• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Bende öyle hayırlısı değilmiş demekki ama gerçekten insan kötü oluyor. Sevinci boşa çıkıyo insanın ama inşallah toparlarım bir an önce umarım tekrar hamile kalabilirim
Kalırsın canım tabi ki neden kalamayasın kendini topla bu ay yeni bi umut hepimiz için 🤲

Bende öyle hayırlısı değilmiş demekki ama gerçekten insan kötü oluyor. Sevinci boşa çıkıyo insanın ama inşallah toparlarım bir an önce umarım tekrar hamile kalabilirim
Aynen çok kötü oluyor insan. Benim test önce pozitif çıkıp sonra negatif olunca ben de öyle oldum. Ağlamaktan helak ettim kendimi. Sıkma canını nolur vardır bunda da bir hayir. İnşallah Mayıs ayında hamile kaliriz hepimiz

Daha önce hiç catlatma ignesi kullandın mi ? Yani kullandıysan aynı şeyler mi oldu yoksa bu sefer daha mi farklı onu merak ettim
Ben ilk defa iğne kullandım canım. Birkaç kez kullananlarda böyle bişey oldu mu bilmiyorum 🤔

Aynen çok kötü oluyor insan. Benim test önce pozitif çıkıp sonra negatif olunca ben de öyle oldum. Ağlamaktan helak ettim kendimi. Sıkma canını nolur vardır bunda da bir hayir. İnşallah Mayıs ayında hamile kaliriz hepimiz
Öyle tabi en çok eşimi çok sevindirdim ona üzüldüm. İnşallahh hayırlısıyla bizde anne olurruz

Ovulasyon testi kullandın mi hiç? Ben kullanmayı düşünüyorum ama ne kadar pahalı ya. Bazılarının satışı kapatılmış bu virüs yüzünden büyük ihtimalle. Al işte herşey bize karşı 😂

Ovulasyon testi kullandın mi hiç? Ben kullanmayı düşünüyorum ama ne kadar pahalı ya. Bazılarının satışı kapatılmış bu virüs yüzünden büyük ihtimalle. Al işte herşey bize karşı 😂
Evet canım kullandım eczanede 5 tanesi 35 civarı ama ben n11 den söylettim 30 adet ovulasyon testi 4 adet gebelik testi 35 tl ama daha gelmedi 😏

Şimdiye kadar hep miratech kullandım çok memnun kaldım ama cok pahalı diye bu sefer Laboquick markasını söylettim nasıl olduğuna dair bir fikrim yok ama yorumlar bayağı iyi
Ben bulamadim bir türlü onu ya 2 gündür bakıyorum. Keşke daha önce sipariş verseydim

Back