- Konu Sahibi astralseyahat
Amın ınsallah canımGenciz güzeliz olacak inşallah bizi çok bekletmez bebişlerimizz senden güzel haberler bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amın ınsallah canımGenciz güzeliz olacak inşallah bizi çok bekletmez bebişlerimizz senden güzel haberler bekliyorum
Benim bugün pozitif çıktı kaset testim inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınızBazen yumurta geç döllenip geç tutunabiliyor inşallah öyle bir durumdur ben de perşembe gideceğim günler çok ağır geçiyor ama 1 küsür değerlerden pozitif görenler olmuş diye okudum. Belirtim de yok gibi kasıklarım ağrıyordu geçti. Yaşım da 31 oluruna bırakayım desem bu sefer anne olmak için yaş geçer diye korkuyorum
Ay çok mutlu oldum tebrik ederim inşaşşaaaahBenim bugün pozitif çıktı kaset testim inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
Kan testini iğneden kaç gün sonra yaptırdınız ve de şu an iğneden sonra kaçıncı günBende 10 gün önce hastaneye gittim kan testi yaptırdım 4.20 çıktı bende çatlatma iğnesi oldum kasiklarimda ve belimde ağrı oldu acaba hamilemiyim bu şekilde 4.20 çıkan varmı acaba
9 gün sonra yaptırdım 18. GundeyimKan testini iğneden kaç gün sonra yaptırdınız ve de şu an iğneden sonra kaçıncı gün
Şu an adet görmeniz gerekiyordu bence mutlaka bir kan verin9 gün sonra yaptırdım 18. Gundeyim
Merhaba sizinle aynı gün çatlatma iğnesi yapmışız. Bende bugün kaset test yaptım ama negatif ,sizin son durumunuz nedirYaptınız mı test benim de bu gün 9. Gün dayanamadım yaptım beta 3,17 çıktı ya
Şu an hastahaneye geldim kan vereceğim bakalım durum ne iki gün önce 3.19 du. Kaset test bu zamanda belli etmez kan ancak olursa o da işte umudum yok belirtim yok sizin var mı bi belirtiMerhaba sizinle aynı gün çatlatma iğnesi yapmışız. Bende bugün kaset test yaptım ama negatif ,sizin son durumunuz nedir
Guzel haberler verirsiniz inşallah belirti sağ kasık ağrısı ve bel ağrım var 2 gündür , birde 4 gündür göğüs şişmesi ve ağrısı var , sizin var mıydı belirtinizŞu an hastahaneye geldim kan vereceğim bakalım durum ne iki gün önce 3.19 du. Kaset test bu zamanda belli etmez kan ancak olursa o da işte umudum yok belirtim yok sizin var mı bi belirti
Çok pardon belirti yok yazmışsınızŞu an hastahaneye geldim kan vereceğim bakalım durum ne iki gün önce 3.19 du. Kaset test bu zamanda belli etmez kan ancak olursa o da işte umudum yok belirtim yok sizin var mı bi belirti
Maalesef negatif zaten hiç hissetmiyordum da daha da denemek istemiyorum olursa olur olmazsa hayvan sahiplenirim bir kaç tane daha çünkü bu psikolojiyi kaldıramıyorum olmayan bir şey için üzülmek çok zorÇok pardon belirti yok yazmışsınız
Kızlar kimse car mi 3 baslikta bir soru sordum kimse cevap vermediHemen pes etmemelisiniz, çok zor bi süreç haklısınız ama umut her zaman vardır. Doğru zamanı gelmemiştir belki de
Benimde 9. günde negatifti kişiden kişiye değişiyor bence iğnenin etkisi. Kiminde 12. Günde negatife dönmüş çünkü.Hatta 13. Gün pozitife dönenler de var. Ben 9 ve 10. Günler kaset test yaptım negatif bugün kan vereceğimKızlar kimse car mi 3 baslikta bir soru sordum kimse cevap vermedi
Benimde igneden itibaren 9. Günüm. 7 ve8. Gunde ovulasyon pikti. Bugün 9. Günde meraktan erken gebelik testi yaptim negatifti. İğnenin etkisi bu kadar cabuk gecer mi? Pozitif olma ihtimali var mi bundan sonra
Benimde 9. günde negatifti kişiden kişiye değişiyor bence iğnenin etkisi. Kiminde 12. Günde negatife dönmüş çünkü.Hatta 13. Gün pozitife dönenler de var. Ben 9 ve 10. Günler kaset test yaptım negatif bugün kan vereceğim
Amin inşallah sağlık ocağında verdim yarın çıkacak sonuç haber veririm umudum yok ama. Polikistik over var bende hapla da iğneyle de güzel gelisiyor yumurta ama döllenme olmuyo bı türlü. Eşim de de sorun yok rahim filmi de temiz 3 ay önce çekildim. Bakalım bu ay gonal f ile iki yumurtam oluştu 17 ve 20 mmAllah hepimize nasip etsin inşallahh bizede haber verebilir misin bi umut olursun
Burda pco olup hamile kalan cok gördüm igneyle darisi başınıza inşallahAmin inşallah sağlık ocağında verdim yarın çıkacak sonuç haber veririm umudum yok ama. Polikistik over var bende hapla da iğneyle de güzel gelisiyor yumurta ama döllenme olmuyo bı türlü. Eşim de de sorun yok rahim filmi de temiz 3 ay önce çekildim. Bakalım bu ay gonal f ile iki yumurtam oluştu 17 ve 20 mm
İnşallah Rabbim bekkleyen isteyen herkese nasip etsin şu mübarek aylar hürmetine Bende de adet düzensizliği var yumurta uyarıcı destek almadan gelişmiyor yumurtam o yüzden de adet döngüm düzensiz. 3 ay femara denedik kendiliğinden çatladı bu ay gonal f ve çatlatma iğnesi ilk deneme. 2 buçuk senelik evliyim bende bir yıl düşünmedik. Kac mm olustu yumuta. Ve Aşılama denediniz mi sperm sorunu olanlarda tutma ihtimali daha yüksek olabiliyor normale göreBurda pco olup hamile kalan cok gördüm igneyle darisi başınıza inşallah
Benimde adet duzensizligim fazla ve yumurtalar gelisip bazen catlamiyor. Yoksa 1 yillik evliyim daha. Esimde de sayı az çıktı. Ve 32 yasindayiz mecbur igneye yöneldik bizde