marilyn monroe sövdürme la kendine. Otur oturduğun yerde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marilyn monroe sövdürme la kendine. Otur oturduğun yerde.
Ömrümde böyle ilgisiz geyik grubu görmedim ben. Saat 1e çeyrek kala ehliyet sınavım var, en son iki hafta önce derse gittim. Korkuyoğuumm O saate kadar bana biraz cesaret aşılayın plz.
Her geçen gün yeni bir manyaklık icad ediyorlar acele et bence. Ani fren yapacakmışız bu sefer de, arabayı uçurmam umarım.Geçersin ya salla
Şaka bir yana benim de ehliyetim yok bi ara alsam fena olmıcak
Teşekkür ederim.
Gece gece aksiyon yaratmış hırkız. Ben de kocişi uyuma seansı uzun sürdü ondan gelemedi herhalde dediydim
E iz falan yok mu kapıda?Yok yaw. Çok korkunçluydu ama. Poliste gelmiş aparmanın içinde köpek var(çok yağmur yağınca sokuyoruz içeri sokak köpeklerini) o gelmiş ses yapmıştır kapıda diyor. He dedim köpek kilidi kemiriyordu o sırada.
E iz falan yok mu kapıda?
E siz de hırsızlara beyler zorlamadan girin demişsiniz resmenYav bizim kapı zaten dandik, değiştirmeyi düşünüyorduk. Kiracılar anahtarı içerde unuttukça dalmış tornavidayla bilmemneyle. İz zaten vardı, kapı da tam oturmuyor yerine o yüzden anlaşılmıyor.
E siz de hırsızlara beyler zorlamadan girin demişsiniz resmen
Çok geçmiş olsun cidden korkutucu bir şey. Iyi ki uyanıkmışsın.
Değişin bence de. Bu defa şansınıza beceriksiz hırsız gelmiş bi daha öyle olmayabilir.Uyanık olmasam da uyanırdım zaten o kadar sese. Uykum da hafif. O kapı değişecek... Ben itsem açılır o derece adam beş dk falan uğraştı açamadı. Polise ayrı sinir oldum.
Değişin bence de. Bu defa şansınıza beceriksiz hırsız gelmiş bi daha öyle olmayabilir.
Heyooo sınavı geçtim galiba. Ama kalmış da olabilirim bilemedim. Hofff
Hocanın söyleğine göre yapmadım. Biraz daha hızlı gidebiligidebilirdin dedi ama eğitimde de yavaş git kalırsın bak diyip duruyorlardı. Tam zamanında bitirdim parkuru bilmiyorum artık.Geçmişsindir.. Hata yaptın mı?
Tebrikler tanti
Geçmiş olsun Sep gadını. Beceriksiz hırhıza denk gelmişiniz Allahtan
Hocanın söyleğine göre yapmadım. Biraz daha hızlı gidebiligidebilirdin dedi ama eğitimde de yavaş git kalırsın bak diyip duruyorlardı. Tam zamanında bitirdim parkuru bilmiyorum artık.
Bi de bi ara gaza hayvan gibi abanıp aşırı ses çıkardım.