• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 14.gun

Değilmişim canım malesef 😑 tarlusal aldım içip adetimi beklicem ve doktorumu degistircem en büyük yumurtam 11 mm di ve bana çatlatma iğnesi verdi belki de yumurta küçük diye ise yaramadı 🤷🏻
Adetin 2. günü femara kullanın bence çünkü gerçekten yumurta büyütüyor ve sayısını arttırıyor. ben pcos hastasıyım ve bu ay femara sayesinde 8 yumurta oluştu 4 ü gelişti. Doktorunuza bir sorun isterseniz

Adetin 2. günü femara kullanın bence çünkü gerçekten yumurta büyütüyor ve sayısını arttırıyor. ben pcos hastasıyım ve bu ay femara sayesinde 8 yumurta oluştu 4 ü gelişti. Doktorunuza bir sorun isterseniz
Klomen ise yaramadı femera da sonuçsuz kalır belki 😟 gonal f iğne kullandim günlük 50 ml o da yetersiz geldi yine 11 mm de kaldı yumurtalarim

Klomen ise yaramadı femera da sonuçsuz kalır belki 😟 gonal f iğne kullandim günlük 50 ml o da yetersiz geldi yine 11 mm de kaldı yumurtalarim
benim gittiğim doktor ki kendisi prof. femara verdi bana ve oyle 5 gün kullan bırak demedi. 5 gün kullandım bıraktım kontrole gittiğimde 4 gün daha kullan dedi. 8 tane yumurta oluştu bunların 4ü gelişti

benim gittiğim doktor ki kendisi prof. femara verdi bana ve oyle 5 gün kullan bırak demedi. 5 gün kullandım bıraktım kontrole gittiğimde 4 gün daha kullan dedi. 8 tane yumurta oluştu bunların 4ü gelişti
Anladım canım onu reçeteyle alabiliyoruz degilmi

Klomen ucuz oldugu icin herkese yaziyorlar ama olumlu sonuc alan cok az insan var ve klomenden sonra cogu kadin da kist olusuyor. Bence femara daha etkili bir ilac insallah derdimize derman olur
.selam ben doktora söylemeden femera yazdi bana bugün günde bir tane kullanicam 6 gün boyunca siz nasıl kullanıyorsunuz

Back