- 18 Haziran 2024
- 178
- 113
- 18
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
Ay canım çok iyi yapmışsın. Yapma boşyere strese giriyorsun çünkü. En güzel kan testini beklemekmiş.Hala yapmadım direniyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım çok iyi yapmışsın. Yapma boşyere strese giriyorsun çünkü. En güzel kan testini beklemekmiş.Hala yapmadım direniyorum![]()
Eşim baya ısrar etti test yapalım diye ama elim gitmiyorAy canım çok iyi yapmışsın. Yapma boşyere strese giriyorsun çünkü. En güzel kan testini beklemekmiş.
yani ben hayatımda böyle bir şey görmedim gebelik testlerine de güven olmuyor gerçekten. Dün iki tane test yaptım bir kaç saat arayla. Ikiside silik çizgi çıktı ama bugün başka bir gebelik testinde negatif çıktı. Artık hangisi doğru hangisi yanlış bilmiyorum. En güzeli stres yapmadan kan tahlilini beklemek gerçekten. Bu arada sizin branş ne ? Çok zorladı mı okulEşim baya ısrar etti test yapalım diye ama elim gitmiyorYorumlarınızı gördüm bugün negatif çıkmış sanırım şaşırdım açıkçası sizde direkt kan verin çarşamba günü Allahtan ümit kesilmez
Belki de bugün yaptığın bozukturyani ben hayatımda böyle bir şey görmedim gebelik testlerine de güven olmuyor gerçekten. Dün iki tane test yaptım bir kaç saat arayla. Ikiside silik çizgi çıktı ama bugün başka bir gebelik testinde negatif çıktı. Artık hangisi doğru hangisi yanlış bilmiyorum. En güzeli stres yapmadan kan tahlilini beklemek gerçekten. Bu arada sizin branş ne ? Çok zorladı mı okul
Öyle olmasını çok isterim ama bakalım biraz da kısmet sanırım artık. Pazartesi günler hep zor geliyor evetBelki de bugün yaptığın bozukturingilizce öğretmeniyim ben , ay çok zorlandım ya pazartesileri zaten fullum hep zor geçer ama ayaklarımın altı ağrımış
![]()
Anladım en iyisini yapmışsın çok yormadan kendimizi çalışıcaz mecburÖyle olmasını çok isterim ama bakalım biraz da kısmet sanırım artık. Pazartesi günler hep zor geliyor evetben de sınıf öğretmeniyim. Ben transferden beri hiç rapor almadan okula devam ettiğim için çok yormadı sanırım beni. Sınıfımdan pek çıkmadım öğrenci sayım da 19 olunca yıpranmadım yani. Ay inşallah tekrar tekrar tedaviye gerek kalmadan güzel sonuçlar alırız ya
hangi şehirde tedavi görüyorsunuz ? Bir de ilk denemeniz miydi ?
inan yine de evde durmaktan çok daha iyi. Evden çıkıp nefes alınca insan her şeye daha pozitif bakabiliyor. Yaa senin sürecin çok zor olmuşşşAnladım en iyisini yapmışsın çok yormadan kendimizi çalışıcaz mecbur♀ ilk denememiz ama daha önce bir boş, bir dış gebelik yaşadım iç kanama geçirdim 6ünite kan nakli oldum çok zor günlerdi ölümden döndüm diyebilirm birde bende pcos olunca
o yüzden işimizi şansa bırakmak istemedik tüp bebeğe başladık Ocak ayında. Edirnedeyim canım ama işlemlerim İstanbul Acıbademde oluyor. Sizin nasıl hikayeniz
![]()
İnşallah artık hayatımda pozitif bişeyler görmeye cidden çoook ihtiyacım varinan yine de evde durmaktan çok daha iyi. Evden çıkıp nefes alınca insan her şeye daha pozitif bakabiliyor. Yaa senin sürecin çok zor olmuşşşinşallah bunlardan sonra yüzünü güldürecek haberler alırsın
benimki bu kadar sancılı bir süreç olmadı açıkçası. 2 buçuk yıldır olmayınca biz de tüp bebek deneyelim dedik. Bir kere tedavi gördüm bir taze transfer oldum negatif oldu. 2 ay mola verdim. Instagramdan bir Embriyolog var İdil Bozkurt ondan özel bir eğitim aldım. 2 ay boyunca takviyeler kullandım dondurulmuş embriyomu transfer oldum şimdi de. Bekliyoruz bakalımm
Aynen benim de öyle gerçektenİnşallah artık hayatımda pozitif bişeyler görmeye cidden çoook ihtiyacım vartaze transfer yapamadık bana pcos olduğu için kist oluştu bir ay öyle rahim dinlendirme yaptık
nasıl bir eğitim aldın ne konuda yani ? Birde geriye dondurulmuş embriyonuz var mı?
