OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Kanama gibi değil ama sanki adetim yeni başlıcakmkş gibi ara ara kahverengi akıntı geliyo doktorla konuştum olabilir dedi
Işte bu normal olan benim ki de bildiğin adet kanaması yani onun için mümkün değil bence boşu boşuna heveslenmeyeyim

Doktorumu aradim muhtemelen kist olmuştur gelecek adet döneminde atarsin basit kistler bunlar falan dedi beni de muayene için çağırmadı
Ben de kist olmasından korkuyorum ama atmisimdir herhalde adetle. Adetim de çok gelmedi benim bugün iyice azaldı. Vardır her serde bir hayır bakalım ne olacak ikimiz icin

Ben de kist olmasından korkuyorum ama atmisimdir herhalde adetle. Adetim de çok gelmedi benim bugün iyice azaldı. Vardır her serde bir hayır bakalım ne olacak ikimiz icin
Benim de bugün bitti normalde de 5 gun sürerdi zaten bu seferde aynısi oldu aynen hayırlısı olsun inşallah

Göğsümdeki o kahverengi alan hala dağılmış durumda yani büyük gibi hâlâ ama anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…