- 19 Ekim 2023
- 135
- 35
- 36
Kısmet artık canım zaten beklemkten başka yapacağımız bişey yokBekle geç döllenme de olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısmet artık canım zaten beklemkten başka yapacağımız bişey yokBekle geç döllenme de olabilir
Kızlar merhaba, aranızla bu durumla karşı karşıya kalan kişilerin tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Ben 25 Kasım ovitrelle iğne oldum. Bugün iğne gününü sayarsak 10. Gün. Hem kan testi hem de erken gebelik idrar testi yaptım. İdrar negatif ve beta hcg 0.01 çıktı. Bu durumdan sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum. Ama böyle olupta pozitif yaşayan var mı. Bel ağsırı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti, yorgunluk, uyku durumu hepsi var. Bir sonraki bat 13 Aralık. Yani 9 gün sonra regl olmam gerekiyor. Bir daha test yapmama gerek var mı sizce?
Merhaba benimde aşılamanın 12. Günü bugün ,, 7. Gün beta 1.20Merhaba kızlar, ben de 17 Aralık'ta aşılamamı oldum. Aşılama günü dahil 14. günüm bugün. 12. günde Prodoctor erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. 13. gün kan verdim, o da negatif. Doktoruma sordum, 17. günü bekle ve tekrar kan ver dedi.13. gün öğlen gibi hafif kahverengimsi bir akıntı geldi çok az ve kesildi. Göğüslerimde feci acıma vardı, 3-4 gün önce geçti. Arada adetimsi sancılarım oluyor. Bugün yani 14. gün silince çooook hafif pembemsi, sulu gibi bir akıntı geldi. Sanki vücudum regl olmaya çalışıyor ama günde 3 defa kullandığım Progestan fitil engelliyor gibi hissediyorum. Fakat doktorum 17. güne kadar devam, sonra kan testi dedi, ben de onu dinliyorum. Açıkçası pek umudum yok, buradan pozitife dönerse çok büyük sürpriz olur.
Ben de benzer bir durumdayım pcos 2. Aşılama 8. Günde kan negatif ,Kızlar ?
Merhaba benimde aşılamanın 12. Günü bugün ,, 7. Gün beta 1.20Ama pıhtılaşma varmış 2si de gitti
Ya şu an msjkarı tek tek okuyordum sizin aşırı mutlu oldum ben de aşılama 7. Gün ve 8. Gün negatif çıkmıştı yani iğnenin 9. Günü gibi oluyorKızlaaaar test yaptım pozitif çıktııııı hala inanamıyorum gerçekten iğneden sonra 17. Gün yaptım test, yani dün yaptım. Beta oldukça yüksek çıktı, idrarda da çıktı gerçekten erken yapılan testler çok yanıltıcı oluyormuş. Pazartesi çağırdı doktor muayeneye gidicem. Allahım tamamıyla sağlıkla büyümesini nasip etsin. İsteyen herkese sağlıkla göndersin emanetini inşallah
14.gün direkt kan vermek mantıklı öncesi iğne etkisi malumunuzMerhaba benimde aşılamanın 12. Günü bugün ,, 7. Gün beta 1.20
8. Gün 0.8 çıktı. Yeniden kan testi vermeme gerek var mıdır yok mudur bilemedim. Regli olacak gibi bir ağrımda yok ama hamilelik belirtisi de tok açıkçası göğsüm galan şiş değil. Değerde ertesi gün artması gerekirken artmadı düştü. Sizce sakince kabullenmeli miyim :)
Merhaba :) kesinlikle beklemeni öneririm canım tekrar test verip öğrenebilirsin. Beklemek çok zor biliyorum. fakat iğnenin etkisiylede pozitif çıkabiliyor erken test yapınca. bu sebeple 16-17. gün tam sonuç alınabiliyor. İnşallah olmuştur ve sağlıkla hayırlısıyla güzel haberler alırsın :)Ya şu an msjkarı tek tek okuyordum sizin aşırı mutlu oldum ben de aşılama 7. Gün ve 8. Gün negatif çıkmıştı yani iğnenin 9. Günü gibi oluyor
