- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Hakkında hayirlisi olsun, senin yumurtaların daha yavaş buyudukleri icin geç olgunlaşmış, geç çatlamış olabilirler. İnşallah diyelim, geç döllenme olsun
Aynen öyle oluyor olmadığını biliyorum ama yinede belki diyor insanÇünkü her test bir umut. Sonra diyelim ki adet 3-4 gun gecikti, hadi bi test daha, bi umut daha.. acabalar çok yoruyor insanıkararınız doğru diye düşünüyorum
Yaa demez olur muAynen öyle oluyor olmadığını biliyorum ama yinede belki diyor insan
Bizimde 1 yıla yaklasti 9 ay bitti bileBir yıldan fazla oldu, siz?
Evet gerçekten bende öyleyimYaa demez olur muaz önce adet görmesine rağmen hamile olduğunu öğrenenlerin konularını okuyordum. Ben de adetim şu an ve yine bi acabaaa dedim yani
Sonra da sus kız dedim kendime, aylık şansın %25 daha onu tutturamiyosun binde 1lik şansı mı umut ediyosun
Sizin baya geçmiş ama bence tekrar kontrole gitmelisiniZ ben dün test yaptıracaktım adet ağrılarım başladı yaptırmadımKızlar tarlusalla neden adet olmadım bu 4. Gün korkmaya başladım artık
Sizin baya geçmiş ama bence tekrar kontrole gitmelisiniZ ben dün test yaptıracaktım adet ağrılarım başladı yaptırmadım
Eğer 14 17 gün arası adet olunmazsa kis yapıyormuş yine de gitmelisiniZ tabiki olabilir inş öyledirEvet yarında adet olmazsam gidicem artık geçen hafta cumartesi adet ağrısi gibi ağrı çektim acaba diyorum o zaman tutunmuş olabilir mi
Eğer 14 17 gün arası adet olunmazsa kis yapıyormuş yine de gitmelisiniZ tabiki olabilir inş öyledir
Biraz önce biryerde gördüm parmağının kanını teste damlatıyormuş gebelik çıkıyormuş acaba yapsam mi diye düşünüyorum
bakalım ben ne zaman olacağım 19.gün oldunuz değilmi iğneden sonraKızlar az önce adet oldum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?