- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Evt kuzum yukseldıyse vardır cok merak edıyorum ınsallah guzel haberler alırsın canımCanımmm testim bitmişti kan verdim bi kaç saate çıkıcakmış bekliyorumşimdş yükselme varsa pozitif olur dimi
Maşallah canım sağlıkla alın kucaginiza inşallah bize de dua edinBenimki ilk denemede oldu canım
İnşallah canım sen de tez zamanda inşallah güzel haberleri alrsnMaşallah canım sağlıkla alın kucaginiza inşallah bize de dua edin
İnşallah canımİnşallah canım sen de tez zamanda inşallah güzel haberleri alrsn
Yükselmştır inşallah yaDün verdigim 6.2 çıktı canım başka bişey yazmıyordu ama :)
Canım belli oldumu sonuçDün verdigim 6.2 çıktı canım başka bişey yazmıyordu ama :)
Evt kuzum yukseldıyse vardır cok merak edıyorum ınsallah guzel haberler alırsın canım
Tamam canım uzulme daha adet olmadın daha ıgne etkısı gecmemıs demekkı.yarın sıfırlanır varsa 4,5 gun sonra cıkar Allahın ıznıyle cunku once ıgne etkısı bıtıyor sonra gebelık cıkıyor ya sen uzulme sakın hayırlısı ne ıse o olcak.Canım 3.1(
Belimi bi mucize gerçekler bilemeyiz canım herşeyin hayrlısı inşallah en yakın zamanda sende güzel haberler alrsnCanım şimdi geldi 3.1((
Tamam canım uzulme daha adet olmadın daha ıgne etkısı gecmemıs demekkı.yarın sıfırlanır varsa 4,5 gun sonra cıkar Allahın ıznıyle cunku once ıgne etkısı bıtıyor sonra gebelık cıkıyor ya sen uzulme sakın hayırlısı ne ıse o olcak.
Belimi bi mucize gerçekler bilemeyiz canım herşeyin hayrlısı inşallah en yakın zamanda sende güzel haberler alrsn
Sen merak etme nasıbınde varsa olcakAllah razı olsun canımmm tabi umudum sıfır ama kısmet tabiki inşallah en kısa zamanda olur
Sen merak etme nasıbınde varsa olcak
Kuzum benim yumurtamda kendı olgunlasıp catlıyordu,bızım ıgne yapma amacımız tam çatlama günü döllenme olma planıydı o yuzden ve benm tek yumurtam olgunlasmıstı 2 defa yaptık ıgne ama 1. De bız bır defa degerlendrdık napcagımızı bılmıyorduk doktorada sormadık ve ben aşırı streslıydım bır daha denemedık tutmadı sonrakı ay yumurtam catlamıs bız bılmıyorduk kontrole kadar da degerlendırme olamamıstı aynı gun olsun dıye o ayda çöp oldu.3. Denemede yıne ıgne oldum ve o ay 4,5 günü gün aşırı degerlendırdık oldu tuttu.Aslında bıraz şanssızlıktı belkıde nasıp olmadıgından olmadı o zamanlar o yuzden dıyorum kı ben ıkı defa oldum bı sıkıntı olmadı doktorumda sorun olur demedı.sanırım 5,6 defa ust uste yapmak yumurtlıkları tembellestırıyor.Sen doktor kontroluyle bu ay da dene ama kesınlıkle ıgne sonrası gün aşırı degerlendırın bıde stres olma.zaten bır yumurta catlıyor cok cokkk nadıren ıkı yumurta catlar canım.İnşallah canım benim yşne bir sorum var bu ay igne oldum ya şubattada olabilir miyim yoksa ara vermeli miyim 1 ay birde klomen kullanmalı mıyım sence benim yumurtam oluyor ama muhtemelen 1 taneydi ne önerirsin sen arka arkaya mı oldun yoksa aralıklı mı
Kuzum benim yumurtamda kendı olgunlasıp catlıyordu,bızım ıgne yapma amacımız tam çatlama günü döllenme olma planıydı o yuzden ve benm tek yumurtam olgunlasmıstı 2 defa yaptık ıgne ama 1. De bız bır defa degerlendrdık napcagımızı bılmıyorduk doktorada sormadık ve ben aşırı streslıydım bır daha denemedık tutmadı sonrakı ay yumurtam catlamıs bız bılmıyorduk kontrole kadar da degerlendırme olamamıstı aynı gun olsun dıye o ayda çöp oldu.3. Denemede yıne ıgne oldum ve o ay 4,5 günü gün aşırı degerlendırdık oldu tuttu.Aslında bıraz şanssızlıktı belkıde nasıp olmadıgından olmadı o zamanlar o yuzden dıyorum kı ben ıkı defa oldum bı sıkıntı olmadı doktorumda sorun olur demedı.sanırım 5,6 defa ust uste yapmak yumurtlıkları tembellestırıyor.Sen doktor kontroluyle bu ay da dene ama kesınlıkle ıgne sonrası gün aşırı degerlendırın bıde stres olma.zaten bır yumurta catlıyor cok cokkk nadıren ıkı yumurta catlar canım.
Evet ya bazen doktorlarda bılgı vermeyı unutuyor ama nasıpte ne varsa o olurmus.Sen adet olursan eger belkıde hamılesındır bılemeyız.adetın kac gun suruyorsa bıttıgı gun gıt doktora baksın yumurta ne kadar buyumus catlamadan takıpte kal sonra ıgne yaptı ya 36 saat sonra degerlendırceksınız ve bır gun boş bır gun dolu degerlendır 4,5 defa o zaman butun olasılıklar dolmuş oluyor ve ınsallah bunlara gere kalmaz hamılesındır kuzum.Bende cınsıyetı ogrenınce paylasıcm sızınle ınsallah zaten bebegıde merak edıyorum bır hafta sonra gıdıcem kontrole bakalım durumlar nasıl☺Ayy evet be yazıkki doktor dogru bilgilendirmeyince bizde amatörce kalıyoruz bende bu ay 1 kez denedim sadece klomende hiç kullanmadım dedigin gibi benimde gelişiyor ama bence çatlamıyordu bu ay doktorla beraber gidicem bakalm inşallah olur rabbim sanada saglıcakla nasip etsin cinsiyeti unutma bizimle paylaş
Evet ya bazen doktorlarda bılgı vermeyı unutuyor ama nasıpte ne varsa o olurmus.Sen adet olursan eger belkıde hamılesındır bılemeyız.adetın kac gun suruyorsa bıttıgı gun gıt doktora baksın yumurta ne kadar buyumus catlamadan takıpte kal sonra ıgne yaptı ya 36 saat sonra degerlendırceksınız ve bır gun boş bır gun dolu degerlendır 4,5 defa o zaman butun olasılıklar dolmuş oluyor ve ınsallah bunlara gere kalmaz hamılesındır kuzum.Bende cınsıyetı ogrenınce paylasıcm sızınle ınsallah zaten bebegıde merak edıyorum bır hafta sonra gıdıcem kontrole bakalım durumlar nasıl☺
Bence klomen kullan canım bnm yumurtlarm gelişiyordu ama çatlamıyordu doktor yinede klomen kullandırttı sende kullanİnşallah canım benim yşne bir sorum var bu ay igne oldum ya şubattada olabilir miyim yoksa ara vermeli miyim 1 ay birde klomen kullanmalı mıyım sence benim yumurtam oluyor ama muhtemelen 1 taneydi ne önerirsin sen arka arkaya mı oldun yoksa aralıklı mı
Bence klomen kullan canım bnm yumurtlarm gelişiyordu ama çatlamıyordu doktor yinede klomen kullandırttı sende kullan