Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee ben de sebişcen sandımAlcez ama sor bakalım niye alcez? Başkaları almasın korunmayıp çocuk yapsınlar diye
Size doyum olmaz ama maalesef sorumluluklarım var. Sabahın köründe kalkacağım ühüü. Kahrolsun sabah saatlerine iş koyan zihniyet.
Sorumlulukların sadece erkenden uyumanı gerektiriyorsa hiç kıskanmadık niye kıskanalım. Iyi gecelerrAlcez ama sor bakalım niye alcez? Başkaları almasın korunmayıp çocuk yapsınlar diye
Size doyum olmaz ama maalesef sorumluluklarım var. Sabahın köründe kalkacağım ühüü. Kahrolsun sabah saatlerine iş koyan zihniyet.
in vino veritas 'nın banı açılmış
Kabiliyetsiz gadınAa mesaj yazarken görünüyor gönderince kayboldu fotoğraf anlamadım.
Amcama göre teknoloji düşmanıyım. Haklı adam beceremiyorumKabiliyetsiz gadın
Ay ben de öyleyim yaAmcama göre teknoloji düşmanıyım. Haklı adam beceremiyorum
Şaka yaptık la.İstemiyo musın sen beni burda?
Şaka yaptık la.
He canım?
Ne güldüm yaaaa, iyi ki evde okudum şu yazdığını, bildiğin anırdım çünküHeee ben de sebişcen sandım
Naber?He canım?
Ay nenem.Naber?
Öyle ıssız bırakmayın ortalığı. Kalk bir süpür şu başlığın haline bak, toz tutmuş her yeri! Ne biçim genç kızsın sen
Küsme sen, döverim ben o shotı. Terbiyesiz kadın nolcek. İyi ki bi' başlık açtı. Biz tutuyoruz bu başlığı biiiz, biz olmasak ne işe yarayacak acaba? Te hey hey hey.Küstüm ben
Küsme sen, döverim ben o shotı. Terbiyesiz kadın nolcek. İyi ki bi' başlık açtı. Biz tutuyoruz bu başlığı biiiz, biz olmasak ne işe yarayacak acaba? Te hey hey hey.