Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma grubumuz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
oturma gurubumuzu aldık ben ılk goruste ıstedıgım model dedım bakalım sız begenecekmısınız

$b6088bc3-87c3-4fcf-9322-16cd1fff283afransua_slider01.webp$302c2882-f34d-4f10-9bf6-522af2990bdcfransua_slider02.webp$db283e29-2b59-4f1d-a3eb-ccb855c6fd8dfransua_slider03.webp

ben bu takımın çok çok benzerini gördüm çok beğendim hatta nişanlımında çok hoşuna gitmişti güle güle kullanın

cnm sende ben gibi mayıs gelinlerinden değilmiydn baya erkencsnz :) güle güle kullanın güzl günlerde eskitin inşş

Merhaba canım bende yakın zamanda koltuk takımı alıcağım sizlerin verdiğiniz yorumları incelerken senin açtığım mesajı gördüm dün gittim yataş home orda bi bu ürünü gördüm birde başka bir ürün sen bu üründen memnunmusun sağlamlık konusunda ve leke konusunda yardımcı olursan çok sevinirim... teşekkürler... İyi günlerde kullanman dileği ile...:nazar:

Merhaba canım bende yakın zamanda koltuk takımı alıcağım sizlerin verdiğiniz yorumları incelerken senin açtığım mesajı gördüm dün gittim yataş home orda bi bu ürünü gördüm birde başka bir ürün sen bu üründen memnunmusun sağlamlık konusunda ve leke konusunda yardımcı olursan çok sevinirim... teşekkürler... İyi günlerde kullanman dileği ile...:nazar:

yardımcı olmak ısterdım ama ben daha kullanmadım dugunden sonra ınsallah :)

güzel canım senin içine sinsinde önemli olan bu. sağlıkla kullanın

Back
X