OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Ben de ben de çaresizlik ne hallere düşürüyor insanı ya
Gerçekten öyle eşim de iyice bana benzedi oda nr söylesem itiraz etmeden yapıyor kıyamam 3 kavanoz keci boynuzu pekmezi bitirdi 2 ayda şimdi de keçi boynuzu kürüne başladık bide havuç bakalım neler olacak

Dur şimdi geCe gece heveslenmek istemiyorum zaten o kadar hazırım ki heveslenmeye
Bende araştırıyim madem nasıl satın aldın sen toz şeklinde mi kök şeklinde mi ?
Ben daha almadım bata 5 gün var bunay ovülasyon yapmıştım adet olunca alcam. Hala bi umut var içimde
İyice araştır ama aklına yatarsa öyle al aktarda satılıyormuş ama ben trendyolda da buldum

Ay düşünsene bide hamileymişiz hayali bile mutlu ediyor insanı
İnşallah ya tek düşündüğüm en çok istediğim şey evlat sahibi olabilmek Allah isteyen herkese versin kucağını boş birakmasin. Her ay umutlanip elin boş kalmak çok kötü. Benden bir hafta once evlenen biri vardı köyden. Çocuğu oldu coktan. Etrafımda bir sürü çocuklu insan var. Psikolojim iyice bozuldu en ufak bir şeyde ağlıyorum hemen

ben de aynı durumdayım. En çok üzüldüğüm şey de evladının kıymetini bilmeyen kişilerin anne baba olması. Ben bu kadar çok isterken hasret çekerken onların çocuklarına bağırması, bir aylık bebek ağladığı için annesinin ‘sesini duydukça gıcık oluyorum’ demesi.. bunları gördükçe daha çok üzülüyorum

Al benden de o kadar. İçim acıyor ya ,

olur mu olur canim burda forumda okumuştum bir kadın adet oldugunu düşünerek doktora gitmemiş meğerse hamileymiş. Kişiden kişiye göre değişir tabi
Canım şuan mesrla benim lekelenmem var sabahtan beri adet olmuşum gibi sanki ama kan testi yaptırdım hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…