MART AYI TRANSFER OLACAKLAR !! (Bu grup bol pozitifli olsun inşallah :) )

İlk transferim Ocak ayında oldu. Negatifle sonuçlandı. Beslenmeme çok dikkat etmemiştim. Ayrıca yerimden ilk hafta pek kalkmadım sürekli uzandım. İkinci transferi Doktor hemen yapabiliriz demişti ama ben negatif haberinden dolayı biraz toparlanmak istedim çünkü pozitif olacak diye çok beklentiye girmiştim. Neyse toparlandım ve martın 17 sinde transferim oldu. Bu sefer asla yatmadım hatta şöyle söyleyeyim pazartesi işe gittim işten biraz erken çıktım eve geçip hazırlandım ve ardından öğleden sonra transfer oldum. Transfer olduktan hemen ertesi gün okula gitmeye devam ettim. Çalışmayı hiç bırakmadım. Sabahları çok erken kalksam bile sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Günden 2 haşlanmış yumurta, mutlaka yarım avakado, peynir zeytin özellikle ceviz ve kabak çekirdeği tükettim. Akşam yemeklerimi kendim hazırladım. Bol protein ağırlıklı beslendim. Karbonhidratı kestim. Meyve olarak bol bol elma tükettim. Ayrıca omega 3 ve d vitamini kullanmaya başladım. Yani bunları yaptım. Umarım pozitif sonuç alırız hepimiz 🙏🏼🙏🏼
Merhaba, ben de 13 martta 5. Gun embriyosu cift transfer yaptirdim. Yarin kan verecegim. Inanilmaz heyecanliyim. Idrar testi denedim bugun snaki golge gibi cizgi var ama kendimi heveslendirmek de istemedim. Ilk zamanlar cok kasik agrilarim var. Son gunlerde hafif bel agrisi disinda pek bir sey hissetmedim. Dun bir defa sol kasigima sanci girdi. Her seyi belirti olarak arar oldum. Beklemek cok zor.

Anladım yani sadece yaşam tarzınızı değiştirdiniz ☺️ Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin pozitif olur 🙏
Sadece paylasmak istedim. Biraz icerliyim. Esim yurt disinda. Ben de 5 aydir Turkiyedeyim. Kendi ailemde bazen de kayinvalidemde kaliyorum. Herkes cok guzel bakiyor. Ama bana dar geliyor. Kimseyle konusamiyorum. Ailemle duygularimi paylasmak istemiyorum.

Sadece paylasmak istedim. Biraz icerliyim. Esim yurt disinda. Ben de 5 aydir Turkiyedeyim. Kendi ailemde bazen de kayinvalidemde kaliyorum. Herkes cok guzel bakiyor. Ama bana dar geliyor. Kimseyle konusamiyorum. Ailemle duygularimi paylasmak istemiyorum.
Öncelikle hayırlısı olsun umarım bol pozitifli günleriniz olur☺️Çok haklısınız bu süreçte insan kendini anlayabilecek birileriyle konuşmak istiyor ,burada derdimizle dertlenen aynı problemleri yaşayan insanları bulmak çok değerli 🌺

Son düzenleme:
Merhaba, ben de 13 martta 5. Gun embriyosu cift transfer yaptirdim. Yarin kan verecegim. Inanilmaz heyecanliyim. Idrar testi denedim bugun snaki golge gibi cizgi var ama kendimi heveslendirmek de istemedim. Ilk zamanlar cok kasik agrilarim var. Son gunlerde hafif bel agrisi disinda pek bir sey hissetmedim. Dun bir defa sol kasigima sanci girdi. Her seyi belirti olarak arar oldum. Beklemek cok zor.
İnşallah çok güzel haberler alırsın 🙏🏼ben de idrar testi yaptım ama erken yaptığıma sonradan pişman oldum. Test günüm gelince direkt kan testi yapmayı düşünüyorum. Belirti olarak benim yoğun regl sancım oluyor. Ara ara aniden geliyor aniden geri gidiyor. Bel ağrım oluyor çok nadir de olsa. Başka da herhangi bir belirti yok açıkçası

İnşallah çok güzel haberler alırsın 🙏🏼ben de idrar testi yaptım ama erken yaptığıma sonradan pişman oldum. Test günüm gelince direkt kan testi yapmayı düşünüyorum. Belirti olarak benim yoğun regl sancım oluyor. Ara ara aniden geliyor aniden geri gidiyor. Bel ağrım oluyor çok nadir de olsa. Başka da herhangi bir belirti yok açıkçası
Öncelikle hayırlısı olsun umarım bol pozitifli günleriniz olur☺️Çok haklısınız bu süreçte insan kendini anlayabilecek birileriyle konuşmak istiyor ,burada derdimizle dertlenen aynı problemleri yaşayan insanları bulmak çok değerli 🌺

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Guzel haberleri paylasmayi birbirmizie umut olmayi diliyorum.

