- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Oğlum 7 kızım 6 yaşında peşpeşe oldular Rabbime şükürler olsun ben çocukları çok seviyorum yaşım 32 kardeş duygusu bambaşka birşey oğlum ile kızım birbirlerinden ayrılamıyor aslında 3.düşünmüyordum ama bir tane daha kardeşleri olsa kötü olmaz diye fikrim değişti hamilelik,doğum,emzirmek,harika birşey ben bugün tanıdığım 2 hamile kişiden de dua istedim Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda versin sağlıkla durumun müsaitse demişler Rabbim yardım eder çok şükür muhtaç değilizAllah bağışlasın yaşları kaç? Çocuklar herzaman isterler zaten onların istekleri bitmezburda en önemli şey senin kendini hazır hissetip hissetmediğin ve bakabilecek durumda olup olmadığın.... Çocukların istemesinden ziyade bunlar daha önemli bence. Neticede sen uğraşacaksın hayırlısı olsun
Selam canım şükür iyiyim sen nasılsın? Bel ağrısıyla cebellesiyorum onun dışında iyiyim çok şükür
Çok geçmiş olsun canım neden belin ağrıyor ki ? Bende aynı canım ovulasyon testine devam dün piki gördüm sanırım devamlı yaptığım test aslında ama nedense bu ay herşey kusursuz gItsin istediğim için herkese soruyorumSelam canım şükür iyiyim sen nasılsın? Bel ağrısıyla cebellesiyorum onun dışında iyiyim çok şükürovulasyon testi yapıyorum ama onu da tam anlamıyorum öyle işte sen neler yapıyorsun
İyiyimm. Canımm rmazan halleri
Bizde iyiyiz canım heycanla ay sonunu bekliyoruzİyiyimm. Canımm rmazan halleriregl yeni bitti yeni aya başladık bakalımm siz nasılsınız nasıl gidiyor
Ben çörek otu bal tarcın kürünü deniyorum şimdi bakalımm ama onun dışında bişey yapmıcam canım yumurtlama takibi falanda yapmıcam gün aşırı ilişkiye dikkat edicem sadece. Cünkü diğer türlü çok kafaya takıyorum şimdi biraz daha sakinim bakalım inşallah bu ay yüzümüz gülerBizde iyiyiz canım heycanla ay sonunu bekliyoruzelimden ne gelirse onu yapıyorum bide bal polen keciboynuzu süt incir vs herşey
Ya 30 Nisan'da koyulaştı ama öyle aşırı değil sonra da siliklesti git gide. Anlamadım ben o yüzdenÇok geçmiş olsun canım neden belin ağrıyor ki ? Bende aynı canım ovulasyon testine devam dün piki gördüm sanırım devamlı yaptığım test aslında ama nedense bu ay herşey kusursuz gItsin istediğim için herkese soruyorumneden anlamıyorsun ki ? Ben yardımcı olurum sana tabii bildiğim kadarıyla bak benim sonuçlar bu sekilde son 3 gunun
Canım böyle olunca sanırım çatlama oluyor diye duydum ben hiç yapmadım ama öyle okumuştum. Mayın ayı topiğine sorsana bi ordakiler iyi biliyorYa 30 Nisan'da koyulaştı ama öyle aşırı değil sonra da siliklesti git gide. Anlamadım ben o yüzdenyumurtlama oldu da çatladı mi yoksa olmadı mı bilmiyorum
Bilmiyorum ki canım ben de ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. Ertesi gününü değerlendirdik ben emin olamadım çünkü yumurtlama oldu mu olmadı mı diye. Bu ay olmayacak galibaCanım böyle olunca sanırım çatlama oluyor diye duydum ben hiç yapmadım ama öyle okumuştum. Mayın ayı topiğine sorsana bi ordakiler iyi biliyor
Inşallah canim ben ne gördüysem deniyorumBen çörek otu bal tarcın kürünü deniyorum şimdi bakalımm ama onun dışında bişey yapmıcam canım yumurtlama takibi falanda yapmıcam gün aşırı ilişkiye dikkat edicem sadece. Cünkü diğer türlü çok kafaya takıyorum şimdi biraz daha sakinim bakalım inşallah bu ay yüzümüz güler
Canım adetinin kaçıncı günü çift çizgi çıktı? Bence henüz yumurtlama olmamış devam et yapmaya bendr de öyle bir koyu bir çok silik çıktı ama hiç biri yumurtlama değil en koyusu sadece yumurtlamaYa 30 Nisan'da koyulaştı ama öyle aşırı değil sonra da siliklesti git gide. Anlamadım ben o yüzdenyumurtlama oldu da çatladı mi yoksa olmadı mı bilmiyorum
Olur canım olur öyle umudunu yitirme kaçıncı günündesin ?Bilmiyorum ki canım ben de ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. Ertesi gününü değerlendirdik ben emin olamadım çünkü yumurtlama oldu mu olmadı mı diye. Bu ay olmayacak galiba
Öyle düşünme stres yüzündende olmuyor ben bunu anlamadım inşallah olurr bol bol dua edelim bu ayda özellikle inşallahh bu ay olurrBilmiyorum ki canım ben de ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. Ertesi gününü değerlendirdik ben emin olamadım çünkü yumurtlama oldu mu olmadı mı diye. Bu ay olmayacak galiba
Aman çok karıştırmaInşallah canim ben ne gördüysem deniyorum
Bugün adetin 15. Günü canım. Test yapmaya devam edeyim o zaman benOlur canım olur öyle umudunu yitirme kaçıncı günündesin ?
İnşallah canım benim ya dua ediyorum hep hem kendim hem de bütün isteyenler için ,Öyle düşünme stres yüzündende olmuyor ben bunu anlamadım inşallah olurr bol bol dua edelim bu ayda özellikle inşallahh bu ay olurr
19 mayıs canım daha dün piki gördüm bakalım neler olacakAman çok karıştırmaYeni batın ne zamandı canım kaç gün kaldı
Hadi bakalım inşallahh bu ay tutar19 mayıs canım daha dün piki gördüm bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?