Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Anldım canım olablır her zaman ılaclar bulunmaya bılıyor.ben ılkkez yapmıstım tutmadı ıkıncı denememde gıttım yapmak ıcın ama gıtmeden bır gun once cok kasık agrım olmustu megersem catlamıs o ayda denedık olmadı yanı ben 1 ay yaptım 1 ay yapmadım bu ay yıne yaptım 3 ayda 2 defa yapmıs oldum 1. Denemedede bılmıyordum sadece 1 defa denedık 36 saat sonra belkıde ondan olmadı,belkı benm doktorda bu ay tutmasa 3.’yü yapar ara verırdi.Cunkü normalde yumurtam catlıyor vaktını tutturamıyoruz o yuzden iğne iyi oluyordu.
Benim ilk baştan yumurtam buyumuyordu sonra büyüttük çatlatma ya başladık geçen ay muhtemelen kimyasal gebelik geçirdim bu ay da 4tane yumurtam oldu çatlatma yapıldı ama kontrole gidemedim ama çatladı diye düşünüyorum geçen salı/Çarşamba kahverengi lekelenme oldu ama testlerin hep negatif iğnenin 17.gunu olmuş adetin de 2.gunu olması lazimdi

Benim ilk baştan yumurtam buyumuyordu sonra büyüttük çatlatma ya başladık geçen ay muhtemelen kimyasal gebelik geçirdim bu ay da 4tane yumurtam oldu çatlatma yapıldı ama kontrole gidemedim ama çatladı diye düşünüyorum geçen salı/Çarşamba kahverengi lekelenme oldu ama testlerin hep negatif iğnenin 17.gunu olmuş adetin de 2.gunu olması lazimdi
Ee canım artık test yapp.catlamıstır sen merak etmee

Yapıyoruz ister istemez
Valla benim leke işi bitti tuvalete gittim gelmedi 🫣 eğer sabaha adetim sökülmemiş olursa gün içinde bende vermeyi düşünüyorum kan. Ama yerleşme kanamasıysa erken mi olur kan için bilemedim. Ay aman şu leke işi nerden çıktı ya ben ümidi kesmiştim bekliyordum şimdi kafam karıştı yine 😑😑

Valla benim leke işi bitti tuvalete gittim gelmedi 🫣 eğer sabaha adetim sökülmemiş olursa gün içinde bende vermeyi düşünüyorum kan. Ama yerleşme kanamasıysa erken mi olur kan için bilemedim. Ay aman şu leke işi nerden çıktı ya ben ümidi kesmiştim bekliyordum şimdi kafam karıştı yine 😑😑
Geç döllenme olduysa olabilir yerleşme kanamasından 5/6gun sonra belli olur diye okustum test yapmadıni sen hic

Geç döllenme olduysa olabilir yerleşme kanamasından 5/6gun sonra belli olur diye okustum test yapmadıni sen hic
Benim 3 yumurtam vardı. Ve o çatlama akıntısı varya onu 2 kez yaşadım bu ay. Hatta doktora dedim farklı günlerde çatlama olur mu diye olabilir tabi demişti bana. O zaman geç döllenme olabilir benimkide. Hala çok umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum ilk defa yaşayınca böyle bir şey stres oldum

Benim 3 yumurtam vardı. Ve o çatlama akıntısı varya onu 2 kez yaşadım bu ay. Hatta doktora dedim farklı günlerde çatlama olur mu diye olabilir tabi demişti bana. O zaman geç döllenme olabilir benimkide. Hala çok umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum ilk defa yaşayınca böyle bir şey stres oldum
Evet geç döllenme olabilir canim umudunu kaybetme ben kaybettigim bebeğim ilk tedavide kaldı ama çatlatma ignesiyle yumurta vaktinde çatlamadi hatta Dr demişti bubay olmadı bidahaki aya tekrar yapicaz dedi ben o ay adet olmadım geç dollenmeyle hamile kaldım o yuzden adet olmadıkça hep umut var diyolar bu platformda 😊

Yaa canım bole aşırı kan gelırse adet oluyor yazmıştım sana.Sen salıyı bekle vermek ıcın bence.

X