Kan testi verdim teorik olarak pozitifi gorduk. Beta degerim 20 cikti. 2 gun sonra tekrar kan verecegim.
Çok sevindim tebrik ederim. Ben de dün yaptığım idrar testinde silik çizgi görmüştüm ama bugün eczaneden başka marka bir test aldım( days doctor) özellikli son kullanma tarihine de baktım. Ama bugün yaptığım negatif çıktı. İnanaılmaz modum düştü. Demek ki dün yaptığım gebelik testi bozukmuş.

Çok sevindim tebrik ederim. Ben de dün yaptığım idrar testinde silik çizgi görmüştüm ama bugün eczaneden başka marka bir test aldım( days doctor) özellikli son kullanma tarihine de baktım. Ama bugün yaptığım negatif çıktı. İnanaılmaz modum düştü. Demek ki dün yaptığım gebelik testi bozukmuş.
Kan test vermeden karar vermeyin lutfen.

Transferin 12.günü beta 2326 çıktı ikiz için normal bir değer mi acaba
Benimki 20 cikinca, sizin de sonucunuz benimkinin aksine cok yuksek olunca, siz de kaygilisiniz ben de. Hakkimizda hayirlisi olsun. Surecinizi merak ediyorum. 2 gun sonra testi tekrarlayacagim. Doktorumuza guvenip, zamana birakacagiz kendimizi. Tabi beslenmemize dikkat ederek.

Ay valla sürecimiz hemen hemen aynı sizinle. Benim de 25 i regl günüm. Bu ikinci denemem. İnşallah bu sefer pozitif sonuç alırız ikimizde. Ben de Adana da Acıbadem hastahanesi de yaptırdım işlemlerimi ama doktorumuzun kendi kliniği var. Yaş 31 benim de. Transferi olduktan sonra doktorum yatıp dinlenmene gerek yok dedi. Çalışmaya devam ettim ben de. İşim çok yorucu olmadığı için. (Öğretmenim ). Beslenmeye çok özen göstermeye çalışıyorum.(her gün avakado, yumurta, ceviz, akşam yemekleri de protein ağırlıklı olacak şekilde) İlaçlarımı düzenli kullanıyorum . Yani elimden geleni yapıyorum bu süreçte artık gerisi biraz da kısmet sanırım.
Ben de öğretmenim. 19 Martta transfer oldum. 1 gün dinlendim. Okula devam ediyorum. Ama hormon etkisi mi bilmiyorum bazen çocuklar çok zorluyor :(

Benimki 20 cikinca, sizin de sonucunuz benimkinin aksine cok yuksek olunca, siz de kaygilisiniz ben de. Hakkimizda hayirlisi olsun. Surecinizi merak ediyorum. 2 gun sonra testi tekrarlayacagim. Doktorumuza guvenip, zamana birakacagiz kendimizi. Tabi beslenmemize dikkat ederek.
İnşallah sizinki de sağlıkla ilerler benimki de 🤲 evet biraz tedirgin oldum çok yüksek geldi ama doktorum telefonda ikiz olabilir dedi . Buradan baktığımda transfer sonrası 12.gün 2 bin küsür olan pek göremedim kafam karıştı. Dediğiniz gibi dikkat etmek sağlıklı beslenmek lazım. Rabbim güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin ikimiz için de arkadaşım 🤲🌸

Embriyo rahme geç tutunmuş olabilir mi böyle bir şeyde var yanılmıyorsam

İnşallah sizinki de sağlıkla ilerler benimki de 🤲 evet biraz tedirgin oldum çok yüksek geldi ama doktorum telefonda ikiz olabilir dedi . Buradan baktığımda transfer sonrası 12.gün 2 bin küsür olan pek göremedim kafam karıştı. Dediğiniz gibi dikkat etmek sağlıklı beslenmek lazım. Rabbim güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin ikimiz için de arkadaşım 🤲🌸
Embriyo rahme geç tutunmuş olabilir mi böyle bir şeyde var yanılmıyorsam
Amiiin. O benimle olsun da gec tutunsun. Ben beklerim. Saglikla alacagimiz guzel sonuclar haber verelim birbirimize.

Ben de öğretmenim. 19 Martta transfer oldum. 1 gün dinlendim. Okula devam ediyorum. Ama hormon etkisi mi bilmiyorum bazen çocuklar çok zorluyor :(
Bende öğretmenim 17martta transfer oldum bir hafta raporluydum bugün başladım okula inanın çok zor geldi bu 4gün nasıl geçecek bilemiyorum 🥹

hormonlar çok etkiliyor gerçekten. Bazen ben de sebepsiz sinirleniyorum sonra üzülüyorum ama şu bir kaç gündür daha sakinim. Hatta okulda olmak daha iyi bile gelmeye başladı. Çünkü evde olunca kafaya çok takıyorum en azından okulda biraz unutuyorum.

Back
X