Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Yaaa güzel haberlere inşallah canım vardır ya yarın haber ver

Cok sagol canım ınsallah Rabbım sanada hayırlı saglıklk evlatlar nasıp etsın.Ben de senın yasadıklarını yasadım bırgun bıtıcek bu gunler stres olma ve ıyı dusun.
İnşallah kuzum ya o kadar umutluydum ki yıkıldım resmen ama yeni ay yeni umut olucak insallah inanıyorum buda benim sınavım. Senin ilk kullanım miydi canım femara ovitrella

İnşallah kuzum ya o kadar umutluydum ki yıkıldım resmen ama yeni ay yeni umut olucak insallah inanıyorum buda benim sınavım. Senin ilk kullanım miydi canım femara ovitrella
Canım vaktı geldıgınde olcak ben catlatma ıgnesını bılmıyordum ıkı gebelıgım oldu onlar doğal oldu yanı bız akşına bırakmıstık ama ıkısde olumsuz sonuclanınca doktorum tam yumurtlama gunu olsun dedı oda ıgne yapınca saatını tutturuz dedı.yoksa bnm her ay duzenlı adetım var hep vaktınde oluyorum ole deyınce bızde yaptık cok sukur oldu hergangı bı sey kullanmadım ıgne oldum sadece cnm

Anladım canım maşallah diyelim benimde adetlerim düzenli hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende ama burbucuk yılı aşkındır olmuyor hiç gebeliğim de olmadı zamanini bekliyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…