- 14 Aralık 2023
- 222
- 130
- 31
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Yaaa güzel haberlere inşallah canım vardır ya yarın haber verMerhaba canım 12.13. gün silikti testim biliyirsun 14.gun farkı bı kaset testle tekrar denedim negatifti testlerin hassasliklari farklıdır belki deidm kan vermeye gittim ama geç kalmistim kan verme saati dolmuş bunda da vardır bir hayır dedim bugün 16. Günum adet olmadım elimde ovulasyon testim vardı onu yaptım oda pike yakın çıktı gittim kan verdim yarın çıkacak heyecanla bekliyorum
İnşallah kuzum ya mutlaka vericem umarım güzel haberiYaaa güzel haberlere inşallah canım vardır ya yarın haber ver
İnşallah canımİnşallah kuzum ya mutlaka vericem umarım güzel haberi
Dünkü verdiğin kaç çıktı canım
Kan sonucum çıkmadan regl oldum bu sabah canum maalesefİnşallah canım
Canım naptın test yaptın mı sonuc neDün verdigim 6.2 çıktı canım başka bişey yazmıyordu ama :)
Canm merhaba sakın uzulme kısmetı ne zaman geldıyse o zaman olucak Allahın ıznı ıle.Kan sonucum çıkmadan regl oldum bu sabah canum maalesef
İnsallh canim kendimi öyle teselli ediyorum sen hamilesin sanırım dua et bize de sağlıkla al kucağına inşallahCanm merhaba sakın uzulme kısmetı ne zaman geldıyse o zaman olucak Allahın ıznı ıle.
Cok sagol canım ınsallah Rabbım sanada hayırlı saglıklk evlatlar nasıp etsın.Ben de senın yasadıklarını yasadım bırgun bıtıcek bu gunler stres olma ve ıyı dusun.İnsallh canim kendimi öyle teselli ediyorum sen hamilesin sanırım dua et bize de sağlıkla al kucağına inşallah
İnşallah kuzum ya o kadar umutluydum ki yıkıldım resmenCok sagol canım ınsallah Rabbım sanada hayırlı saglıklk evlatlar nasıp etsın.Ben de senın yasadıklarını yasadım bırgun bıtıcek bu gunler stres olma ve ıyı dusun.
Canım vaktı geldıgınde olcak ben catlatma ıgnesını bılmıyordum ıkı gebelıgım oldu onlar doğal oldu yanı bız akşına bırakmıstık ama ıkısde olumsuz sonuclanınca doktorum tam yumurtlama gunu olsun dedı oda ıgne yapınca saatını tutturuz dedı.yoksa bnm her ay duzenlı adetım var hep vaktınde oluyorum ole deyınce bızde yaptık cok sukur oldu hergangı bı sey kullanmadım ıgne oldum sadece cnmİnşallah kuzum ya o kadar umutluydum ki yıkıldım resmenama yeni ay yeni umut olucak insallah inanıyorum buda benim sınavım. Senin ilk kullanım miydi canım femara ovitrella
Anladım canım maşallah diyelim benimde adetlerim düzenli hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende ama burbucuk yılı aşkındır olmuyor hiç gebeliğim de olmadı zamanini bekliyor demekkiCanım vaktı geldıgınde olcak ben catlatma ıgnesını bılmıyordum ıkı gebelıgım oldu onlar doğal oldu yanı bız akşına bırakmıstık ama ıkısde olumsuz sonuclanınca doktorum tam yumurtlama gunu olsun dedı oda ıgne yapınca saatını tutturuz dedı.yoksa bnm her ay duzenlı adetım var hep vaktınde oluyorum ole deyınce bızde yaptık cok sukur oldu hergangı bı sey kullanmadım ıgne oldum sadece cnm
Canım sen merak etme vaktı gelınce olucak sadece stres olma sabırlı olAnladım canım maşallah diyelim benimde adetlerim düzenli hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende ama burbucuk yılı aşkındır olmuyor hiç gebeliğim de olmadı zamanini bekliyor demekki
İnşallah canım şu stresi atabilsek zaten herşey kolay olucaktaCanım sen merak etme vaktı gelınce olucak sadece stres olma sabırlı ol
Stres cok etkılı vala o yuzden sen stres olmamaya calısİnşallah canım şu stresi atabilsek zaten herşey kolay olucakta
İnşallah kuzum saol desteğin içinStres cok etkılı vala o yuzden sen stres olmamaya calıs
Hadi ya çok üzüldüm önümüzdeki aylarda inşallah mutlu haberi alrsn canımKan sonucum çıkmadan regl oldum bu sabah canum maalesef
İnşallah kuzum demekki iğnenin etkisi 13. Güne kadar sürebiliyormus senin kaçıncı denemede oldu canımHadi ya çok üzüldüm önümüzdeki aylarda inşallah mutlu haberi alrsn canım
Canım naptın test yaptın mı sonuc ne
Benimki ilk denemede oldu canımİnşallah kuzum demekki iğnenin etkisi 13. Güne kadar sürebiliyormus senin kaçıncı denemede oldu canım