- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 36
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Söyledim de aktardan alırız dedi. Olmadi alayım şimdi hemen nettenKargolar çalışıyor kuzum haberin olsun internetten söyleyebilirsin mecitefendi benim kinin markası
Bence al canım çünkü adet bitimiyle başlaman gerekiyor galiba öyle okumuştumSöyledim de aktardan alırız dedi. Olmadi alayım şimdi hemen netten
Tamam canım. N11 de var oradan alayım hemenBence al canım çünkü adet bitimiyle başlaman gerekiyor galiba öyle okumuştum
Al al başla hemen bu ay güzel haberleri verelim birbirimizeTamam canım. N11 de var oradan alayım hemen
İnşallah ya şu mübarek günlerde güzel haberler çok iyi gelecekAl al başla hemen bu ay güzel haberleri verelim birbirimize
Inşallah yaİnşallah ya şu mübarek günlerde güzel haberler çok iyi gelecek
Güzel haberi alınca nefes darlığı gibi şeyler aklımıza bile gelmez ben de icicemInşallah yaiçen bir kac kişi sağlık sorunu yaşamış ya nefes darlığı falan yaşamışlar korkuyorum ama yine de ıçecem
KesinlikleeeGüzel haberi alınca nefes darlığı gibi şeyler aklımıza bile gelmez ben de icicem
Hemen takip edeyim ben de izleyeyimKesinlikleeeyoutube tan gülbahar ölçü diye bir kadın çok güzel altmis izle istersen sende önceki mesajlarda bir arkadaşımız tavsiye etmişti ya bende izledim çok güzel anlatmış normalde su karıştırıp içiliyor ama kadın başta bilmediği için sade içmiş 4 defa galiba o ay hamile kalmış bende sade içiyorum belki daha etkili olur
Izle canım motive ediyor çok güzelHemen takip edeyim ben de izleyeyiminşallah bizim de öyle olur ya
Biz en ufak bir şeyde bile motive olmaya musaitiz zatenIzle canım motive ediyor çok güzel
Hahaha aynen öyleBiz en ufak bir şeyde bile motive olmaya musaitiz zaten
Nasılsın canım naptın? Kullanıyor musun caksir suyuBiz en ufak bir şeyde bile motive olmaya musaitiz zaten
Şükür iyiyim canım sen nasılsın? Daha baslayamadim malesefNasılsın canım naptın? Kullanıyor musun caksir suyu
Bende kullanıyorum canım 4. Gun bugün inşallah bizde görürüz bütün dualarım bunun içinŞükür iyiyim canım sen nasılsın? Daha baslayamadim malesefyarın alıp yumurtlama gününe kadar kullanayım diyorum. Mayıs ayı hamilelik planlayanlar grubu var hatta orda da söyledim birine kullan diye. 4 kişiden hamilelik haberi var grupta. Hem çok sevindim hem de ne bileyim ister istemez içim burkuldu biz ne zaman o çift çizgiyi görücez diye sende durum nasıl
Adet tarihlerini takip ediyorlar. Sohbet tadında samimi güzel bir grupBende kullanıyorum canım 4. Gun bugün inşallah bizde görürüz bütün dualarım bunun içinyumurtlama gününü bekliyorum bende heycanla bende bakayim su gruba bekle yeni biseyler çıkar onu deneriz
Bulmaya çalışıyorum bakayım bendeAdet tarihlerini takip ediyorlar. Sohbet tadında samimi güzel bir grup
Bulmaya çalışıyorum bakayım bende
Merhaba. Ben ilk defa ovulasyon testiyle takip ediyorum. Çatlatma iğnesini kendin alabilirsin ama yine de doktor kontrolü daha iyi olur diye düşünüyorumMerhabalar ben bir şey sorabilir miyim? Benim bugün ovulasyon pik yaptı fakat büyük bir sorunum var ben de ovulasyon pik yapıyor ama 6 8 gün bazen daha fazla sürede çatlamiyor acayip şekilde T çizgisi koyu oluyor. Defalarca takip ettim bu yumurtlama testleri ile o yüzden her ay aynı şeyi yaşadığım için çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum ne yazık ki dışarı çıkmam yasakdoktora gidemiyorum. Bu iğneyi kendim alıp yapabiliyor muyum yoksa illa doktor mu yazmalı? En alttaki bugünün testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?