- 10 Ekim 2015
- 7.196
- 9.107
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tantanis sen kaç beni tanıdılar
Heee tükmüke iğrenç diyorsan, diğerlerini yazmayayım bareNerde kalmıştık. Şimdi siz adamları ağzından mı öbüyonuz? İğrenç diil mi öyle tükmüklü falan
İşte hukukçunun hali bi başka oleyyo
Ben spor lafını duyunca uzlaşma yoluna gittim zaten.
Sen kocacığınla telepati neyin kuruyon galibaNerde kalmıştık. Şimdi siz adamları ağzından mı öbüyonuz? İğrenç diil mi öyle tükmüklü falan
Heee tükmüke iğrenç diyorsan, diğerlerini yazmayayım bare
Sen kocacığınla telepati neyin kuruyon galiba
Niye kendini çilekeş Türk anası yaptın yav.İşte hukukçunun hali bi başka oleyyo
Şimdi söyle tantanis.
Ben bir adamla evlendim, bu adamın 3 çocuğu var, anası, babası var, ben de 1 tane doğurdum, bi tane de evlatlık aldık. Bi tane de karnımda var.
Bu herif öldü gitti.
Kim mirastan ne kaaa pay alır
Haha kesin etkili korunma yöntemi uyguluyorsunuz yani.Ben namuslu insanım evlendik diye terbiyesiz şeyler yapacak değilim.
Haha kesin etkili korunma yöntemi uyguluyorsunuz yani.
Hani terbiyesiz işler yapmıyordunuz hehh işte bunlar hep lafta namıslıYav yok korunmuyoruz da ama çocuğumuz olmuyor nedense. Doktora gitcez beyimlen. Korunmak günah hem bilmiyor musun cahil...
Hani terbiyesiz işler yapmıyordunuz hehh işte bunlar hep lafta namıslı
Yani işte tükmüklü şeyler yapıyoruz ama senin annadığın gibi deelNabıyonuz lan başka, burnunuzu mu karıştırıyonuz? Annatsana biras
Çıpıt bağladınız mı? Çıpıtsız olmaz.Kızım terbiyesiz işle ne alkası var? Çocuğu allahtan istiyorsun, iki rekat namaz kılıyorsun allah karnına koyuyor. Biz bi yerde hata yapıyoruz ama nerde. Doktora değil hocaya gitmek lazım aslında.
Bi hoca varmış, okuyup üfleyince karnına bebek geliyormuş diyolla...
Zengin tabi oolummm 30'a kadar bekledik dötünde don olmayan herifle mi evlencezNiye kendini çilekeş Türk anası yaptın yav.
Sana her halukarda 1/4 kalır. Tabii öncesinde mal rejiminin sona ermesinden kaynaklı alacakların da var. Kocada para varsa yaşadın
Aman sen de hiç bişi bilmiyomuşsun. Napıyonuz siz, sınıf tahtasını mı siliyonuzAyrıcana ben daha 2. Sınıftayım yaşıma bakmayın. Miras hukuku bilmiyorum. Ceza özel bilmiyorum. Çakma hukukçunun üstüne bu kaa gidilmez habire bilmiyorum dedirtiyonuz
Ona anca üçün biri kalır.Niye kendini çilekeş Türk anası yaptın yav.
Sana her halukarda 1/4 kalır. Tabii öncesinde mal rejiminin sona ermesinden kaynaklı alacakların da var. Kocada para varsa yaşadın
O daha iyi 1/4'ten daa büyük bi sayıOna anca üçün biri kalır.
Hee dönem başı 9 dersi de tahtada birdirbir oynarken veriyoruz zatenZengin tabi oolummm 30'a kadar bekledik dötünde don olmayan herifle mi evlencez
Aman sen de hiç bişi bilmiyomuşsun. Napıyonuz siz, sınıf tahtasını mı siliyonuz