• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Şimdiye kadar hep miratech kullandım çok memnun kaldım ama cok pahalı diye bu sefer Laboquick markasını söylettim nasıl olduğuna dair bir fikrim yok ama yorumlar bayağı iyi

Ben laboquick kullanıyorum memnunum sıkıntı yok net gösteriyor
Aylardır innovita marka kullanmıştım şimdi buna geçtim 11 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama henüz mutlu haber alamadım😑

İlk kez mi kullandın peki klomen?
Bende geçen ay klomen kullandım ve iğne oldum 3 yumurtam oldu ama maalesef tutmadı.
İnşallah senin olur💕
Aynen öyle canım ilk kez kullandım benim 1 tane yumurtam oldu ısın açıkçası cok ta umudum yok cunku herkesin 3 4 tane yumurtası olmus benım bı tane bakalım nasip ınsallah olur canım benim

Ben laboquick kullanıyorum memnunum sıkıntı yok net gösteriyor
Aylardır innovita marka kullanmıştım şimdi buna geçtim 11 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama henüz mutlu haber alamadım😑
Evet bende 2 gündür kullanıyorum çok memnunum dediğin gibi net gösteriyor ve çok uygun 👍 sadece ovulasyon mu yapıyorsun canım? Bide sorun neydi ?

Ben adet olduğumda çok ağladım ama bu ay nedense çok umutluyum bende icim kıpır kıpır 😂 19 mayıs gibi görünüyor senin ne zaman ?
Selam kızlarr. Bu ay nedense bende bi umutluyum şuan regliyim bir an önce bitmesini bekliyorum inşallahh bu ay hepimiz için çokyi olur🤲🏼❤️

Evet bende 2 gündür kullanıyorum çok memnunum dediğin gibi net gösteriyor ve çok uygun 👍 sadece ovulasyon mu yapıyorsun canım? Bide sorun neydi ?

Canım ben geçen sene mayısta kürtaj olmuştum kontrollerimi yaptırdım hsg bile çektirdim sorun görünmedi ama hala hamile kalamadım eşimde baktırdı
Nasip elbet Allah'ın takdiri ama bi süre sonra artık insan üzülüyor🥺 ovulasyon testiyle ilk ayda 2.ayda hamile kalanları okuyorum ve hayret ediyorum ben aylardır pikleri görüyorum ama yok .... Dua etmekten başka elden bişey gelmez 2 ay önce yumurta takibi yaptırmıştım yumurtam güzel büyüdü çatlatma iğnesi vuruldum ama iğnenin 16.gününde yine adet oldum😔 doktor adet olunca yine 2.günü gel demişti ama bu ay gitmedim çokda masraflı oluyor haliyle
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıkla diliyorum 🤲 senin durumun nasıl?

Aynen öyle canım ilk kez kullandım benim 1 tane yumurtam oldu ısın açıkçası cok ta umudum yok cunku herkesin 3 4 tane yumurtası olmus benım bı tane bakalım nasip ınsallah olur canım benim
Hiç belli belli olmaz olumsuz düşünme. İnş güzel haberler verirsin, veririz🥰

Kızlar mesajlarınızı okudum ve çok dua ettim hepinize benim 2 tane evladım var Allah bağışlasın 3.düşünüyorum ama korkuyorum bu zamanda nasıl büyütürüm diye ama evlatlarimda kardeş istiyoruz diyorlar sizlerin mesajlarinizi okuyunca çok dua ettim ramazan ayındayız bugünün yüzü suyu hurmetine isteyenlerin kucağını boş bırakmasın :emir_bebek:

Kızlar mesajlarınızı okudum ve çok dua ettim hepinize benim 2 tane evladım var Allah bağışlasın 3.düşünüyorum ama korkuyorum bu zamanda nasıl büyütürüm diye ama evlatlarimda kardeş istiyoruz diyorlar sizlerin mesajlarinizi okuyunca çok dua ettim ramazan ayındayız bugünün yüzü suyu hurmetine isteyenlerin kucağını boş bırakmasın :emir_bebek:

Allah bağışlasın yaşları kaç? Çocuklar herzaman isterler zaten onların istekleri bitmez😊 burda en önemli şey senin kendini hazır hissetip hissetmediğin ve bakabilecek durumda olup olmadığın.... Çocukların istemesinden ziyade bunlar daha önemli bence. Neticede sen uğraşacaksın hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederiz canım allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah su mübarek ayda 🤲🤲 maşallah allah bağışlasın bu zamanda 3. Çocuk biraz zor ama kendinizi hazır hissediyorsanız neden olmasın hem maddi hem manevi 🤗🥰

Canım ben geçen sene mayısta kürtaj olmuştum kontrollerimi yaptırdım hsg bile çektirdim sorun görünmedi ama hala hamile kalamadım eşimde baktırdı
Nasip elbet Allah'ın takdiri ama bi süre sonra artık insan üzülüyor🥺 ovulasyon testiyle ilk ayda 2.ayda hamile kalanları okuyorum ve hayret ediyorum ben aylardır pikleri görüyorum ama yok .... Dua etmekten başka elden bişey gelmez 2 ay önce yumurta takibi yaptırmıştım yumurtam güzel büyüdü çatlatma iğnesi vuruldum ama iğnenin 16.gününde yine adet oldum😔 doktor adet olunca yine 2.günü gel demişti ama bu ay gitmedim çokda masraflı oluyor haliyle
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıkla diliyorum 🤲 senin durumun nasıl?
Üzülme canım herşeyin bir zamanı var demekten başka bisey gelmiyor elimizden maalesef 😒 bende de pko var canım klomen ve catlatma ignesi kullandım bende ama negatifle sonuçlandı ne yazık ki bu ayda doktora gidemiyoruz malum su virüs yüzünden bende evde dogal yolları deneyeyim bu ay dedim bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için 😊 eşin test yaptı mi canım belki onda bir sorun vardır?

Üzülme canım herşeyin bir zamanı var demekten başka bisey gelmiyor elimizden maalesef 😒 bende de pko var canım klomen ve catlatma ignesi kullandım bende ama negatifle sonuçlandı ne yazık ki bu ayda doktora gidemiyoruz malum su virüs yüzünden bende evde dogal yolları deneyeyim bu ay dedim bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için 😊 eşin test yaptı mi canım belki onda bir sorun vardır?

Yaptırdı canım sorun yok onda da
Nolduysa kürtajdan sonra oldu kürtaj öncesi hamile kalıyodum inşallah etkisi geçmiştir 1 sene geçti
Nasip dediğin gibi....ben c life macun kullanmıştım 2 ay
maydanoz süt buharı yaptım ne bileyim bi çok şey denedim ama nasipten ötesi yok

Yaptırdı canım sorun yok onda da
Nolduysa kürtajdan sonra oldu kürtaj öncesi hamile kalıyodum inşallah etkisi geçmiştir 1 sene geçti
Nasip dediğin gibi....ben c life macun kullanmıştım 2 ay
maydanoz süt buharı yaptım ne bileyim bi çok şey denedim ama nasipten ötesi yok
Ya o maydonoz sütü çok duydum o nasıl yapılıyor hala anlamış değilim anlatabilir misin ?

Aminn inşallah duaların kabul olsun. Allah evlatlarını bağışlasın sana 🤲🏼❤️

Back