OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Bugün adetin 15. Günü canım. Test yapmaya devam edeyim o zaman ben
Tabi ki devam et canım ben 16. Günde çift çizgiyi gördüm aynen devam et görene kadar bak hatta içini rahatlarsın diye ayni gün yaptığım testleri göstereyim ikiside negatif ama farka bak

Eklentiler

• 20200428_164820.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 25
Tabi ki devam et canım ben 16. Günde çift çizgiyi gördüm aynen devam et görene kadar bak hatta içini rahatlarsın diye ayni gün yaptığım testleri göstereyim ikiside negatif ama farka bak
10 dk arayla ne kadar fark var dimi ben devam edeyim testlere inşallah yumurtlamayı görürüm çok sağol canım

10 dk arayla ne kadar fark var dimi ben devam edeyim testlere inşallah yumurtlamayı görürüm çok sağol canım
Aynen nasıl uzuldum nasıl anlatamam bu kadar emek boşa gitti yumurtlama bile olmayacak diye kendimi paraladım sonra sordum sayfalara bide araştırdım meğer hepsi negatifmis çizgi çok koyu olmadığı sürece bisey değişmiyormuş onun için aynen devam et sen

Uygulamaya göre 2 gün sonra yumurtlamam lazım bakalım ne olacak. Koyu çizgiyi görene kadar devam

Benimde uygulamama gore 19. Gun yumurtlama olması lazım ama ben 16. Gun çift çizgiyi gördüm güven olmuyor bu uygulamalara
Belki de o yüzden kaçırdık hep verimli zamanları. Neyse bundan sonrası güzel olacak inşallah bu çakşır suyundan da umutluyum ben

Insallah canım caksir suyuda kullandık ben çift çizgiyi görünce bıraktım ama eşim devam ediyorum güveniyorum su caksir suyuna bir çok hamile kalan olmuş sayesinde
Bende çok duydum onu bu ayda olmazsa onuda bir denerim. İnşallah gerek kalmaz tabi

Belki de o yüzden kaçırdık hep verimli zamanları. Neyse bundan sonrası güzel olacak inşallah bu çakşır suyundan da umutluyum ben
Aynen bende çok umutluyum ayrıca canım çift çizgiyi gördüğünde de testi yapmaya devam etmelisin ki çatlayıp çatlamadigini goresin hatta bi yerde okumuştum pik i görünce o gün 8 saat sonra bi daha test onermisler takibini tam sağlamak için ben oyle yaptım dune gece yarısı da yaptım bi tane bi tik daha koyu çıktı

Öyle yapayım ben de o zaman akşamına da test yapayım. Çakşır suyunu sabah akşam aç karnına su bardağının yarısı çakşır yarısı su olacak şekilde içiyorum. Faydasını ne zmaan görücez bakalım

Aynen yap canım bende henüz çatlama olmamış aZ önce test yaptım hala kopkoyu çizgi ben son günlerde susuz içiyordum valla

Eklentiler

• 20200503_155427.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 23
Ne güzel kopkoyu çıkmış bugün yarın çatlar herhalde artık
Insallah canım bu gunler de hergun değerlendirmek istiyorum ama inşallah yanlış yapmıyorumdur gün aşırı daha etkili diyorlar ama ya kaçırırsam diye korkuyorum tek 1 gun şansımız var sonuçta

Insallah canım bu gunler de hergun değerlendirmek istiyorum ama inşallah yanlış yapmıyorumdur gün aşırı daha etkili diyorlar ama ya kaçırırsam diye korkuyorum tek 1 gun şansımız var sonuçta
Yumurtlamayı görsem her günü degerlendiricem ben de bu sefer. Bir de böyle deneyelim bakalım olur mu olur yani bilemeyiz zaman da geçmiyor bir türlü bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Nisan bitmek bilmedi Mayıs da geçmiyor

Bana da öyle geliyor su sokağa çıkma yasağı da iyice darladi oturmaktan yoruldum ben 4 ay önce falan bu sekilde her gün degerlendirmistim ve ise yaramamıştı onun için korkuyorum inşallah yanlış karar vermıyoruzdur ama riskede atamam ay kafam çok karışık

Her günü degerlendirsek de degerlendirmesek de olmadı zaten şimdiye kadar. O yüzden bu kadar kür yapiyorken ben değerlendirmek istiyorum. Olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı olur yine. Öyle de olmuyor böyle de en azından deneyelim

Ben bu ay olmazsa aşılamaya gidecem yoruldum artık her ay bisey deneyip negatif görmekten

Ben bu ay olmazsa aşılamaya gidecem yoruldum artık her ay bisey deneyip negatif görmekten
Aşılamada da hemen tutmuyor ki o da yıpratıcı arkadaşım aşılama yaptirdi tutmadı. Doktor rahim dinlensin tekrar tedaviye başlayalım demiş. Bu sefer de virüs girdi araya. O da baya yıprandı üzüldü

Ah ah vallahi biktim ya doktoru ikna edebilsem direk tüp bebek yap kurtul arkadaşının sorunu neydi canım biliyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…