- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahat bırak kadını ne etiketleyip duruyor rahat rahat şeyetsinin vino veritas şaapıyordur
Aman sanki etiketleyince ara verip foruma bakıyor. Bitince bakacak işteRahat bırak kadını ne etiketleyip duruyor rahat rahat şeyetsin
Haha düşündüm birden ay sen devam et ben bi foruma bakim kızlar ne yapıyor dediğiniAman sanki etiketleyince ara verip foruma bakıyor. Bitince bakacak işte
Çok sinir bozucu olur partnerinin bir yandan telefona bakması.Haha düşündüm birden ay sen devam et ben bi foruma bakim kızlar ne yapıyor dediğini
SeniNe gonuşuyonuz lan?
Yanlış bahane ama, cima etmek baş ağrısını giderirArkamdan gonuşmayın. Sebişirim sebişmem size ne bea.
Başım ağrıyo dedim beyime az önce. Sanırım sonunda türk tipi evli çift kıvamına geliyoruz.
Yanlış bahane ama, cima etmek baş ağrısını giderir
Bi tahta neyin varsa atsaydınız lastiğin altına, araba kolay geçerdiKan akışım zaten hızlı bea.. Ortam müsait deil, yollar çamurlu
Bi tahta neyin varsa atsaydınız lastiğin altına, araba kolay geçerdi
E o zaman beyin otostop çekecek yolu yokTahtayla çözülecek gibi değil. İki gündür çok yağmur yağıyor ya bataklık olmuş her yer.
E o zaman beyin otostop çekecek yolu yok