Sağlıkla, hayırlısıyla zamanında gelsin size güzel meleğiniz inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kalbinizi ferah tutun. Endişe ve olumsuz düşünceler girdabına girmeden güzelliklerle gelsin inşallah :)Ben Aralık 6 da aşılama oldum Aralık 20 de test günümdü 10.9 la öğrendim 22 sinde 29 oldu ve çtesi düşük yaptım ben hamile kalınca kabız Oldum şiştim vücudum sivilce attı ve en çok tuvalete çok çıktım şu bir iki güne kadar göğüslerim uç vermişti ve acımaya başlamıştı herkesin bir değl ben 10 .günü aşılamanın kahverengi leke gelmişti dedim adet olcam heralde ama olmadım beta yükseldi kist çatladı o yüzden nasipte yokmuş benim rübbim size versin
Canım inşallah olmuştur ve sağlıkla devamı gelir. Doktorun dediği gibi bekleyip mutlaka tekrardan test ver. Umarım sağlıkla güzel haberler alırsın inşallah :) Bende de ayı etkiler vardı ben de hiç ihtimal vermedim. Hatta arkadaşımla otururken gecenin bir yarısı gel test vermeye gidelim dediğinde yarın kesin regl olacam ya boşver deyip ertesi gün test verdiğimde öğrendim gebeliğimi :) 17. gündü hatta o zaman. Süpriz olsun güzel olsun :)Merhaba kızlar, ben de 17 Aralık'ta aşılamamı oldum. Aşılama günü dahil 14. günüm bugün. 12. günde Prodoctor erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. 13. gün kan verdim, o da negatif. Doktoruma sordum, 17. günü bekle ve tekrar kan ver dedi.13. gün öğlen gibi hafif kahverengimsi bir akıntı geldi çok az ve kesildi. Göğüslerimde feci acıma vardı, 3-4 gün önce geçti. Arada adetimsi sancılarım oluyor. Bugün yani 14. gün silince çooook hafif pembemsi, sulu gibi bir akıntı geldi. Sanki vücudum regl olmaya çalışıyor ama günde 3 defa kullandığım Progestan fitil engelliyor gibi hissediyorum. Fakat doktorum 17. güne kadar devam, sonra kan testi dedi, ben de onu dinliyorum. Açıkçası pek umudum yok, buradan pozitife dönerse çok büyük sürpriz olur.
Amin inşallah bugünde 13. Gün hamile olanlardan ortak duyduğum hep göğüs hassasiyeti ama ben de o da yok. Gerçi hiç bir belirti yok ben de.Merhaba :) kesinlikle beklemeni öneririm canım tekrar test verip öğrenebilirsin. Beklemek çok zor biliyorum. fakat iğnenin etkisiylede pozitif çıkabiliyor erken test yapınca. bu sebeple 16-17. gün tam sonuç alınabiliyor. İnşallah olmuştur ve sağlıkla hayırlısıyla güzel haberler alırsın :)
Bazen belirti olmayabiliyormuş. Ben de akıntı ve meme hassasiyeti olmuştu. Ama illaki olacak diye de bir kural yok :)Amin inşallah bugünde 13. Gün hamile olanlardan ortak duyduğum hep göğüs hassasiyeti ama ben de o da yok. Gerçi hiç bir belirti yok ben de.
Bugünde aşılama yapıldığından itibaren 16.gün teste yapmadım reglide olmadım hala sıfır belirti hayırlısı :)Bazen belirti olmayabiliyormuş. Ben de akıntı ve meme hassasiyeti olmuştu. Ama illaki olacak diye de bir kural yok :)
Doktorunun söylediği tarihte mutlaka kan verip sonucuna bak. Bu mübarek günde Allah isteyen herkesi sağlıkla ve mutlulukla kavuştursun evlatlarına inşallah.Bugünde aşılama yapıldığından itibaren 16.gün teste yapmadım reglide olmadım hala sıfır belirti hayırlısı :)
Amin kandiliniz mübarek olsun bu arada akşam kan testi vereceğim çok dua ediyorumDoktorunun söylediği tarihte mutlaka kan verip sonucuna bak. Bu mübarek günde Allah isteyen herkesi sağlıkla ve mutlulukla kavuştursun evlatlarına inşallah.
Rabbim bugunun yuzu suyu hurmetineee rabbim size evlat sevinci yasatsın insallahAmin kandiliniz mübarek olsun bu arada akşam kan testi vereceğim çok dua ediyorum
Benim negatif ama haşa regli olmadım neden olmadım sizceKızlar verdiniz mi test sonuç ney