• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Ovulasyon testi kullananlara bir sorum olacak 3 gundur test yapıyorum adetimin 10. Gunu basladim ilk gün T çizgisi silikti 2. Gün biraz daha belirgin fakat bugün 3. Gün T çizgisi çok çok silik diğer günlere nazaran bir tik daha koyu olması gerekmiyor mu ? Daha önce yaptıklarımda hep öyle oluyordu çünkü sizce neden olabilir ? (Testi yapmadan 2 saat önce bisey içip yemedim) yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂

Allah bağışlasın yaşları kaç? Çocuklar herzaman isterler zaten onların istekleri bitmez😊 burda en önemli şey senin kendini hazır hissetip hissetmediğin ve bakabilecek durumda olup olmadığın.... Çocukların istemesinden ziyade bunlar daha önemli bence. Neticede sen uğraşacaksın hayırlısı olsun
Oğlum 7 kızım 6 yaşında peşpeşe oldular Rabbime şükürler olsun ben çocukları çok seviyorum yaşım 32 kardeş duygusu bambaşka birşey oğlum ile kızım birbirlerinden ayrılamıyor aslında 3.düşünmüyordum ama bir tane daha kardeşleri olsa kötü olmaz diye fikrim değişti hamilelik,doğum,emzirmek,harika birşey ben bugün tanıdığım 2 hamile kişiden de dua istedim Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda versin sağlıkla durumun müsaitse demişler Rabbim yardım eder çok şükür muhtaç değiliz

Selam canım şükür iyiyim sen nasılsın? Bel ağrısıyla cebellesiyorum onun dışında iyiyim çok şükür 🤗 ovulasyon testi yapıyorum ama onu da tam anlamıyorum öyle işte 😅 sen neler yapıyorsun 😊
Çok geçmiş olsun canım neden belin ağrıyor ki ? Bende aynı canım ovulasyon testine devam dün piki gördüm sanırım devamlı yaptığım test aslında ama nedense bu ay herşey kusursuz gItsin istediğim için herkese soruyorum 😂😂 neden anlamıyorsun ki ? Ben yardımcı olurum sana tabii bildiğim kadarıyla bak benim sonuçlar bu sekilde son 3 gunun

Eklentiler

• 20200502_160132.jpg
    20200502_160132.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 23
Bizde iyiyiz canım heycanla ay sonunu bekliyoruz 😂 elimden ne gelirse onu yapıyorum bide bal polen keciboynuzu süt incir vs herşey 😂😂😂
Ben çörek otu bal tarcın kürünü deniyorum şimdi bakalımm ama onun dışında bişey yapmıcam canım yumurtlama takibi falanda yapmıcam gün aşırı ilişkiye dikkat edicem sadece. Cünkü diğer türlü çok kafaya takıyorum şimdi biraz daha sakinim bakalım inşallah bu ay yüzümüz güler 🤲🏼

Çok geçmiş olsun canım neden belin ağrıyor ki ? Bende aynı canım ovulasyon testine devam dün piki gördüm sanırım devamlı yaptığım test aslında ama nedense bu ay herşey kusursuz gItsin istediğim için herkese soruyorum 😂😂 neden anlamıyorsun ki ? Ben yardımcı olurum sana tabii bildiğim kadarıyla bak benim sonuçlar bu sekilde son 3 gunun
Ya 30 Nisan'da koyulaştı ama öyle aşırı değil sonra da siliklesti git gide. Anlamadım ben o yüzden 🤷 yumurtlama oldu da çatladı mi yoksa olmadı mı bilmiyorum 🤷😐

Eklentiler

• IMG20200503151227.jpg
    IMG20200503151227.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG20200503151359.jpg
    IMG20200503151359.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 19
Ya 30 Nisan'da koyulaştı ama öyle aşırı değil sonra da siliklesti git gide. Anlamadım ben o yüzden 🤷 yumurtlama oldu da çatladı mi yoksa olmadı mı bilmiyorum 🤷😐
Canım böyle olunca sanırım çatlama oluyor diye duydum ben hiç yapmadım ama öyle okumuştum. Mayın ayı topiğine sorsana bi ordakiler iyi biliyor

Canım böyle olunca sanırım çatlama oluyor diye duydum ben hiç yapmadım ama öyle okumuştum. Mayın ayı topiğine sorsana bi ordakiler iyi biliyor
Bilmiyorum ki canım ben de ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. Ertesi gününü değerlendirdik ben emin olamadım çünkü yumurtlama oldu mu olmadı mı diye. Bu ay olmayacak galiba 😐

Ben çörek otu bal tarcın kürünü deniyorum şimdi bakalımm ama onun dışında bişey yapmıcam canım yumurtlama takibi falanda yapmıcam gün aşırı ilişkiye dikkat edicem sadece. Cünkü diğer türlü çok kafaya takıyorum şimdi biraz daha sakinim bakalım inşallah bu ay yüzümüz güler 🤲🏼
Inşallah canim ben ne gördüysem deniyorum 😂

Canım adetinin kaçıncı günü çift çizgi çıktı? Bence henüz yumurtlama olmamış devam et yapmaya bendr de öyle bir koyu bir çok silik çıktı ama hiç biri yumurtlama değil en koyusu sadece yumurtlama

Bilmiyorum ki canım ben de ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. Ertesi gününü değerlendirdik ben emin olamadım çünkü yumurtlama oldu mu olmadı mı diye. Bu ay olmayacak galiba 😐
Olur canım olur öyle umudunu yitirme kaçıncı günündesin ?

Öyle düşünme stres yüzündende olmuyor ben bunu anlamadım inşallah olurr bol bol dua edelim bu ayda özellikle inşallahh bu ay olurr 🤲🏼🥰

Back