- 10 Ekim 2015
- 7.196
- 9.107
He yaa dedikodu oldu şimdi dimii geldiğimde buralar böyle olmasın diyip gelmeyen benim sankimmVajiş de var
Dedikodumu yapmayın hulen. Ayıptır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yaa dedikodu oldu şimdi dimii geldiğimde buralar böyle olmasın diyip gelmeyen benim sankimmVajiş de var
Dedikodumu yapmayın hulen. Ayıptır
Sana hiç yakıştıramadım kavun Kalbimi kırdın, hain arkidişEvde kaldık demiyor da
Rica ederim efenim, teessüf ederim, hemen bir alt satırında, tamamen şakadır bu sözüm yazmışım. Yandaş gazeteler gibi alt kısmı almayıp, vurun efendiler diyebileceğin bölümü kesmişsinSana hiç yakıştıramadım kavun Kalbimi kırdın, hain arkidiş
Ya neden illa abi kardeş de olur kuzen olur sınırlamayalım öyleRica ederim efenim, teessüf ederim, hemen bir alt satırında, tamamen şakadır bu sözüm yazmışım. Yandaş gazeteler gibi alt kısmı almayıp, vurun efendiler diyebileceğin bölümü kesmişsin
Şöyle 5-10 tane abim olaydı, hepinizi alacaktım
Vallaha öyle cımbızlama yapmaya müsait cümleler yazmayacaksın tantanis e katılıyorum, abi, kardeş şart değil, bu işin kuzeni var, kankası var var yaneRica ederim efenim, teessüf ederim, hemen bir alt satırında, tamamen şakadır bu sözüm yazmışım. Yandaş gazeteler gibi alt kısmı almayıp, vurun efendiler diyebileceğin bölümü kesmişsin
Şöyle 5-10 tane abim olaydı, hepinizi alacaktım
Ya neden illa abi kardeş de olur kuzen olur sınırlamayalım öyle
Bu iki kız hala bekar kavun kokusu . Çok bekarlar. Düz duvara bekarlar. Benden söylemesi.Vallaha öyle cımbızlama yapmaya müsait cümleler yazmayacaksın tantanis e katılıyorum, abi, kardeş şart değil, bu işin kuzeni var, kankası var var yane
Bu iki kız hala bekar kavun kokusu . Çok bekarlar. Düz duvara bekarlar. Benden söylemesi.
Yüzsüz yüzsüz gülüyor.
Sıs laYüzsüz yüzsüz gülüyor.
EDEP KALMADI BU ÜLKEDE!!!
Bu geldi aklıma
Çünkü biz büyüğüz
Ben de çok gülmüştüm buna.
Ya niye siz fotoğraf koyunca büyük oluyor ben koyunca küçük?
Ahahaha koptum Süpermiş buDualarda buluşalım.
Ay pardon çok tenks shot teyze diyecektim.Biz büyükler küçüklerimize yol göstermeli, örnek olmalıyız tantanis . Ben sadece görevimi yerine getirdim.
Ay pardon çok tenks shot teyze diyecektim.