OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Kızlar bende aranızda yeniyim bugun ıynemı yaptım hayırlısıyla Allah tum isteyenlere nasip etsin inşallah banada nasip eder inşallah Rabbım
Inşallah güzel haberler alırsın canım bende geçen ay yaptım fakat sonuç negatif inşallah bu ay hepimiz güzel haber veririz birbirimize

Ben 13. günde test yaptım pozitifti. 2 gün sonra tekrarladım negatif çıktı canım. 3 gün sonra da adet oldum zaten
Hmm iğnenin etkisiyle oyle. Çıkmış sanırım benim dün negatifti yarın bakalım ne oluyor Bide progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak

Hepsini bi anda yapman zararlı olmasın canım dikkat et.
Bende bugün aldım başlicam inşallah. Tadı nasıl peki rahat içebiliyo musunuz
Ben geçen ay brokoli kürü yapcaktım 2 gün zor dayandım ya midem almadı
Ama bu kez kararlıyım 2hafta içicem mutlaka
Bu arada hamilelerin kullanmasını önermiyorlarmış. Yumurtlamadan sonra içmeyin sakın ne olur ne olmaz.

Kızlar bende aranızda yeniyim bugun ıynemı yaptım hayırlısıyla Allah tum isteyenlere nasip etsin inşallah banada nasip eder inşallah Rabbım
Merhaba canım hoşgeldin,
Klomen mi kullandın yoksa aşılama mı yaptırdın? İnşallah Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah

Zararlı olacağını sanmıyorum ya biliyorum canım yumurtlama olunca bırakacam direk sana tavsiyem içerken burnunu kapat ve içtikten sonra 15 sn ye kadar burnunu açmadan derin nefes al etkisi azalıyor ben oyle yapıyorum çok kötü değil merak etme

Allahtan çok kötü değilmiş
Tamam canım sağol tavsiyen için

Merhaba canım hoşgeldin,
Klomen mi kullandın yoksa aşılama mı yaptırdın? İnşallah Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah
Asılama istedim ama doktor yapmadı bu ayı boyle gecırelım deneyelim bı dahaki ay bakarız duruma göre dedi canım

Aynen ya neler denemedik ki☺
Ama uzun zamandır ilk kez bu ay adet olduğumda ağlamadım. Neden bilmiyorum ama bi umut var bu kez içimde.
Senin bat ne zaman?
Ben adet olduğumda çok ağladım ama bu ay nedense çok umutluyum bende icim kıpır kıpır 19 mayıs gibi görünüyor senin ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…