- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
Merhaba, ben de 13 martta 5. Gun embriyosu cift transfer yaptirdim. Yarin kan verecegim. Inanilmaz heyecanliyim. Idrar testi denedim bugun snaki golge gibi cizgi var ama kendimi heveslendirmek de istemedim. Ilk zamanlar cok kasik agrilarim var. Son gunlerde hafif bel agrisi disinda pek bir sey hissetmedim. Dun bir defa sol kasigima sanci girdi. Her seyi belirti olarak arar oldum. Beklemek cok zor.İlk transferim Ocak ayında oldu. Negatifle sonuçlandı. Beslenmeme çok dikkat etmemiştim. Ayrıca yerimden ilk hafta pek kalkmadım sürekli uzandım. İkinci transferi Doktor hemen yapabiliriz demişti ama ben negatif haberinden dolayı biraz toparlanmak istedim çünkü pozitif olacak diye çok beklentiye girmiştim. Neyse toparlandım ve martın 17 sinde transferim oldu. Bu sefer asla yatmadım hatta şöyle söyleyeyim pazartesi işe gittim işten biraz erken çıktım eve geçip hazırlandım ve ardından öğleden sonra transfer oldum. Transfer olduktan hemen ertesi gün okula gitmeye devam ettim. Çalışmayı hiç bırakmadım. Sabahları çok erken kalksam bile sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Günden 2 haşlanmış yumurta, mutlaka yarım avakado, peynir zeytin özellikle ceviz ve kabak çekirdeği tükettim. Akşam yemeklerimi kendim hazırladım. Bol protein ağırlıklı beslendim. Karbonhidratı kestim. Meyve olarak bol bol elma tükettim. Ayrıca omega 3 ve d vitamini kullanmaya başladım. Yani bunları yaptım. Umarım pozitif sonuç alırız hepimiz![]()