• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Kızlar bende aranızda yeniyim bugun ıynemı yaptım hayırlısıyla Allah tum isteyenlere nasip etsin inşallah banada nasip eder inşallah Rabbım
Inşallah güzel haberler alırsın canım bende geçen ay yaptım fakat sonuç negatif 😔 inşallah bu ay hepimiz güzel haber veririz birbirimize

Ben 13. günde test yaptım pozitifti. 2 gün sonra tekrarladım negatif çıktı canım. 3 gün sonra da adet oldum zaten
Hmm iğnenin etkisiyle oyle. Çıkmış sanırım benim dün negatifti yarın bakalım ne oluyor ☺️ Bide progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak

Selam canim bende 5 gündür kullanıyorum eşimle beraber adetin 7. Gunu basladim sabah aksam bir su bardağının yarısi caksir yarısı su olacak şekilde içiyorum ayrıca bolca havuç yiyoruz ve yatmadan önce 1 kasik keçi boynuzu pekmezi yiyoruz bugün de polen bal ari sutu karışımı aldım onu da 1 kasik yemeye başlayacam ve ovulasyin testi yapıyorum 2 gündür bakalım hayırlısı 😂😂 sen naptın?
Hepsini bi anda yapman zararlı olmasın canım dikkat et.
Bende bugün aldım başlicam inşallah. Tadı nasıl peki rahat içebiliyo musunuz☺️
Ben geçen ay brokoli kürü yapcaktım 2 gün zor dayandım ya midem almadı😂
Ama bu kez kararlıyım 2hafta içicem mutlaka☺️
Bu arada hamilelerin kullanmasını önermiyorlarmış. Yumurtlamadan sonra içmeyin sakın ne olur ne olmaz.

Kızlar bende aranızda yeniyim bugun ıynemı yaptım hayırlısıyla Allah tum isteyenlere nasip etsin inşallah banada nasip eder inşallah Rabbım
Merhaba canım hoşgeldin,
Klomen mi kullandın yoksa aşılama mı yaptırdın? İnşallah Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah☺️

Hepsini bi anda yapman zararlı olmasın canım dikkat et.
Bende bugün aldım başlicam inşallah. Tadı nasıl peki rahat içebiliyo musunuz☺
Ben geçen ay brokoli kürü yapcaktım 2 gün zor dayandım ya midem almadı😂
Ama bu kez kararlıyım 2hafta içicem mutlaka☺
Bu arada hamilelerin kullanmasını önermiyorlarmış. Yumurtlamadan sonra içmeyin sakın ne olur ne olmaz.
Zararlı olacağını sanmıyorum ya 😂 biliyorum canım yumurtlama olunca bırakacam direk 👍 sana tavsiyem içerken burnunu kapat ve içtikten sonra 15 sn ye kadar burnunu açmadan derin nefes al etkisi azalıyor ben oyle yapıyorum çok kötü değil merak etme 😂😂

Zararlı olacağını sanmıyorum ya 😂 biliyorum canım yumurtlama olunca bırakacam direk 👍 sana tavsiyem içerken burnunu kapat ve içtikten sonra 15 sn ye kadar burnunu açmadan derin nefes al etkisi azalıyor ben oyle yapıyorum çok kötü değil merak etme 😂😂
Allahtan çok kötü değilmiş😂
Tamam canım sağol tavsiyen için☺️

Aynen ya neler denemedik ki☺
Ama uzun zamandır ilk kez bu ay adet olduğumda ağlamadım. Neden bilmiyorum ama bi umut var bu kez içimde.
Senin bat ne zaman?
Ben adet olduğumda çok ağladım ama bu ay nedense çok umutluyum bende icim kıpır kıpır 😂 19 mayıs gibi görünüyor senin ne zaman ?

Back