- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 36
- Konu Sahibi Butik alfa
Ben 13. günde test yaptım pozitifti. 2 gün sonra tekrarladım negatif çıktı canım. 3 gün sonra da adet oldum zatenKaçıncı günde test yaptın cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 13. günde test yaptım pozitifti. 2 gün sonra tekrarladım negatif çıktı canım. 3 gün sonra da adet oldum zatenKaçıncı günde test yaptın cnm
Aminnn inşallah inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canımKızlar bende aranızda yeniyim bugun ıynemı yaptım hayırlısıyla Allah tum isteyenlere nasip etsin inşallah banada nasip eder inşallah Rabbım
Aynen çok kötü değilİçtim içtim kötü değil öyle tadı ya suyla karışınca iyi oldu
Inşallah güzel haberler alırsın canım bende geçen ay yaptım fakat sonuç negatif inşallah bu ay hepimiz güzel haber veririz birbirimizeKızlar bende aranızda yeniyim bugun ıynemı yaptım hayırlısıyla Allah tum isteyenlere nasip etsin inşallah banada nasip eder inşallah Rabbım
Hmm iğnenin etkisiyle oyle. Çıkmış sanırım benim dün negatifti yarın bakalım ne oluyor Bide progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarakBen 13. günde test yaptım pozitifti. 2 gün sonra tekrarladım negatif çıktı canım. 3 gün sonra da adet oldum zaten
Senin kaçıncı günün canım?Hmm iğnenin etkisiyle oyle. Çıkmış sanırım benim dün negatifti yarın bakalım ne oluyor ☺ Bide progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak
13. Gün oldu cnmSenin kaçıncı günün canım?
Anladım canım bence adetinin gecikmesini bekle tekrar test yapmak için13. Gün oldu cnm
Insallah canım benim Rabbım hepimize nasip etsin inşallahInşallah güzel haberler alırsın canım bende geçen ay yaptım fakat sonuç negatif inşallah bu ay hepimiz güzel haber veririz birbirimize
Hepsini bi anda yapman zararlı olmasın canım dikkat et.Selam canim bende 5 gündür kullanıyorum eşimle beraber adetin 7. Gunu basladim sabah aksam bir su bardağının yarısi caksir yarısı su olacak şekilde içiyorum ayrıca bolca havuç yiyoruz ve yatmadan önce 1 kasik keçi boynuzu pekmezi yiyoruz bugün de polen bal ari sutu karışımı aldım onu da 1 kasik yemeye başlayacam ve ovulasyin testi yapıyorum 2 gündür bakalım hayırlısı sen naptın?
Merhaba canım hoşgeldin,Kızlar bende aranızda yeniyim bugun ıynemı yaptım hayırlısıyla Allah tum isteyenlere nasip etsin inşallah banada nasip eder inşallah Rabbım
Zararlı olacağını sanmıyorum ya biliyorum canım yumurtlama olunca bırakacam direk sana tavsiyem içerken burnunu kapat ve içtikten sonra 15 sn ye kadar burnunu açmadan derin nefes al etkisi azalıyor ben oyle yapıyorum çok kötü değil merak etmeHepsini bi anda yapman zararlı olmasın canım dikkat et.
Bende bugün aldım başlicam inşallah. Tadı nasıl peki rahat içebiliyo musunuz☺
Ben geçen ay brokoli kürü yapcaktım 2 gün zor dayandım ya midem almadı
Ama bu kez kararlıyım 2hafta içicem mutlaka☺
Bu arada hamilelerin kullanmasını önermiyorlarmış. Yumurtlamadan sonra içmeyin sakın ne olur ne olmaz.
Amin canım benim klomen kullandım bugun ıynemı yaptımMerhaba canım hoşgeldin,
Klomen mi kullandın yoksa aşılama mı yaptırdın? İnşallah Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah
Allahtan çok kötü değilmişZararlı olacağını sanmıyorum ya biliyorum canım yumurtlama olunca bırakacam direk sana tavsiyem içerken burnunu kapat ve içtikten sonra 15 sn ye kadar burnunu açmadan derin nefes al etkisi azalıyor ben oyle yapıyorum çok kötü değil merak etme
Asılama istedim ama doktor yapmadı bu ayı boyle gecırelım deneyelim bı dahaki ay bakarız duruma göre dedi canımMerhaba canım hoşgeldin,
Klomen mi kullandın yoksa aşılama mı yaptırdın? İnşallah Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah
Kaç yumurtan oldu doktor bişey söyledi mi boyutunu falanAmin canım benim klomen kullandım bugun ıynemı yaptım
İlk kez mi kullandın peki klomen?Asılama istedim ama doktor yapmadı bu ayı boyle gecırelım deneyelim bı dahaki ay bakarız duruma göre dedi canım
O kadar şeye katlanıyoruz bu bisey değilAllahtan çok kötü değilmiş
Tamam canım sağol tavsiyen için☺
Aynen ya neler denemedik kiO kadar şeye katlanıyoruz bu bisey değil
Ben adet olduğumda çok ağladım ama bu ay nedense çok umutluyum bende icim kıpır kıpır 19 mayıs gibi görünüyor senin ne zaman ?Aynen ya neler denemedik ki☺
Ama uzun zamandır ilk kez bu ay adet olduğumda ağlamadım. Neden bilmiyorum ama bi umut var bu kez içimde.
Senin bat ne zaman?