- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
N11 e bak canımBen bulamadim bir türlü onu ya 2 gündür bakıyorum. Keşke daha önce sipariş verseydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
N11 e bak canımBen bulamadim bir türlü onu ya 2 gündür bakıyorum. Keşke daha önce sipariş verseydim
Çok pahalı yaN11 e bak canım
Sen öyle deyinve baktım bende ne olmis böyle fiyatlara şok oldum 3 gün önce sipariş ettiğimde böyle değildi benim ki de pazartesi gelecek inşallah gelirÇok pahalı ya
innovita 30 ovulasyon testi+5 gebelik testi 70 TL en uygunu o galiba şu an.lSen öyle deyinve baktım bende ne olmis böyle fiyatlara şok oldum 3 gün önce sipariş ettiğimde böyle değildi benim ki de pazartesi gelecek inşallah gelir
Bi araştır öyle al canım yorumları falan oku hepsi aynı kalitede olmuyor çünküinnovita 30 ovulasyon testi+5 gebelik testi 70 TL en uygunu o galiba şu an.l
Bütün markalara baktım galiba canım. Bu ürünün yorumlarını okudum genelde iyi. Fiyat olarak da uygun su an. Ama tabi biraz daha araştırayım benBi araştır öyle al canım yorumları falan oku hepsi aynı kalitede olmuyor çünkü
IInşallah benim ki de gelir hala kargoya verilmemişBütün markalara baktım galiba canım. Bu ürünün yorumlarını okudum genelde iyi. Fiyat olarak da uygun su an. Ama tabi biraz daha araştırayım ben
Virüsten dolayı yoğunluk var galiba. Netten alışveriş çoğaldıIInşallah benim ki de gelir hala kargoya verilmemiş
Aynen doğru Çakşır koku alacak mısınVirüsten dolayı yoğunluk var galiba. Netten alışveriş çoğaldı
Onda hâlâ emin değilim bilemedim ki alsam mı ne yapsam sen alacak misinAynen doğru Çakşır koku alacak mısın
Evet canım dayanamayıp yaptım bu sabah ama negatif.. daha 3 gün var gerçi adeteNaptın canım sen test yaptın mi?
Ben alacam galiba ya cok güzel yorumlar yapılmış kullanan herkes hamile kalmış sanki ama suyu mu daha faydali tozu mu onu bilemedimOnda hâlâ emin değilim bilemedim ki alsam mı ne yapsam sen alacak misin
Olsun canım sıkma canını hala umudumuz var bak bu ayda caksir kökünü deneyeceğiz insallah ama suyu mu daha faydali tozu mu bilemedim sence?Evet canım dayanamayıp yaptım bu sabah ama negatif.. daha 3 gün var gerçi adete
Aynen hayırlıdı olsun napalım alıştık beklemeye.Olsun canım sıkma canını hala umudumuz var bak bu ayda caksir kökünü deneyeceğiz insallah ama suyu mu daha faydali tozu mu bilemedim sence?
Ben alacam araştırdıktan sonra kesin karar verdim suyu daha faydalıymış bide aktarı aradim sordum bide ayırttımAynen hayırlıdı olsun napalım alıştık beklemeye.
Hangisi daha faydalı bilemiyorum ama suyunu içmek daha kolaymış, tozu biraz insanın midesini bulandırıyormuş öyle duymuştum. Ben suyunu almayı düşünüyorum bakalım. Siz alcak mısınız karar verdiniz mi
Evet canım dayanamayıp yaptım bu sabah ama negatif.. daha 3 gün var gerçi adete
Eşime söylesem o neymiş öyle uğraşma öyle şeylerle der kesin bilemiyorum alsam mı sen kadarmış fiyatiBen alacam araştırdıktan sonra kesin karar verdim suyu daha faydalıymış bide aktarı aradim sordum bide ayırttım
Onlara kalsa hiç bişey yapmadan oturup beklicez.Eşime söylesem o neymiş öyle uğraşma öyle şeylerle der kesin bilemiyorum alsam mı sen kadarmış fiyati
Ben 19unda adet oldum malesef umutlar Mayıs ayına kaldı adetim de düzensiz o yüzden soğan kürü yapayım diyordum ben deOnlara kalsa hiç bişey yapmadan oturup beklicez.
Bence deneyelim ya ne kaybederiz. Sonuçta sağlığa zararlı bişy değil. Ne zaman sizin adet gününüz ne zaman başlicaksınız
Bi de keçiboynuzu pekmezi ile birlikte kullanın diye okumuştum. Yani ayrı ayrı tüketilecek ama aynı ay içinde kullanılcakBen alacam araştırdıktan sonra kesin karar verdim suyu daha faydalıymış bide aktarı aradim sordum bide ayırttım
Hemen başlayabilirsin ozamanBen 19unda adet oldum malesef ☹ umutlar Mayıs ayına kaldı adetim de düzensiz o yüzden soğan kürü yapayım diyordum ben de