- Konu Sahibi Butik alfa
Çatlama iğnesini neden kullanıyorsunuz öncesinde ha gi aşamalar olduNisanın 6sında çatlatma iğnesi oldum ama sabırsızlıktan ölücem aynı zamanlar catlatma iğnesi yapanlar ne alemdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlama iğnesini neden kullanıyorsunuz öncesinde ha gi aşamalar olduNisanın 6sında çatlatma iğnesi oldum ama sabırsızlıktan ölücem aynı zamanlar catlatma iğnesi yapanlar ne alemdesiniz
Benim yumurtaö gelişmiyordu o yüzdenn yumurtayı geliştirmek için ilaç kullandım önce sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı.Çatlama iğnesini neden kullanıyorsunuz öncesinde ha gi aşamalar oldu
Merhaba üzülme Rabbim büyük bol bol dua et bende edicem bende yarın olucam galiba yumurtalarim buyuduyse@Evaa26
Canım Merhaba nasılsın?
Benim bu ay olmadı sanırım. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı sende ne var ne yok
Merhaba arkadaşım, Aşılamamı yaptıracaksın?Merhaba üzülme Rabbim büyük bol bol dua et bende edicem bende yarın olucam galiba yumurtalarim buyuduyse
Çatlatma iğnesi olucaktim ama olamamdim yumurtam çok büyümüş kist oluştu adet günümü beklicem kistin kaybolmasınıMerhaba arkadaşım, Aşılamamı yaptıracaksın?
Alıştım artık üzülmüyorum
Canim senin yine ilaca tepki veriyor büyüyor benim ilk defa büyüdü buda kilo verdim ondan olduMerhaba arkadaşım, Aşılamamı yaptıracaksın?
Alıştım artık üzülmüyorum
Olsun canım üzülme belki doktorun diğer aya farklı bi ilaç ya da iğne verir veya kontrol gününü daha aza indirir, deneme yanılma yoluyla öğrenicez işte napalım. Herkesin bünyesi aynı değil, klomen bende etkili oldu 3 tane yumurtam olmuştu evet ama hiçbiri tutmayınca bi anlamı olmuyor işte. Boş boş oturup sadece dua edip beklemektense en azından biz uğraşıyoruz çabalıyoruz ve aklımıza yatan her yolu deniyoruzCanim senin yine ilaca tepki veriyor büyüyor benim ilk defa büyüdü buda kilo verdim ondan oldu
Qyn oyle bakalım ben yine klomene dönücem kist gidinceOlsun canım üzülme belki doktorun diğer aya farklı bi ilaç ya da iğne verir veya kontrol gününü daha aza indirir, deneme yanılma yoluyla öğrenicez işte napalım. Herkesin bünyesi aynı değil, klomen bende etkili oldu 3 tane yumurtam olmuştu evet ama hiçbiri tutmayınca bi anlamı olmuyor işte. Boş boş oturup sadece dua edip beklemektense en azından biz uğraşıyoruz çabalıyoruz ve aklımıza yatan her yolu deniyoruz
Merhaba. kaç kez kontrolden sonra bunu söyledi? benim de yumurtam büyüdü ama çatlamadı bu ay. önümüzdeki ay gel yine takip edelim dedi. ama hayatım boyu adetim düzenli oldu hiç bir sorun yaşamadımYok canim onun değerleri normal. Şeker hastası sadece. Bende pko var. Doktor yumurtan büyüyor ama catlamiyor dedi. İnsülin direncim var onun için ilaç kullanıyorum
Merhaba. Benim adetim 1 yıldan fazladır düzensiz. Kaç kez gittim doktora bilmiyorum ama progesteron testi yaptırdıktan sonra söyledi. Nisan'da klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum gebelik olmadı. Daha sonra zaten virüs sebebi ile doktoru göremedim tekrar. Mayıs ayında ovulasyon testiyle kendim takip ettim ve 21. günde yumurtlama 22. günde de çatlama oldu. Bu ay da tekrar testle takip edeceğim. Çatlamadan 14 gün sonra da regli oldumMerhaba. kaç kez kontrolden sonra bunu söyledi? benim de yumurtam büyüdü ama çatlamadı bu ay. önümüzdeki ay gel yine takip edelim dedi. ama hayatım boyu adetim düzenli oldu hiç bir sorun yaşamadım
Bu aydan ben de umudu kestim yumurtam çatlamadığı için. Kırmızıları bekliyorumm. İnşallh ah temmuzda güzel haberler veririzzz. Düşününce insanın modu aşırı düşüyor. Ama düşünmeden de olmuyor yaMerhaba. Benim adetim 1 yıldan fazladır düzensiz. Kaç kez gittim doktora bilmiyorum ama progesteron testi yaptırdıktan sonra söyledi. Nisan'da klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum gebelik olmadı. Daha sonra zaten virüs sebebi ile doktoru göremedim tekrar. Mayıs ayında ovulasyon testiyle kendim takip ettim ve 21. günde yumurtlama 22. günde de çatlama oldu. Bu ay da tekrar testle takip edeceğim. Çatlamadan 14 gün sonra da regli oldum
İnşallah güzel haberler alırız. Doktor İnsülin direncin var ilerde şeker hastası olma ihtimalin çok yüksek polikistik over var yumurtan büyüyor ama catlamiyor dedi o yüzden hamile kalamiyorsun dedi. Gözlerim doldu zaten arka arkaya sıralayınca çok kötü oldum. Odadan çıktım ağlamaya başladım zaten.Bu aydan ben de umudu kestim yumurtam çatlamadığı için. Kırmızıları bekliyorumm. İnşallh ah temmuzda güzel haberler veririzzz. Düşününce insanın modu aşırı düşüyor. Ama düşünmeden de olmuyor ya
En azından nedenimiz belli Allahın izniyle onların hepsinin tedavisini alınca bebeğimize kavuşucaz. Bir de hiç birşeyleri olmayıp nedensiz hamile kalamayanlar var onlarınkı daha kötü. Oyüzden canını sıkmaİnşallah güzel haberler alırız. Doktor İnsülin direncin var ilerde şeker hastası olma ihtimalin çok yüksek polikistik over var yumurtan büyüyor ama catlamiyor dedi o yüzden hamile kalamiyorsun dedi. Gözlerim doldu zaten arka arkaya sıralayınca çok kötü oldum. Odadan çıktım ağlamaya başladım zaten.
Aynen öyle. Ben artık üzülmüyorum geçen ay da çatlamayı görünce. Zamanı var demek ki. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizeEn azından nedenimiz belli Allahın izniyle onların hepsinin tedavisini alınca bebeğimize kavuşucaz. Bir de hiç birşeyleri olmayıp nedensiz hamile kalamayanlar var onlarınkı daha kötü. Oyüzden canını sıkma
İnşallah Umuyorum ben de bu ay çatlamayı görürümAynen öyle. Ben artık üzülmüyorum geçen ay da çatlamayı görünce. Zamanı var demek ki. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize
Merhaba canım seninle aynı dertleri yaşıyorum bende durumun nedir merak ettim benimde bugün iğnenin 12. GünüAynen öyle. Ben artık üzülmüyorum geçen ay da çatlamayı görünce. Zamanı var demek ki. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize