- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Merhaba canım.ben herhangı bı ılac kullanmadım adetım cok düzenli doktorda ilaç vermedi.ıkı gebelıgımde de dogal yolla gebe kaldım bız akışına bıraktık esımle hamılelık oldu bırı kımyasal bırı kürtajla sonuclanınca doktorda.tam yumurtlama gunu ılıskı olursa cok ıyı olur dedı kadın yumurtalıgı ılk 8 saat cok canlı dedı toplamda 24 saat canlı kalıyor ama ılk 8 saat cok verımlı ve o anda ılk spermlerle karsılasırsa saglıklı gebelık elde ederız dedı.ben mesela denemeye baslıyordum belkıde 2 gundur rahımde bekleyen sperm dollenmıstır ve saglıksız olmustur dedı doktorum.Bu yuzden yumurta takıbı yaptık ben ıstersem ıgne yapıcaktı ve tam catlama saatınde ılıskı olcaktı bende kabul ettım tekrar aynı seylerı yasamamak ıcın.suanda durum bu yanı.Meraba ilaç kullandınızmı başka yoksa bitek catlatma mı yaptınız? Ben de geçen ay kimyasal geçirdim ovitrelle ile takip olmayı düşünüyorum
Merhaba canım ben dırek 12. Gün yaptım testı gittikce koyulastı yarın sabah tekrar yapsana ınsallah gebelık vardır yavas yavas koyulasır 14. Gune kadar devam et artarsa kan verırsın tekrar.benmde ılk ıgnemde 9,10 gun cıvarıydı bıtmıstı etkısı ama bu ay bakmadım stres olmamak ıcın.İnşallah gebesındır canımHerkese merhaba. Geçmiş yazışmaları çok okuyamadım. Benim bu 3. İğne denemem. 2 ay 9.gün sıfırlanmıştı testte bile çıkmıyordu. Bu ay 10.gün çok silik bir çizgi gördüm. 11. Gün yani bugün kan verdim merak ettim 1.44 çıktı. Bu ay muhtemelen iğne etkisi daha geç çıktı vücudumdan. Bu şekilde 11. Gün negatifi görüp sonra pozitife dönen oldu mu acaba merak ettim
Anladım canım teşekkür ederm insallah güzel bir sekılde ilerlerlerMerhaba canım.ben herhangı bı ılac kullanmadım adetım cok düzenli doktorda ilaç vermedi.ıkı gebelıgımde de dogal yolla gebe kaldım bız akışına bıraktık esımle hamılelık oldu bırı kımyasal bırı kürtajla sonuclanınca doktorda.tam yumurtlama gunu ılıskı olursa cok ıyı olur dedı kadın yumurtalıgı ılk 8 saat cok canlı dedı toplamda 24 saat canlı kalıyor ama ılk 8 saat cok verımlı ve o anda ılk spermlerle karsılasırsa saglıklı gebelık elde ederız dedı.ben mesela denemeye baslıyordum belkıde 2 gundur rahımde bekleyen sperm dollenmıstır ve saglıksız olmustur dedı doktorum.Bu yuzden yumurta takıbı yaptık ben ıstersem ıgne yapıcaktı ve tam catlama saatınde ılıskı olcaktı bende kabul ettım tekrar aynı seylerı yasamamak ıcın.suanda durum bu yanı.
Merhaba canım.Cok tesekkur ederım Rabbım sanada nasıp etsın ınsallah. Ben son 3 ayda yaptıgımı soluyum. 1. Ayda doktorum bana dedıkı beklenen adet tarıhınden 14 cıkarıcaksın o gun yumurtlama gunu ama bu degısedebılır bu yuzden adet oldugun ılk gunden say 11,12. Gun gel yumurtana bakalım dedı bende gıttım o gunlerde yumurtam 17 mm olmustu ıgne yaptı ve 36 saat sonra ılıskı oldu o ay denedık olmadı malesef sonrakı ay yıne adetım bıttı doktora gıtmedne bır gun once aşırı kasık agrım oldu ama cok erkendı hıc beklemıyordum catlamayı doktora gıttık catlamıs dedı erken çatlama olmus yınede denedık o ay maleef yıne tuttmadı. Bu ay riske atmadım adetın bıttı 10. Gun gıttım ve 20 mm olmustu yumurta 22 mm olunca en fazla catlıyormus tam vaktınde gıtmıstım.ıgnemı yaptık ve suan gebeyım ama artıs olmus mu bılmıyorum bugun yapıcam artıysa doktora gıdıcem.herhangı bı ılac kullanmadım ben sadece ıgne oldum o da saglıklı gebelık elde etmek ıcın yoksa ben gün aşırı ilişki denıyordum esımle ondada ıkısı hüsran oldu.Insallah saglıklı gebelıklerımız olsun bu yuzden onlem almak ıyıdır.Sen de adetın bıttıyse hemen gıt muayne ol doktor sana soler her seyı.Canım merhaba yeni gördüm burayı öncelikle tebrik ederim bende çatlama ignesi düşünüyorum bu ay ama süreç nasıl oluyor reglim biteli 3 gün oldu ama doktora yeni gidecegim ve bu ignenin yan etkisi varmı hissettiginiz benim migrenim var ve doktor igne dışında başka ilaç veriyor mu evde yaptıgım takipte bence çatlamadı
Cok sagol canım.İnşallah Rabbım ısteyen herkese kısmet etsın.İnşallah sanada yrdımcı olablmısımdır.Anladım canım teşekkür ederm insallah güzel bir sekılde ilerlerler
Canım yan etkısıyle ılgılı yazmamısım.Bende herhangı bı yan etkı olmadı sadece ıgneyı yaptıktan sonra hafıf kasık agrısı oluyor ya da orta şiddette bıde catladıgı an bı agrı bastırıyor ama cok dıkkat cekcek agrılar degıl.Doktorunuz onerıyorsa kullanın yanı gercekten etkısini gorenler oluyor.Canım merhaba yeni gördüm burayı öncelikle tebrik ederim bende çatlama ignesi düşünüyorum bu ay ama süreç nasıl oluyor reglim biteli 3 gün oldu ama doktora yeni gidecegim ve bu ignenin yan etkisi varmı hissettiginiz benim migrenim var ve doktor igne dışında başka ilaç veriyor mu evde yaptıgım takipte bence çatlamadı
Bende bu ay dedim ki test yapmıcam sonra dayanamayıp 10.. gün yaptım işteMerhaba canım ben dırek 12. Gün yaptım testı gittikce koyulastı yarın sabah tekrar yapsana ınsallah gebelık vardır yavas yavas koyulasır 14. Gune kadar devam et artarsa kan verırsın tekrar.benmde ılk ıgnemde 9,10 gun cıvarıydı bıtmıstı etkısı ama bu ay bakmadım stres olmamak ıcın.İnşallah gebesındır canım
Bugün 17 gün oldu cumartesi regl günüm o güne kadar bekliycemCanım korkma yappp yarın sabah ılk ıdrarla yap o zaman. Yarın kac gun olmus olcak
Canım 11. Gun onu gormen normal sen kafana takma her sey 14. Gun bellı olcakBende bu ay dedim ki test yapmıcam sonra dayanamayıp 10.. gün yaptım işteya aslında 2 gün daha sabredip cumartesi 14. Günüm direkt kan vermek istiyorum. Bu ay farklı belirtilerim vardı umutlanmıştım ama 11. Gün 1.44 görünce betayı üzüldüm açıkçası
Nasıl ıstersen oyle yap kuzum. Insallah gebesındır ve guzel haberler alırsınBugün 17 gün oldu cumartesi regl günüm o güne kadar bekliycem
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben kan verdım ve sonucum 225 cıktı doktora muayneyede gıttım sag taraftaydı yumurtam catlmıs ve bır hareketlılık var dedı rahım duvarıda kalınlasmıs dedı.her sey yolundaymıs cok sukur. Onumuzdeki hafta persembe keseyı gormeye gıdıcem ınsallah dua edın bana
2 günüm kaldı bakalım artık haftasonu belli olacak artıkCanım 11. Gun onu gormen normal sen kafana takma her sey 14. Gun bellı olcak
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallahKızlar ben kan verdım ve sonucum 225 cıktı doktora muayneyede gıttım sag taraftaydı yumurtam catlmıs ve bır hareketlılık var dedı rahım duvarıda kalınlasmıs dedı.her sey yolundaymıs cok sukur. Onumuzdeki hafta persembe keseyı gormeye gıdıcem ınsallah dua edın bana
Cokkk sagol canım benım Rabbım ınsallah sanada nasıp etsınHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Insallah sende haftsonu coookk guzel haberler verceksın canım2 günüm kaldı bakalım artık haftasonu belli olacak artık
Cok sagol kuzum benım Rabbım ınsallah sanada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsınYaaa çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
Benimde öyle2 günüm kaldı bakalım artık haftasonu belli olacak artık
Gözünüz aydınKızlar ben kan verdım ve sonucum 225 cıktı doktora muayneyede gıttım sag taraftaydı yumurtam catlmıs ve bır hareketlılık var dedı rahım duvarıda kalınlasmıs dedı.her sey yolundaymıs cok sukur. Onumuzdeki hafta persembe keseyı gormeye gıdıcem ınsallah dua edın bana
Aminn canım inşallahCokkk sagol canım benım Rabbım ınsallah sanada nasıp etsınisteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın