- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Boşver tantanis bunun her tarafı ayrı oynuyo
Ne diyo bu şat insanımsısı marilynim? Kim yaşlı kim teyze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver tantanis bunun her tarafı ayrı oynuyo
Biz Seple aynı yaştayız yannız cicim
Ne çarpıtması ya? Yazılanlar ortada hanımmmÇarpıtma çarpıtmaaa
Zeytinyağı gibi çıktı üste bir deAyy siz aynı yaştaydınız di mi ya, unuttum onu ben. Sep daha büyük diye hatırladım bir an
Ne çarpıtması ya? Yazılanlar ortada hanımmm
Zeytinyağı gibi çıktı üste bir de
Sep gelsin de gör sen babaanne demek neymiş.
Vallaha onu in vino veritas ya annat. Sep, bu cadı sana nene dedi.Ayy siz aynı yaştaydınız di mi ya, unuttum onu ben. Sep daha büyük diye hatırladım bir an
Ne çarpıtması ya? Yazılanlar ortada hanımmm
Vallaha onu in vino veritas ya annat. Sep, bu cadı sana nene dedi.
Kadın haklı bir şey diyemem At gibi hatunum ben, sep fiziken benden genç durabilir yani yalan değil Benim surattan belli yaşım
Kadın haklı bir şey diyemem At gibi hatunum ben, sep fiziken benden genç durabilir yani yalan değil Benim surattan belli yaşım
Sen de ne fitne fücur çıktın mar ya, resmen ortalığı bulandırıyorsun. Mikser.
Aslında hepsi tantanis yüzünden patladı.
Nasıl yani? Sen in vino veritas 'nın yüzü yaşlı gösteriyor mu demek istedin şimdiBenim surattan belli yaşım
Nasıl yani? Sen in vino veritas 'nın yüzü yaşlı gösteriyor mu demek istedin şimdi
Vallaha bana deseydi kavga çıkarırdım Sep. Sen bilirsin yane.Kız sen de kavga arıyorsun resmen. Çekirdeğini aldın bekliyon dimi...
Vallaha bana deseydi kavga çıkarırdım Sep. Sen bilirsin yane.
Neden akşam açılmaz ki bu konular dersteyim ben. Yerime de eğlenin
Lens aldın mı sen kız?Neden akşam açılmaz ki bu konular dersteyim ben. Yerime de eğlenin