• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Sen öyle deyinve baktım bende ne olmis böyle fiyatlara şok oldum 3 gün önce sipariş ettiğimde böyle değildi 😳 benim ki de pazartesi gelecek inşallah gelir
innovita 30 ovulasyon testi+5 gebelik testi 70 TL en uygunu o galiba şu an.l 😐

Bi araştır öyle al canım yorumları falan oku hepsi aynı kalitede olmuyor çünkü
Bütün markalara baktım galiba canım. Bu ürünün yorumlarını okudum genelde iyi. Fiyat olarak da uygun su an. Ama tabi biraz daha araştırayım ben

Evet canım dayanamayıp yaptım bu sabah ama negatif.. daha 3 gün var gerçi adete
Olsun canım sıkma canını hala umudumuz var bak bu ayda caksir kökünü deneyeceğiz insallah ama suyu mu daha faydali tozu mu bilemedim sence?

Olsun canım sıkma canını hala umudumuz var bak bu ayda caksir kökünü deneyeceğiz insallah ama suyu mu daha faydali tozu mu bilemedim sence?
Aynen hayırlıdı olsun napalım alıştık beklemeye.
Hangisi daha faydalı bilemiyorum ama suyunu içmek daha kolaymış, tozu biraz insanın midesini bulandırıyormuş öyle duymuştum. Ben suyunu almayı düşünüyorum bakalım. Siz alcak mısınız karar verdiniz mi

Aynen hayırlıdı olsun napalım alıştık beklemeye.
Hangisi daha faydalı bilemiyorum ama suyunu içmek daha kolaymış, tozu biraz insanın midesini bulandırıyormuş öyle duymuştum. Ben suyunu almayı düşünüyorum bakalım. Siz alcak mısınız karar verdiniz mi
Ben alacam araştırdıktan sonra kesin karar verdim suyu daha faydalıymış bide aktarı aradim sordum bide ayırttım 😂😂

Evet canım dayanamayıp yaptım bu sabah ama negatif.. daha 3 gün var gerçi adete
Ben alacam araştırdıktan sonra kesin karar verdim suyu daha faydalıymış bide aktarı aradim sordum bide ayırttım 😂😂
Eşime söylesem o neymiş öyle uğraşma öyle şeylerle der kesin 😂 bilemiyorum alsam mı sen kadarmış fiyati

Eşime söylesem o neymiş öyle uğraşma öyle şeylerle der kesin 😂 bilemiyorum alsam mı sen kadarmış fiyati
Onlara kalsa hiç bişey yapmadan oturup beklicez. 😂
Bence deneyelim ya ne kaybederiz. Sonuçta sağlığa zararlı bişy değil. Ne zaman sizin adet gününüz ne zaman başlicaksınız

Onlara kalsa hiç bişey yapmadan oturup beklicez. 😂
Bence deneyelim ya ne kaybederiz. Sonuçta sağlığa zararlı bişy değil. Ne zaman sizin adet gününüz ne zaman başlicaksınız
Ben 19unda adet oldum malesef ☹️ umutlar Mayıs ayına kaldı 🤗 adetim de düzensiz o yüzden soğan kürü yapayım diyordum ben de

Bi de keçiboynuzu pekmezi ile birlikte kullanın diye okumuştum. Yani ayrı ayrı tüketilecek ama aynı ay içinde kullanılcak

Back