- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 36
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Evet hemen baslayabilirimHemen başlayabilirsin ozaman ☺
Benim eşim uyumlu o konu da çok şükür ne desem tamam diyorEşime söylesem o neymiş öyle uğraşma öyle şeylerle der kesinbilemiyorum alsam mı sen kadarmış fiyati
Vallahi ya denemedigim şey kalmadıEvet hemen baslayabilirimcaresizlikten herşeyi deniyoruz artik sonumuz hayrola
Birkaç kez söylemem lazım benim alalım diye ,Benim eşim uyumlu o konu da çok şükür ne desem tamam diyor1 lt 30 liraymış
Adet gününün bittigi gün başlamak gerekiyormusOnlara kalsa hiç bişey yapmadan oturup beklicez.
Bence deneyelim ya ne kaybederiz. Sonuçta sağlığa zararlı bişy değil. Ne zaman sizin adet gününüz ne zaman başlicaksınız
Yaparsın yaparsın kocaları ikna etmek kadar kolay bisey yokBirkaç kez söylemem lazım benim alalım diye ,neyse onu da aldiririm ben ona
Bnde yarin yapcam doktr ayin 7sindr gel drdi erkn gebelik varmi die varsa tutmaya caliscaz yoksa adetini bklicz dediNisanın 6sında çatlatma iğnesi oldum ama sabırsızlıktan ölücem aynı zamanlar catlatma iğnesi yapanlar ne alemdesiniz
Canım benim kimyasal gebelik oldu seninki inşallah tututnurBnde yarin yapcam doktr ayin 7sindr gel drdi erkn gebelik varmi die varsa tutmaya caliscaz yoksa adetini bklicz dedi
İkna olur benimki ya kıyamam üzülüyor zaten ben üzülüyorum diyeYaparsın yaparsın kocaları ikna etmek kadar kolay bisey yok
Amin insallah tutar bol bol dua et canim ya o heyvani cok yasamak istyrm rabbim herseyin hayrlsiini versin sen igneden kacgun snra dr gttinCanım benim kimyasal gebelik oldu seninki inşallah tututnur❤
İğneden iki hafta sonra kanda gebelik testl yaptım 31 cıktı değerim ama yükselmediği için olmadıAmin insallah tutar bol bol dua et canim ya o heyvani cok yasamak istyrm rabbim herseyin hayrlsiini versin sen igneden kacgun snra dr gttin
Dr mu dedi 2 hafta sonra gel die yoksa senmi bkledinİğneden iki hafta sonra kanda gebelik testl yaptım 31 cıktı değerim ama yükselmediği için olmadı
Ben bekledimDr mu dedi 2 hafta sonra gel die yoksa senmi bkledin
Hmmm anldm bna adet oncesi glicksn dedi gebeligin olusmussa tutmaya caliscz dedi ondn ddm sze bna adet gcince demedideBen bekledim
Merhaba canim. Tek seferde ikna oldu hiç hayır demediYaparsın yaparsın kocaları ikna etmek kadar kolay bisey yok
Selam canim çok sevindim bizde bugün sabah başladık suyu içmeyeMerhaba canim. Tek seferde ikna oldu hiç hayır demedibir de ben ovulasyon testini aldım bugün hemen ulaştı bana. Adetim bitti hemen başlayayım mi ovulasyon testine?
Sokağa çıkma yasağı başlayınca biz alamadık malesef ama bu iciricem inşallahSelam canim çok sevindim bizde bugün sabah başladık suyu içmeyeben hep 10 ile 12. Gün-de başlayıp çift çizgiyi görene kadar günlük testi yapmaya devam ediyordum çift çizgiyi görünce o günü değerlendiriyoruz bir kez daha test yapıyordum ikinci cizgi silik cizgi çıkarsa demek ki catlama olmuş değerlendirmeye devam edip beklemeye geçiyorduk bu sekilde
Ben dün direk eşime söyledim gitti aktardan aldı bugün sabah başladık işte bende içiyorum valla evet bende gördüm kimi sadece erkekler için demiş ama eşiyle beraber içen kadinlar da var ve hamile kalmışlar deneyeceğiz bakalım neler olacakSokağa çıkma yasağı başlayınca biz alamadık malesef ama bu iciricem inşallahkendin de içiyorsun değil mi? Bazı sayfalarda sadece erkekler içecek yazıyor ama kadın da içse bir zararı dokunmaz herhalde. Zararlı birşey değil sonuçta. Ben de o zaman birkaç gün bekleyeyim test için
Benim de sıkıntım yumurtanın çatlamasındaBen dün direk eşime söyledim gitti aktardan aldı bugün sabah başladık işte bende içiyorum valla evet bende gördüm kimi sadece erkekler için demiş ama eşiyle beraber içen kadinlar da var ve hamile kalmışlar deneyeceğiz bakalım neler olacakyumurtanın gelişip çatlamasına yardımcı oluyormuş
Kargolar çalışıyor kuzum haberin olsun internetten söyleyebilirsin mecitefendi benim kinin markasıBenim de sıkıntım yumurtanın çatlamasındadün eşim 19.00 da çıktı isten. Akşam söyledim tamam alalım dedi de yasağa takıldık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?