- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 36
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Düşünmeden edemiyorum ben deHiç bilmiyorum herkes aklından at bu kadar takma o zaman olur diyor nasılyapacam ki hic bir şekilde aklımdan çıkmıyor
Yarın doktorumu arayacam bakalım o ne diyecek ay böyle bisey mümkün değil ama olursa mucize olur gerçektenBi kaç gün daha Devam ederse bi gebelik testi yap bence
Bende bu ay havuç ve inciri deneyecem ama kurunu değil direk yiyerek deneyecemBen de duyduğum her kürü denedim. Havuç incir keçiboynuzu hatta maydonoz süt buharı bile yaptım olmadı. Bu ay da brokoli kürü yapıyım dedim 2 gün içebildim sadece kokusu midemi bulandırdı, biraktım sonra. Bi de çakşır kökü suyu diye bişy varmış yeni duydum, adet günüm gelsin son kez onu denicem. Siz de bi araştırın bunu belki faydası olur. Hem eşiniz hem de siz içebiliyormuşsunuz
olur mu olur canim burda forumda okumuştum bir kadın adet oldugunu düşünerek doktora gitmemiş meğerse hamileymiş. Kişiden kişiye göre değişir tabiYarın doktorumu arayacam bakalım o ne diyecek ay böyle bisey mümkün değil ama olursa mucize olur gerçekten
Okuyorum bazıları diyor ki o ay hic umursamadım oldu yok unutmuştum tuttu nasıl yapıyorlar yaaDüşünmeden edemiyorum ben de
Ben hepsini denedim ama en fazla 1 haftaBende bu ay havuç ve inciri deneyecem ama kurunu değil direk yiyerek deneyecem
Ben aklımdan cikaramiyorum ki nasıl umursamayip unutayımOkuyorum bazıları diyor ki o ay hic umursamadım oldu yok unutmuştum tuttu nasıl yapıyorlar yaa
Onu düşündüm bende araştırdım canım bu tarz durumlarda adet kanaması çok az ve kahverengi oluyormuş benim her zaman ki gibi oldu kanamam bi değişiklik yok onun için sanmıyorum ben kistten falan şüpheleniyorum inşallah öyle bisey değildirolur mu olur canim burda forumda okumuştum bir kadın adet oldugunu düşünerek doktora gitmemiş meğerse hamileymiş. Kişiden kişiye göre değişir tabi
Çakşır kökünü de ilk defa duydum faydası olacaksa ben de deneyeyimBen hepsini denedim ama en fazla 1 hafta ☺
Çakşır kökü suyundan umutluyum. O da olmazsa bırakcam artık napym kısmet değilmiş
Ilk defa duyuyorum bunu ben ne ise yarıyor yumurtaları mi geliştiriyor yoksa hormonal dengeyi mi sağlıyor vs ?Ben hepsini denedim ama en fazla 1 hafta ☺
Çakşır kökü suyundan umutluyum. O da olmazsa bırakcam artık napym kısmet değilmiş
Işte bendeBen aklımdan cikaramiyorum ki nasıl umursamayip unutayım
Evet benim 2 arkadaşım da hamileyken adet oldular.olur mu olur canim burda forumda okumuştum bir kadın adet oldugunu düşünerek doktora gitmemiş meğerse hamileymiş. Kişiden kişiye göre değişir tabi
Ben de youtube da görmüştüm gülbahar ölçü diye bi bayan hatta kendisi de kullanıp hamile kalmış o önermişÇakşır kökünü de ilk defa duydum faydası olacaksa ben de deneyeyim
Dur şimdi geCe gece heveslenmek istemiyorum zaten o kadar hazırım ki heveslenmeyeEvet benim 2 arkadaşım da hamileyken adet oldular.
Tam olarak neye yaradığını bilmiyorum bi çok faydası varmış, eşinizle birlikte içiyosunuz onu biliyorum sadece youtube da görmüştüm gülbahar ölçü diye bi bayan bu şekilde hamile kalmışIlk defa duyuyorum bunu ben ne ise yarıyor yumurtaları mi geliştiriyor yoksa hormonal dengeyi mi sağlıyor vs ?
Bende araştırıyim madem nasıl satın aldın sen toz şeklinde mi kök şeklinde mi ?Ben de youtube da görmüştüm gülbahar ölçü diye bi bayan hatta kendisi de kullanıp hamile kalmış o önermiş
Ben de alayım o zaman ondan. Herşeyi deneyesim var yaBen de youtube da görmüştüm gülbahar ölçü diye bi bayan hatta kendisi de kullanıp hamile kalmış o önermiş
HahahBen de alayım o zaman ondan. Herşeyi deneyesim var ya
Valla benim bile geçince bi test yapasim varDur şimdi geCe gece heveslenmek istemiyorum zaten o kadar hazırım ki heveslenmeye
Ben de ben deHahahkendim gibi insanlarla karşılaşınca mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?