- 10 Ekim 2015
- 7.196
- 9.107
No bugün kartıma para yükleyip alcam.Lens aldın mı sen kız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
No bugün kartıma para yükleyip alcam.Lens aldın mı sen kız?
Eheheh Valla gidek bi ara :)Diyorum ya o kendine baksın...
La mar canım foça çekiyoo, kalk gidek. (Adını yazıyodum lan nerdeyse, ilan etcem bütün kkya)
No bugün kartıma para yükleyip alcam.
Ulen benim göz 5 numara olmuş. 5 diye göz numarası mı olur la. 5 diye kat olurBen de cumartesi doktora gitcem sonra alcam. Demin yukarı kaçtı gözümdeki lens ödüm koptu
Hanki marka alcan?
Ulen benim göz 5 numara olmuş. 5 diye göz numarası mı olur la. 5 diye kat olur
Görmüyom Lens 4.75 gözlük 5 numaraOha.. Lensi çıkarınca nasıl görüyon kızım sen. Ben 2-2.5 la kör gibi geziyom.
Görmüyom Lens 4.75 gözlük 5 numara
Abovv. Bir BDSM değil ama bu da iş görür
Air Optix Aqua Soft. Her gece çıkarıyorum. Bende astigmat da yok.Hanki marka kullanıyosun sen. Benim astigmat çok zorluyor yav.
Bi de gece çıkarıyor musun düzenli olarak?
Air Optix Aqua Soft. Her gece çıkarıyorum. Bende astigmat da yok.
Yapma kızım öyle. Adam gibi her gece çıkar işte. Gözünün ağzına sıçıyorsunAccuve kullanıyorum ben. Bu aralar haftada bir falan çıkarıyorum. Rahat oldu böyle sankim ama bi taraftan da tırsıyorum. Gidince doktora sorcam. Gerçi alacağım cevap da belli ama...
Yapma kızım öyle. Adam gibi her gece çıkar işte. Gözünün ağzına sıçıyorsun
Ya o aylık lensler sakat biliyorsundur. Öyle yazıyor hepsinin içinde ama gözün hava almasını engelliyorlar. İleride katarak falan olursun.İçinde ayda bir çıkarın yeni paketle değiştirin diyo ama.
Öff kapandı konu in vino veritas . Ama bu konu da tam keyifli olmadı, daha alevli konular açılsın
Ya o aylık lensler sakat biliyorsundur. Öyle yazıyor hepsinin içinde ama gözün hava almasını engelliyorlar. İleride katarak falan olursun.
Yok o konu çok cazip olmuyorBen açayım hemen bşr seksili konu. Kocam anal sex istiyorsizce ne yapmalıyım :)
Yok o konu çok cazip olmuyor
Şöyle bir başlık olmadı bir daha
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/daha-neler-ogrenicez-bakalim-bdsm.748570/
Senin mesajın var mı burada? Ben kiminle konuştuğumu nick olarak hiç hatırlamıyorum Konu çok hararetliydi ve çok eğlenceliydi.Ay bu konuda çok eğlenmiştim.
Ben bunu açamam, inanmazlar ki
Senin mesajın var mı burada? Ben kiminle konuştuğumu nick olarak hiç hatırlamıyorum Konu çok hararetliydi ve çok eğlenceliydi.
Oo baktım şimdi alıntılaşmışız hatta
Güzel günlerdi sep kardeşim.