Aa hiç duymamıştım öyle bi eğitim olduğumu ,çok iyi yapmışsın faydalı olmuş senin içinAynen benim de öyle gerçektenbi an önce güzel haberler alırız inşallah
Embriyolog idil Bozkurt var instagramda. Tüp bebeğe başlamadan önce süreci detaylı olarak araştırmıştım ben. O yüzden ilgimi de çekince İdil hanımın 1 aylık süren yumurta kalitesini arttırmaya yönelik bir eğitim programı vardı online olarak ona katıldım. Program da yumurtanın yapısı embriyo haline getirilmesi bu süreçte yumurtayı ve spermi destekleyici hangi vitaminlerin kullanılması gerektiği. Vücuttaki vitamin değerlerinin sağlıklı bir hamilelik için hangi seviyelerde tutulması gerektiği, yumurta sağlığı için faydalı beslenme şekilleri vs. Tarzında genel bilgilendirici bir eğitimdi. Bu konuları konuşabileceğim çevremde arkadaşım vs olmayınca ben de yeterli bilgi edinmek amacıyla katılmıştım. Hatta İdil hanım tüp bebek için acele etme bir kaç ay daha bekleyelim demişti ama ben biraz sabırsız davrandım. Bakalım inşallah bu sefer ki tutar
![]()
Haberleşelim tabi ki mutlakaAa hiç duymamıştım öyle bi eğitim olduğumu ,çok iyi yapmışsın faydalı olmuş senin içinHer şey gönlünce olsun canım benim,haberleşelim yine
![]()
Ben bugün kan verdim negatif çıktıHaberleşelim tabi ki mutlakagüzel haberler veririz inşallah
![]()
Yaaa çok üzüldümmBen bugün kan verdim negatif çıktı![]()
Evet 17 martta. Yok ya görüşmedim o 29unda yap dedi zaten o gün tekrar yapacağımYaaa çok üzüldümmBiz aynı gün transfer olmuştuk canım sanırım. Sen erken mi verdin kan testini biraz ? Doktorunla görüştün mü peki, herhangi bir şey söyledi mi ?
Yaaa inşallah test gününde pozitif sonuç görürsün diyelim o zamanEvet 17 martta. Yok ya görüşmedim o 29unda yap dedi zaten o gün tekrar yapacağım
Tek tesellim test gününe daha bir kaç gün olması zaten bekleyip ümit etmekten başka yapacak bişey yok, elden bişey gelmiyorYaaa inşallah test gününde pozitif sonuç görürsün diyelim o zamandaha da varmış test gününe. Bu süreçte stres yapmamak, enerjini düşürmemek hep pozitif olabilmek çok zor biliyorum ama inşallah her şey gönlüne göre olur
![]()
Öyle gerçektenTek tesellim test gününe daha bir kaç gün olması zaten bekleyip ümit etmekten başka yapacak bişey yok, elden bişey gelmiyor![]()
Yap yap hemen yaz inşallah güzel haberler verirsin bizeÖyle gerçektenümit etmekten vazgeçmeyelim ikimizde. İnşallah bize bayram süprizi olur da güzel bir sonuç alırız. Bana doktorum 27 sinde test yapabilirsin dedi ama ben de yarın yapmayı düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak. Yarın yazarım ben de buraya mutlaka.