• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Merhabalar ben bir şey sorabilir miyim? Benim bugün ovulasyon pik yaptı fakat büyük bir sorunum var ben de ovulasyon pik yapıyor ama 6 8 gün bazen daha fazla sürede çatlamiyor acayip şekilde T çizgisi koyu oluyor. Defalarca takip ettim bu yumurtlama testleri ile o yüzden her ay aynı şeyi yaşadığım için çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum ne yazık ki dışarı çıkmam yasak 😔 doktora gidemiyorum. Bu iğneyi kendim alıp yapabiliyor muyum yoksa illa doktor mu yazmalı? En alttaki bugünün testi
Pco mu var?

Merhaba. Ben ilk defa ovulasyon testiyle takip ediyorum. Çatlatma iğnesini kendin alabilirsin ama yine de doktor kontrolü daha iyi olur diye düşünüyorum 😐 iğneyi kendin de yapabilirsin ya da sağlık ocağında yaptırabilirsin
Kronik rahatsızlığım olduğu için cikamiyorum doktor hastahane uzak araba yok toplu ulaşım büyük sıkıntı 😔 olmazsa bu ay da kendiliğinden deneyip virüsün geçmesini bekleyeceğim 😔

Kronik rahatsızlığım olduğu için cikamiyorum doktor hastahane uzak araba yok toplu ulaşım büyük sıkıntı 😔 olmazsa bu ay da kendiliğinden deneyip virüsün geçmesini bekleyeceğim 😔
Ah bu rahatsızlıklar hastalıklar ya 🙁 o kendin alıp yapmak en iyisi galiba dediğin gibi. Daha önce kullandın mi çatlatma iğnesi? Bende de pko var🙁

Hayır hiç kullanmadım ama şimdi biraz araştırdım yan etkisi kötü olabiliyormuş. Ben ilaçların yan etkilerini çok yaşarım hatta nadir görülen yan etkileri bile yaşarım çoğu zaman. En iyisi bu ay yine havuç falan tüketerek doğal yolla çatlatmaya çalışayım 😔

Hayır hiç kullanmadım ama şimdi biraz araştırdım yan etkisi kötü olabiliyormuş. Ben ilaçların yan etkilerini çok yaşarım hatta nadir görülen yan etkileri bile yaşarım çoğu zaman. En iyisi bu ay yine havuç falan tüketerek doğal yolla çatlatmaya çalışayım 😔
Ben bugün çakşır kökü suyu aldım onu kullanmaya başlıyorum akşam. Faydası var diyorlar bir denemek istiyorum. Bi araştır istersen sen de

Kızlar napıyosunuz ne durumdasınız☺️
Ben bugünn aldırdım eşime çalşır kökü suyunu, mecitefendi almış yarın başlıcaz bakalım hayırlısıyla. Siz başladınız mı kullanmaya, nasıl kullanıyorsunuz
Ben de kardeşime aldırdım bugün akşam kullanmaya başlıyorum 😊 ovulasyon testiyle takip ediyorum şu an. O yüzden yumurtlamayı görene kadar kullanayım dedim. Bakalım inşallah faydası olur hepimize 🤗

Ben de kardeşime aldırdım bugün akşam kullanmaya başlıyorum 😊 ovulasyon testiyle takip ediyorum şu an. O yüzden yumurtlamayı görene kadar kullanayım dedim. Bakalım inşallah faydası olur hepimize 🤗
Kaçıncı günündesin canım?
Ben de bu ay ovülasyon yapcam hayırlısı olsun hakkımızda🙏
Yemekten yarım saat önce içilmesi gerekiyormus diye biliyorum ama sen nasıl kullanacaksın suyla karıştırcak mısın ve kaç gün kullancaksın?

Kaçıncı günündesin canım?
Ben de bu ay ovülasyon yapcam hayırlısı olsun hakkımızda🙏
Yemekten yarım saat önce içilmesi gerekiyormus diye biliyorum ama sen nasıl kullanacaksın suyla karıştırcak mısın ve kaç gün kullancaksın?
Teste adetim bittikten 2 gün sonra yapmaya başladım. Bugün 4. günüm. Suyla karıştırmadan içmeyi deniycem bugün eğer icemezsem suyla karistiririm. Ramazanda oldugumuz için önce suyu içip sonra namazımı kılıp iftarı yaparım büyük ihtimalle. Diğerini de sahurda içerim diye düşündüm. Testte yumurtlamayı görene kadar kullanicam

Kızlar napıyosunuz ne durumdasınız☺
Ben bugünn aldırdım eşime çalşır kökü suyunu, mecitefendi almış yarın başlıcaz bakalım hayırlısıyla. Siz başladınız mı kullanmaya, nasıl kullanıyorsunuz
Selam canim bende 5 gündür kullanıyorum eşimle beraber adetin 7. Gunu basladim sabah aksam bir su bardağının yarısi caksir yarısı su olacak şekilde içiyorum ayrıca bolca havuç yiyoruz ve yatmadan önce 1 kasik keçi boynuzu pekmezi yiyoruz bugün de polen bal ari sutu karışımı aldım onu da 1 kasik yemeye başlayacam ve ovulasyin testi yapıyorum 2 gündür bakalım hayırlısı 😂😂 sen naptın?

Maşallah Evaa26 Evaa26 tam gaz hazirlaniyorsun 😅 hadi inşallah faydası olur. Zamanı gelse de öğrensek bir an evvel 🤗

Maşallah Evaa26 Evaa26 tam gaz hazirlaniyorsun 😅 hadi inşallah faydası olur. Zamanı gelse de öğrensek bir an evvel 🤗
Bu ay ne varsa deneyecem zaten olmazsa gelecek ay doktorla kaldığımız yerden decam edeceğiz yani asilama yapacağız tabii su virüs biraz olsun azalırsa 😒 ictin mi bugun tadı nasıl 😂

Bu ay ne varsa deneyecem zaten olmazsa gelecek ay doktorla kaldığımız yerden decam edeceğiz yani asilama yapacağız tabii su virüs biraz olsun azalırsa 😒 ictin mi bugun tadı nasıl 😂
İçtim içtim 😅 kötü değil öyle tadı ya suyla karışınca iyi oldu 😄

Bugün 13. Gün dün test yaptım yani 12. Günde çıkmadı birsey bakalım yarın yine yapcam .. sizler hangi gün yapacaksınız test ?

Bugün 13. Gün dün test yaptım yani 12. Günde çıkmadı birsey bakalım yarın yine yapcam .. sizler hangi gün yapacaksınız test ?
Biz test yapip negatif sonuç aldık ama hala konuşmaya birbirimizle birşeyler paylaşmaya devam ediyoruz 😊😄

Back