- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
Nasıl olur yaa sıkma canını canım bak demek ki tüplerin açık ve tekrardan hamile kalabilirsinkızlar hamileliğim kimyasal hamilelik çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl olur yaa sıkma canını canım bak demek ki tüplerin açık ve tekrardan hamile kalabilirsinkızlar hamileliğim kimyasal hamilelik çıktı
Bende öyle hayırlısı değilmiş demekki ama gerçekten insan kötü oluyor. Sevinci boşa çıkıyo insanın ama inşallah toparlarım bir an önce umarım tekrar hamile kalabilirimGercekten mi canım çok üzüldüm ☹
İnşallah canımmNasıl olur yaa sıkma canını canım bak demek ki tüplerin açık ve tekrardan hamile kalabilirsin
Daha önce hiç catlatma ignesi kullandın mi ? Yani kullandıysan aynı şeyler mi oldu yoksa bu sefer daha mi farklı onu merak ettimBilmiyorum ki canım 1 nisandaydi
Kalırsın canım tabi ki neden kalamayasın kendini topla bu ay yeni bi umut hepimiz içinBende öyle hayırlısı değilmiş demekki ama gerçekten insan kötü oluyor. Sevinci boşa çıkıyo insanın ama inşallah toparlarım bir an önce umarım tekrar hamile kalabilirim
İnşallah canım inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKalırsın canım tabi ki neden kalamayasın kendini topla bu ay yeni bi umut hepimiz için
Aynen çok kötü oluyor insan. Benim test önce pozitif çıkıp sonra negatif olunca ben de öyle oldum. Ağlamaktan helak ettim kendimi. Sıkma canını nolur vardır bunda da bir hayir. İnşallah Mayıs ayında hamile kaliriz hepimizBende öyle hayırlısı değilmiş demekki ama gerçekten insan kötü oluyor. Sevinci boşa çıkıyo insanın ama inşallah toparlarım bir an önce umarım tekrar hamile kalabilirim
Ben ilk defa iğne kullandım canım. Birkaç kez kullananlarda böyle bişey oldu mu bilmiyorumDaha önce hiç catlatma ignesi kullandın mi ? Yani kullandıysan aynı şeyler mi oldu yoksa bu sefer daha mi farklı onu merak ettim
Öyle tabi en çok eşimi çok sevindirdim ona üzüldüm. İnşallahh hayırlısıyla bizde anne olurruzAynen çok kötü oluyor insan. Benim test önce pozitif çıkıp sonra negatif olunca ben de öyle oldum. Ağlamaktan helak ettim kendimi. Sıkma canını nolur vardır bunda da bir hayir. İnşallah Mayıs ayında hamile kaliriz hepimiz
Amiinn üzülme iyi tarafından bak bu hamile kalabilecginin bir işareti tüplerin açık demek ki ve hiç bir sorun yokİnşallah canım inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bütün garipliklerin beni veya bizi bulması beni deli ediyor ne olurdu şimdi hepimiz pozitifi görmüş olsaydıkBen ilk defa iğne kullandım canım. Birkaç kez kullananlarda böyle bişey oldu mu bilmiyorum
Al benden de o kadar. Sanki herşey bütün terslikler benim başıma geliyor gibi hissediyorumBütün garipliklerin beni veya bizi bulması beni deli ediyor ne olurdu şimdi hepimiz pozitifi görmüş olsaydık
Aynen bende öyle hissediyorum acaba çok mu kafaya takıyoruzAl benden de o kadar. Sanki herşey bütün terslikler benim başıma geliyor gibi hissediyorum
Naptın canım sen test yaptın mi?İnşallah ya dua edelim birbirimize
Hep bunun hayalini kuruyorum ben de
Galiba çok takıyoruz. Eşim de kendini çok şartlandırıyorsun olmayınca da üzülüyorsun diyor. Haklı ama kendime hakim olamıyorum kiAynen bende öyle hissediyorum acaba çok mu kafaya takıyoruz
Evet canım kullandım eczanede 5 tanesi 35 civarı ama ben n11 den söylettim 30 adet ovulasyon testi 4 adet gebelik testi 35 tl ama daha gelmediOvulasyon testi kullandın mi hiç? Ben kullanmayı düşünüyorum ama ne kadar pahalı ya. Bazılarının satışı kapatılmış bu virüs yüzünden büyük ihtimalle. Al işte herşey bize karşı
Hangi marka canimEvet canım kullandım eczanede 5 tanesi 35 civarı ama ben n11 den söylettim 30 adet ovulasyon testi 4 adet gebelik testi 35 tl ama daha gelmedi
Şimdiye kadar hep miratech kullandım çok memnun kaldım ama cok pahalı diye bu sefer Laboquick markasını söylettim nasıl olduğuna dair bir fikrim yok ama yorumlar bayağı iyiHangi marka canim
Ben bulamadim bir türlü onu ya 2 gündür bakıyorum. Keşke daha önce sipariş verseydimŞimdiye kadar hep miratech kullandım çok memnun kaldım ama cok pahalı diye bu sefer Laboquick markasını söylettim nasıl olduğuna dair bir fikrim yok ama yorumlar bayağı iyi