Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

İnşallah canım sabır ederim en doğru öyle olur hiç değilse yoksa ümit etmem inşallah sende güzel haberler alırsın uzun yol katetmişsin rabbim gönlündekini versin
Nasıl rahat edıyorsan ole yap canım.bende 12. Gune kadar hıc yapmamıstım.ilkinde cok erken baslamıstım yapmaya oylede olunca ınsan stres oluyor haklısın.İnşallah güzel sonuc alırım yrın.Yazarım zaten.sen de inşallah güzel sonuc alırsın Rabbim buyuk kucagımızı boş bırakmasın ınsallah

Amin inşallah canım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberler al

Belirtilerin var mı canım mesala bende göğüs bölgesinde ateş 37 den asağıya düşmüyor bide kasıklarımda sızı ve ayaklarım da sızı oluyor gün içerisinde genelde uykulu oluyorum bide 2 gündür ara ara baş ağrılarım oluyor

Senin kaçıncı gün negatife döndü

Kuzum sana sımdı hepsını tek tek acıklıyım.Ben hıc ates takıbı yapmadım canım bırde çook afedersin ama benm goguslerım normalde küçük 4,5 gündür yanı iğnenin 11. Gununden sonra şişmeye başladı ama normalden baya şiş adet oldugumdada buyurdu ama bu kadar degıl ve gogus ucum agrıyor,akıntımda var bazen öle bı gelıyorkı ne oluyor dıyorum bakıyorum baya akıntı gelmıs ve ara sıra kasıklarıma agrı gırıyor.bıde bırkac gundur halısızım acıkcası.ben hıc bu ay ıgne takıbı yapmadım direk 12. Gun baktım sılıktı sonra 13,14 gun devam ettım rengı koyulastı bende 15. Gun kan verdım ıste 71 cıktı ıkı gunde bır ıkı katı olması ıyıye ısaret ya o yuzden salı yaptıgım ıcın persembe ypmam lazım tekrar yarın yapıcam arttıysa dırek doktora gıdıcem.cunku ben kan sulandırıcı ıgne kullanıcam hemen gelırsın dedı doktor.Yanı bende durumlar boyle anlıcagın canım.inşallah sende hamılesındır ve bu belırtılerın gebelıktır

Göğüste şişlik bende hissediyorum ama bende de akıntı yok aslında Progestron kullanıyorum sadece onu kullandığımda akıntım oluyor bide göğüs uclaromda değişiklik oldu başka hassasiyet Dfilan yok inşallah ya çok da ümitlenmek istemiyorum sonuçta ilk denemem daha önümüzde uzun bi süreç var ama işte insan biraz da olsa umutlanıyor

Sen merak etme herkeste belırtı farklı.Belkı gebelık belırtısıdır belkı de degıldır o yuzden sen dusunmemeye calıs ben cok dusundum cok taktım iş uzadıkca uzadı bu ay hıc takmadım belırtılerımı bıle dıkkate almadım.sımdı bır ıkı gundur artık dıkkate alıyorum.o yuzden akışına bırak 14. Gun test yap ve ınsallah o ıkıncı cızgıyı gorursun.

Amin inşallah
Birde benim korkulu rüyam yumurta oluyor ama çarlamıyor şuan o yüzünden tedirginim yine mi acaba diyorum ama inşallah korktuğuma uğramam bende sizler gibi hamilelelikle kutlarım yeni yılımı

Amin inşallah
Birde benim korkulu rüyam yumurta oluyor ama çarlamıyor şuan o yüzünden tedirginim yine mi acaba diyorum ama inşallah korktuğuma uğramam bende sizler gibi hamilelelikle kutlarım yeni yılımı
Eger Rabbım nasıp ederse olucak canım sen catlayıp catlamadıgını dusunme gunlerın hepsını degerlendr sakın dusunme bunları.İnşallah bu ay sende guzel haberler alırsın canım benım

Aynen canım haklısın bende oluruna bırakıcam düşündükçe olmuyor teşekkür ederim hakkını helal et seni yordum inşallah sende bebişinş sağ Salim alırsın kucağına bende sonucumu sana yazarım pazartesi kan vercem bende hayırlısı olsun artık

Ne yorması canım olur mu oyle şey sen merak etme Allah buyuk her sey guzel olucak.insallah pazartesi guzel habeeler verırsın canım.İnşallah bende yarın güzel haberler alırım

Herkese merhaba. Geçmiş yazışmaları çok okuyamadım. Benim bu 3. İğne denemem. 2 ay 9.gün sıfırlanmıştı testte bile çıkmıyordu. Bu ay 10.gün çok silik bir çizgi gördüm. 11. Gün yani bugün kan verdim merak ettim 1.44 çıktı. Bu ay muhtemelen iğne etkisi daha geç çıktı vücudumdan. Bu şekilde 11. Gün negatifi görüp sonra pozitife dönen oldu mu acaba merak ettim

Insallah canım hepımız hayırlı haberler alalım

Canım merhaba yeni gördüm burayı öncelikle tebrik ederim bende çatlama ignesi düşünüyorum bu ay ama süreç nasıl oluyor reglim biteli 3 gün oldu ama doktora yeni gidecegim ve bu ignenin yan etkisi varmı hissettiginiz benim migrenim var ve doktor igne dışında başka ilaç veriyor mu evde yaptıgım takipte bence çatlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…