.

Arkadaşlar 29 günde bir düzenli adet olurum 2 gün falan erken gelir ama gecikmez beklenen adetim bugündü olmadım. Fakat tatlıya karşı tiksinti karında şişkinlik kasık bel ağrılarım uyku hali vs var . 3gün öncesi test yaptım negatif eğer geç döllenme ise ilerleyen günlerde adet olmazsam testi tekrar etmelimiyim. Varmı adet öncesi negatif olup sonrasında pozitife dönen idrar testi.
Yaşamadım ama çok duydum ve okudum. Bat gününde test yapıp çıkmayanlar ama bir iki gün geçince pozitif sonuç alanlar. Tabi birde ben gibi düzenli döngüye sahip olup bu hamilelik sürecine girince vücudun oynattığı kişiler. Geçen ay 10 gün geciktim 4 farklı marka testte silik gördüm ama sonuç negatifti yalancı gebelik deniyormuş ahah. Ama inşallah sizin ki olumlu sonuçlanır.
Geç döllenme aslında şöyle bir durum ben ilk hamileliğimde yaşamıştım ultrasona girdiğimde doktor 6+4 demişti ama son adete göre 7+4 tü bir hafta geç döllenmiş fakat ben regle iki gün kala öğrenmiştim. Yani bu da değişken aslında çok kişisel bir süreç inşallah güzel haberler alırsınız

Günaydınnn ay sanki ben yazmışım gibi dün regl günümdü olmadım regl günümde ve bir iki gün önce canım çok tatlı istedi ordan anlardım zaten derdim regl olacam şuan bende tiksiniyorum midemi bulandırıyor sanki ben dün sabah test yaptım silik çıktı ama güvenemiyorum yalancıdır diye ümitlenemiyorum

Eklentiler

• IMG_3050.webp
    IMG_3050.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3052.webp
    IMG_3052.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 40
Günaydınnn ay sanki ben yazmışım gibi dün regl günümdü olmadım regl günümde ve bir iki gün önce canım çok tatlı istedi ordan anlardım zaten derdim regl olacam şuan bende tiksiniyorum midemi bulandırıyor sanki ben dün sabah test yaptım silik çıktı ama güvenemiyorum yalancıdır diye ümitlenemiyorum
Ben adet oldum canım dün. 🥹

Back
X