- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Kanaman nasıl canım adet kanaması gibi mi ?Canım şuan mesrla benim lekelenmem var sabahtan beri adet olmuşum gibi sanki ama kan testi yaptırdım hamileyim
Aynı şeyi merak ediyoruzKanaman nasıl canım adet kanaması gibi mi ?
Kanama gibi değil ama sanki adetim yeni başlıcakmkş gibi ara ara kahverengi akıntı geliyo doktorla konuştum olabilir dediÇok mu geliyor canım kanaman
Işte bu normal olan benim ki de bildiğin adet kanaması yani onun için mümkün değil bence boşu boşuna heveslenmeyeyimKanama gibi değil ama sanki adetim yeni başlıcakmkş gibi ara ara kahverengi akıntı geliyo doktorla konuştum olabilir dedi
Benimki de öyle cancağızımIşte bu normal olan benim ki de bildiğin adet kanaması yani onun için mümkün değil bence boşu boşuna heveslenmeyeyim
Doktorumu aradim muhtemelen kist olmuştur gelecek adet döneminde atarsin basit kistler bunlar falan dedi beni de muayene için çağırmadıAminnn inşallah
Ben de kist olmasından korkuyorum ama atmisimdir herhalde adetle. Adetim de çok gelmedi benim bugün iyice azaldı. Vardır her serde bir hayır bakalım ne olacak ikimiz icinDoktorumu aradim muhtemelen kist olmuştur gelecek adet döneminde atarsin basit kistler bunlar falan dedi beni de muayene için çağırmadı
Benim de bugün bitti normalde de 5 gun sürerdi zaten bu seferde aynısi oldu aynen hayırlısı olsun inşallahBen de kist olmasından korkuyorum ama atmisimdir herhalde adetle. Adetim de çok gelmedi benim bugün iyice azaldı. Vardır her serde bir hayır bakalım ne olacak ikimiz icin
Yok canım benim yapmadım ya lekeleme gibi bitmedi daha benim de yapasim gelmedi o yüzden
Kasik ağrıların devam ediyor mu peki ?Yok canım benim yapmadım ya lekeleme gibi bitmedi daha benim de yapasim gelmedi o yüzden
Çok değil öyle daha da hafifledi. Sen ne durumdasın peki?Kasik ağrıların devam ediyor mu peki ?
Benim de hafifledi dün gece bayağı vardı hatta sanki adet olacakmışım gibi ama bugün sabah yok denecek kadar azÇok değil öyle daha da hafifledi. Sen ne durumdasın peki?
Acaba aldığımız hormonlardan dolayı miGöğsümdeki o kahverengi alan hala dağılmış durumda yani büyük gibi hâlâ ama anlamadım
Bilmiyorum ki canım 1 nisandaydiAcaba aldığımız hormonlardan dolayı misenin ilk catlatma iğnen miydi ?
Gercekten mi canım çok üzüldümkızlar hamileliğim kimyasal hamilelik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?