• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Kanama gibi değil ama sanki adetim yeni başlıcakmkş gibi ara ara kahverengi akıntı geliyo doktorla konuştum olabilir dedi
Işte bu normal olan benim ki de bildiğin adet kanaması yani onun için mümkün değil bence boşu boşuna heveslenmeyeyim

Doktorumu aradim muhtemelen kist olmuştur gelecek adet döneminde atarsin basit kistler bunlar falan dedi beni de muayene için çağırmadı 😒
Ben de kist olmasından korkuyorum ama atmisimdir herhalde adetle. Adetim de çok gelmedi benim bugün iyice azaldı. Vardır her serde bir hayır bakalım ne olacak ikimiz icin 🤗

Ben de kist olmasından korkuyorum ama atmisimdir herhalde adetle. Adetim de çok gelmedi benim bugün iyice azaldı. Vardır her serde bir hayır bakalım ne olacak ikimiz icin 🤗
Benim de bugün bitti normalde de 5 gun sürerdi zaten bu seferde aynısi oldu aynen hayırlısı olsun inşallah 😊

Göğsümdeki o kahverengi alan hala dağılmış durumda yani büyük gibi hâlâ ama anlamadım 🙁

Back