- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Şimdi hamilelik testim geldi yapayım da kurtulayım hamile olmadığımı öğreneyim
Yaptım negatif çıktı doktor 14.gün kan ver demişti ama yarın olmassam versem mi çıkmadı amaÖyle deme canım inşallah vardır
Yaptım negatif çıktı doktor 14.gün kan ver demişti ama yarın olmassam versem mi çıkmadı ama
İnşallahKan ver canım idrara güvenme belki geç dollenmedir ya da idrar testleri yanıltıcı olabiliyor
Kaçıncı günün idrar testi yaptın mıBenim de kan sonucum 0.834 çıktı beta. Acaba diyorum geç döllenme falan mı negatif ama yine de adet olmadım ya aklıma geliyor
Kaçıncı günün idrar testi yaptın mı
18 gün çok fazla ama Olabilir sizinİğnenin 13. Günü kan verdim negatif . 18. Günü tekrar kan verdim 0.834 çıktı beta yine negatif
Varsa çıkardı diye düşünüyorum ama aklıma geç döllenme ihtimali de geliyor . Tarlusal kullandım negatif olunca sonuç yarın adet olmam lazım en geç Çarşamba günü bakalım18 gün çok fazla ama Olabilir sizin
Adet belirtiniz var mı söyle birsey okudum iğneden sonra 14 17 gün arası det olunuyormuş yani illaki 14.gün olmuyormuş adet olsam da kontrole gideceğimVarsa çıkardı diye düşünüyorum ama aklıma geç döllenme ihtimali de geliyor . Tarlusal kullandım negatif olunca sonuç yarın adet olmam lazım en geç Çarşamba günü bakalım
Adet belirtiniz var mı söyle birsey okudum iğneden sonra 14 17 gün arası det olunuyormuş yani illaki 14.gün olmuyormuş adet olsam da kontrole gideceğim
benimde akıntım var ama adet öncesi de oluyorBelirtim yok akinti dışında . Geçen hafta cumartesi adet olcak gibi ağrım oldu hemde çok dedim şimdi olcam hatta bacaklarıma vurdu ağrı ama gelen giden olmadı adette olmadım bir ay olcak nerdeyse iğne vurulali
Evet benimde adet olcam diyedirbenimde akıntım var ama adet öncesi de oluyor
20mm ideal bir büyüklük. Çatlama ignesini doktordan kendin talep etmelisin benceMerhaba kızlar. doktor çatlatma iğnesini neye göre veriyor? ben 2 ay ultrasonda yumurta takibi yaptırdım yumurtam ortalama 20mm büyüklüğünü ulaşıyor ama çatlamıyor. çatlamadan küçülmeğe başlıyor. doktora gittim bu yüzden ama test istedi. şimdi adetimi bekliyorum hormon testleri yaptırcam. acaba hormonla alakali olabilirmi? iğneyle kolaylıkla çatlatılırmıki?
Hakkında hayirlisi olsun, senin yumurtaların daha yavaş buyudukleri icin geç olgunlaşmış, geç çatlamış olabilirler. İnşallah diyelim, geç döllenme olsunBelirtim yok akinti dışında . Geçen hafta cumartesi adet olcak gibi ağrım oldu hemde çok dedim şimdi olcam hatta bacaklarıma vurdu ağrı ama gelen giden olmadı adette olmadım bir ay olcak nerdeyse iğne vurulali
Ultrasonda takip ettirmiştim. Jinekoloğa gitmemiştim. Yeni gittim hormonların testini istedi genel duruma bakalım dedi. Adetimi bekliyorum. Testler normal olursa bu ay beklemiycem çatlatma iğnesi istiycem ben de. Peki bu iğneyi yaptırmadan önce eşim de test yaptırmalımı sizce? Sonuçda vücuduma hormon iğne yapılcak ve dengeyi bozuyormuş. Boşuna yaptırmış olmayayım20mm ideal bir büyüklük. Çatlama ignesini doktordan kendin talep etmelisin bence
Yerinde olsam iki üç gün gecmesini beklerdim ama sabirsizsan karar senin tabikiYaptım negatif çıktı doktor 14.gün kan ver demişti ama yarın olmassam versem mi çıkmadı ama
Haklısınız boşvyere test yaptırmayımYerinde olsam iki üç gün gecmesini beklerdim ama sabirsizsan karar senin tabiki
Eşinizin de sperm tahlilini yaptirmasi gerekiyor mutlaka. Sorun sperm hareketliginde vs de olabilir. Boşu boşuna hormon alip dengenizi bozmayın derim.Ultrasonda takip ettirmiştim. Jinekoloğa gitmemiştim. Yeni gittim hormonların testini istedi genel duruma bakalım dedi. Adetimi bekliyorum. Testler normal olursa bu ay beklemiycem çatlatma iğnesi istiycem ben de. Peki bu iğneyi yaptırmadan önce eşim de test yaptırmalımı sizce? Sonuçda vücuduma hormon iğne yapılcak ve dengeyi bozuyormuş. Boşuna yaptırmış olmayayım
Çünkü her test bir umut. Sonra diyelim ki adet 3-4 gun gecikti, hadi bi test daha, bi umut daha.. acabalar çok yoruyor insanıHaklısınız boşvyere test yaptırmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?