OVİTRELLE 10. Gün Beta Değeri

Kızlar merhaba
Bende pcos var yumurtalarım kendiliğinden zor çatlıyordu son aylarda. Büyüyüp yumurtalık kistine dönüşüyordu sonra adetle atılıyordu.
5 gün Femara kullandım . 28 kasımdada çatlatma iğnesi oldum. Bugün 12.gün test yaptım negatif çıktı. Erken mi yapmış oldum acaba, kaçıncı günde beta hcg yükselmeye başlar ?
Belirti olarak hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım. Sadece iğneden 36 saat sonra kasıkta ağrı başladı ve aralıklarla devam etti.
Merhabalar 12. Gun kanda mi negatif gördünüz acaba

Merhabalar çatlatma ignesiyle mi hamile kaldınız acaba . 12 ve 14. Günde hamile kaldım demişsiniz acaba öncesinde test yapmış miydiniz. Bu arada gözünüz de aydın Allah'ım bize de nasip eder inşallah
Evet öncesinde tabiki yaptım ve silinmişti sonra koyulaşma olmuştu

Merhabalar çatlatma ignesiyle mi hamile kaldınız acaba . 12 ve 14. Günde hamile kaldım demişsiniz acaba öncesinde test yapmış miydiniz. Bu arada gözünüz de aydın Allah'ım bize de nasip eder inşallah
Ben ikisini de kaybettim malesef pıhtılaşma varmış

Evet evet bence de etkileşimimizi aktif tutalım, güzel haberlerimizi verelim birbirimize. Destek çok önemli ve bizi de aynı şeyleri yaşayanlar anlar🥰
Kesinlikle aynı dertle dertlenen anlar ancak aktif olup bildirelim olumlu olur inşallah ama aksi olursa da bildirelim ki inşallah aksi olmaz sağlıkla

Kızlar bugün iğne vurulduğum günü saymazsak 16. Günüm. İğne gününü sayarsak 17. Hala regl olmadım. Belirtiler oldukça azaldı. Sadece meme hassasiyeti biraz devam ediyor. Kaset test yapmayacağım. Akşam kan vereceğim. Allah kısmet etmiştir inşallah🙏🏻 Dualarınızı bekliyorum🥰🫶🏻

Kızlar bugün iğne vurulduğum günü saymazsak 16. Günüm. İğne gününü sayarsak 17. Hala regl olmadım. Belirtiler oldukça azaldı. Sadece meme hassasiyeti biraz devam ediyor. Kaset test yapmayacağım. Akşam kan vereceğim. Allah kısmet etmiştir inşallah🙏🏻 Dualarınızı bekliyorum🥰🫶🏻
Hadi inşallah tutmuştur da hamilesinizdir test sonucunuz dört gözle bekleyeceğim ilk testimiz dimi

Hadi inşallah tutmuştur da hamilesinizdir test sonucunuz dört gözle bekleyeceğim ilk testimiz dimi
9. gün test yapmıştım kan ve idrar negatif çıkmıştı. Ama yanıltıcı bir sonuç olacağı çok söylendi. Bu yüzden emin olmak için bugün tekrar yapacağım.

Kızlar merhaba, aranızla bu durumla karşı karşıya kalan kişilerin tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Ben 25 Kasım ovitrelle iğne oldum. Bugün iğne gününü sayarsak 10. Gün. Hem kan testi hem de erken gebelik idrar testi yaptım. İdrar negatif ve beta hcg 0.01 çıktı. Bu durumdan sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum. Ama böyle olupta pozitif yaşayan var mı. Bel ağsırı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti, yorgunluk, uyku durumu hepsi var. Bir sonraki bat 13 Aralık. Yani 9 gün sonra regl olmam gerekiyor. Bir daha test yapmama gerek var mı sizce?
Canım test yaptın mı bat a 1 gün kalmış benim iğnede bugün 6. Günüm ve gün gün takip ediyorum senin ne oldu merk ettim hadi güzel haber ver inşallah

Eklentiler

• IMG_20231212_141755.jpg
    IMG_20231212_141755.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba canım hoş geldin aramıza 9,10 gerçekten çok erken test için bende senin gibi pcos var bu ay 3 denemem çatlatma iğnesi diyer olmayan aylarındada doktor 17 ci günde test yap o zaman dogru net sonuç alırsın erken test yapıp kendini boşuna strese sokma demişti bende öyle yaptım ilk ay 17 gün kanda test yaptım sabah ben sonuç çıkmasını bekledim aynı anda regli başlamıştı çok ümitliydim olacagına çok üzülmüştü ikincide 17 gün geçsin sonra yap evde önce yap çıkarsa silikte olsa o zaman gelirsin bakarız kanda dedi 17 ci günde yaptım negatif çıktı 19 günde regli oldum bu ay 20 kasım çatlatma iğnesi vuruldum 7 aralıkta evde test yapıcam beklemedeyim ama önce iki ay negatif gördüm için çok ümitli değilim ama hayırlısı bakalım rabim nasip ettiyse olur senin içinde hakında hayırlısı olsun canım beklemek zor ama 16, 17 ci günde test yap şimdi çok erken rabim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede daha fazla aratmasın 🤲🥰💓
Merhaba test yaptınız mı acaba iğnede 6. Günğmdğ bugün

X