- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
bakalım ben ne zaman olacağım 19.gün oldunuz değilmi iğneden sonra
26. Gün oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım ben ne zaman olacağım 19.gün oldunuz değilmi iğneden sonra
Adetleriniz düzenli mi peki genelde26. Gün oldum
Adetleriniz düzenli mi peki genelde
Anladım inş gelecek ay bari olsaHayır polikistik over var bende adetlerim duzensiz ilaçla adet oluyorum ilaç icmezsem çok geç adet oluyorum
Allah’a şükür bebeğim ya darısı bana, ben de söktürücü içtim hala beklemedeyim şaka gibiyiz ya sen= ben26. Gün oldum
Sizin adetleriniz düzenli miAllah’a şükür bebeğim ya darısı bana, ben de söktürücü içtim hala beklemedeyim şaka gibiyiz ya sen= ben
Allah’a şükür bebeğim ya darısı bana, ben de söktürücü içtim hala beklemedeyim şaka gibiyiz ya sen= ben
Duphaston içtim 2 gün oldu biteli duphastonda 10 gün içiyorsun bekliyorum öyleCanım ne içtin adı ne ? Kaç gün oldu biteli
Duphaston içtim 2 gün oldu biteli duphastonda 10 gün içiyorsun bekliyorum öyle
Normal döngüde de 48. Gündeyim ya sabır! Sinir olmamak elde değilDuphaston benim bittikten 4 gün sonra adet geliyor gelir yakında
Normal döngüde de 48. Gündeyim ya sabır! Sinir olmamak elde değil
Adetin 2. günü femara kullanın bence çünkü gerçekten yumurta büyütüyor ve sayısını arttırıyor. ben pcos hastasıyım ve bu ay femara sayesinde 8 yumurta oluştu 4 ü gelişti. Doktorunuza bir sorun istersenizDeğilmişim canım malesef tarlusal aldım içip adetimi beklicem ve doktorumu degistircem en büyük yumurtam 11 mm di ve bana çatlatma iğnesi verdi belki de yumurta küçük diye ise yaramadı
Klomen ise yaramadı femera da sonuçsuz kalır belki gonal f iğne kullandim günlük 50 ml o da yetersiz geldi yine 11 mm de kaldı yumurtalarimAdetin 2. günü femara kullanın bence çünkü gerçekten yumurta büyütüyor ve sayısını arttırıyor. ben pcos hastasıyım ve bu ay femara sayesinde 8 yumurta oluştu 4 ü gelişti. Doktorunuza bir sorun isterseniz
benim gittiğim doktor ki kendisi prof. femara verdi bana ve oyle 5 gün kullan bırak demedi. 5 gün kullandım bıraktım kontrole gittiğimde 4 gün daha kullan dedi. 8 tane yumurta oluştu bunların 4ü geliştiKlomen ise yaramadı femera da sonuçsuz kalır belki gonal f iğne kullandim günlük 50 ml o da yetersiz geldi yine 11 mm de kaldı yumurtalarim
Anladım canım onu reçeteyle alabiliyoruz degilmibenim gittiğim doktor ki kendisi prof. femara verdi bana ve oyle 5 gün kullan bırak demedi. 5 gün kullandım bıraktım kontrole gittiğimde 4 gün daha kullan dedi. 8 tane yumurta oluştu bunların 4ü gelişti
Yok hayir receteye gerek tok eczaneden istediginiz zaman veriyorAnladım canım onu reçeteyle alabiliyoruz degilmi
Doktor kontrolünde kullanmak gerek sanırım onu da doktoruma daniscam bu ayYok hayir receteye gerek tok eczaneden istediginiz zaman veriyor
Klomen ucuz oldugu icin herkese yaziyorlar ama olumlu sonuc alan cok az insan var ve klomenden sonra cogu kadin da kist olusuyor. Bence femara daha etkili bir ilac insallah derdimize derman olurDoktor kontrolünde kullanmak gerek sanırım onu da doktoruma daniscam bu ay
Klomen ucuz oldugu icin herkese yaziyorlar ama olumlu sonuc alan cok az insan var ve klomenden sonra cogu kadin da kist olusuyor. Bence femara daha etkili bir ilac insallah derdimize derman olur
.selam ben doktora söylemeden femera yazdi bana bugün günde bir tane kullanicam 6 gün boyunca siz nasıl kullanıyorsunuzKlomen ucuz oldugu icin herkese yaziyorlar ama olumlu sonuc alan cok az insan var ve klomenden sonra cogu kadin da kist olusuyor. Bence femara daha etkili bir ilac insallah derdimize derman olur