- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.435
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piii ayıplı kadın seni. Rezillll kendin gibi ayıplı da bi koca bulmuşun. Piii başımıza daş yağacakİyi hatırlattınız, benim de elimde eşimin küvette keyif yaparken çektiğim fotosu var. Böyle köpükler eşliğinde, başının altında yumuşak, küçük yastık falan. O fotonun gün yüzüne çıkma tehdidi ile baya bir şey yaptırırım ben ona. Sil demişti, hııııhıığğğ sildim demiştim
Çok mırın kırın ede ede söze girdi. Benim keyif yaptığımı görünce ne anlıyorsunlar, boş zaman bunlar demeler. Meğer bir dene dememi bekliyormuş. Dememle cımbırlop atladı da ben çıkmak zorunda kaldım.Piii ayıplı kadın seni. Rezillll kendin gibi ayıplı da bi koca bulmuşun. Piii başımıza daş yağacak
Sen de kirpik diplerinin ağrıma hakkını kullanırsın.Kırk yılın başı aşk böcüü olasım geldiydi adam mideyi bozmuş uyuyor yav. Bu nasıl hayat
Benim burun olmuş çeşme kirpik dibi mi kaldı kiSen de kirpik diplerinin ağrıma hakkını kullanırsın.
Yooo bence şimdi de ayıplı, küvete cımbırlop diye kıyafetlerle atlamadı ya sonuçta cıbıldak gördün mü gördünÇok mırın kırın ede ede söze girdi. Benim keyif yaptığımı görünce ne anlıyorsunlar, boş zaman bunlar demeler. Meğer bir dene dememi bekliyormuş. Dememle cımbırlop atladı da ben çıkmak zorunda kaldım.
Çıkmasaydım küvetten o zaman ayıplı olurdu
Bize gel derdim emmeeee küveti kırdırdık köpeğimiz için, yaş itibariyle zor atlıyordu içine. O gündür bugündür bütün fantağğziiğler öldü, cıbıldak da göremiyorum tamam mı oldu mu, terbiyeli oldum muYooo bence şimdi de ayıplı, küvete cımbırlop diye kıyafetlerle atlamadı ya sonuçta cıbıldak gördün mü gördün
Bu arada niden benim evimde küvet yok
Ebet oldunBize gel derdim emmeeee küveti kırdırdık köpeğimiz için, yaş itibariyle zor atlıyordu içine. O gündür bugündür bütün fantağğziiğler öldü, cıbıldak da göremiyorum tamam mı oldu mu, terbiyeli oldum mu
10 ablası, ellerinden yalarEbet oldun
Kıyamam köpekçik kaç yaşında şinci?
Nasıl yani kavun kocasını cıbıldak mı görmüş?Yooo bence şimdi de ayıplı, küvete cımbırlop diye kıyafetlerle atlamadı ya sonuçta cıbıldak gördün mü gördün
Bu arada niden benim evimde küvet yok
Oy ben de onu mıncırırım göbeğini, kulak arasını kaşırım10 ablası, ellerinden yalar
Tantanis aşk yaşamak istiyormuş ama karşı taraf hastaymış. (hedef saptırma)Nasıl yani kavun kocasını cıbıldak mı görmüş?
Ay daha neler.
Utandın tabii böyle afişe olunca.Tantanis aşk yaşamak istiyormuş ama karşı taraf hastaymış. (hedef saptırma)
Ya beni atma şu vicdansız gadının önüneTantanis aşk yaşamak istiyormuş ama karşı taraf hastaymış. (hedef saptırma)
Vicdansız? Ben?Ya beni atma şu vicdansız gadının önüne
Üstelik ifşacı.Vicdansız? Ben?
Üstüme iyilik sağlık.
Şifacıdır o, ifşacı değil.Üstelik ifşacı.
Ha devletin haberi varsa tamam o zaman, bizce sıkıntı olmaz. Yapın gitsin.Ne utancam yeeaa, evliyim ben, devlet gözünde resmen sevişmiş bir insanım. Devlet cıbıldak gördüğümü biliyor, siz bilmişsiniz çok mu