- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Bana gaz ver hadii sorayım damada adını
Gazzzzz.... Kızım sor da bi şeklini şemalini görelim önce. Gerisini sonra düşünürüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana gaz ver hadii sorayım damada adını
Haha konuşcak çocukla. Durduk yere başıma iş aldım iyi miGazzzzz.... Kızım sor da bi şeklini şemalini görelim önce. Gerisini sonra düşünürüz.
Haha konuşcak çocukla. Durduk yere başıma iş aldım iyi mi
Iyi oldu bu bahaneyle peşimdeki gerzodan Kurtulmuş olurum işte. Tüh be bursaya gidecektim yanına yalan olduTanışmaktan zarar gelmez ayol. Bakarsın işte nasıl bir herif deyi.
Iyi oldu bu bahaneyle peşimdeki gerzodan Kurtulmuş olurum işte. Tüh be bursaya gidecektim yanına yalan oldu
Sormadın ki.Kim o gerzo? Niye benim haberim yok?
Sormadın ki.
Eheeheh kimbilir napıyodur
Eheeheh kimbilir napıyodur
Ben üyelik iptali yaptırcam sanırsam
Bilmem yaptırasım var sanırım, sağdan sağdan geliyorlar.Niye lan?
Bilmem yaptırasım var sanırım, sağdan sağdan geliyorlar.
O da diğer seçenek zaten. Hani dürtmesin de açmayayım mı diye düşünüyorum. Ondan buraya yazdım. Bana da manasız geliyor bir yandan ui zaten.Ben üyelik iptali işini anlamıyorum pek.
Yani girmek istemiyorsan girmezsin, bazen ben de bunaliyorum yıllarca girmedigim oldu hatta bir dönem ama üyelik iptali ne bilim saçma geliyor bana.
O da diğer seçenek zaten. Hani dürtmesin de açmayayım mı diye düşünüyorum. Ondan buraya yazdım. Bana da manasız geliyor bir yandan ui zaten.
Bilmiyorum acaba açar mıyım dayanamayıp diye düşünüyorum, malum serde azıcık maymun iştahı var da
Valla ben çoğu zaman stres atmaya geliyorum, iki kişiyi gömüp rahatlıyorum.
Yok la burasıyla alakalı değil. Genel olarak bir organizasyon sorunum var, bir şeyleri derleyip toparlamam lazım. Çok dağılmış ve bunalmış hissediyorum. Neler yapabilirim diye sesli düşünüyorum işte.E açsan nolcak ayol. Kendine ceza mı verşyosun napıyosun?
Düşğnme bu kadaf burayı, burasıyla ilgili olan biteni falan yaw. Sen böyle bi hatun değilsin mar. Salla gitsin. Canın isterse gir yaz, istemezse girme.
Sep söylenmesi gerekeni söylemiş, saygılar.E açsan nolcak ayol. Kendine ceza mı verşyosun napıyosun?
Düşğnme bu kadaf burayı, burasıyla ilgili olan biteni falan yaw. Sen böyle bi hatun değilsin mar. Salla gitsin. Canın isterse gir yaz, istemezse girme.
Gerzoluk konusuna katılıyorum, şu diğer adama bir şans ver.Iyi oldu bu bahaneyle peşimdeki gerzodan Kurtulmuş olurum işte. Tüh be bursaya gidecektim yanına yalan oldu
Yürü git len bana yar olmamış sana yar eder miyim Elti olmayacaksak şansına küs cicimGerzoluk konusuna katılıyorum, şu diğer adama bir şans ver.
Bursa'ya da gitme, sahibinden sıfır istiyorum
Yok la burasıyla alakalı değil. Genel olarak bir organizasyon sorunum var, bir şeyleri derleyip toparlamam lazım. Çok dağılmış ve bunalmış hissediyorum. Neler yapabilirim diye sesli düşünüyorum işte.
Hani böyle evden çok sıkıldım, kocadan da sıkıldım, evi satayım kocayı boşayayım dersin ya, öyle.
Manyakça bir kontrol dürtüsü var yine üzerimde. Arada olur bana, kontrol edemediğim şeyler boyumu aştıkça ben de hırsımı kontrol edebildiklerimden çıkarır, sevgili terk eder, iş falan değiştiririm.