OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Bende bu ay havuç ve inciri deneyecem ama kurunu değil direk yiyerek deneyecem

Yarın doktorumu arayacam bakalım o ne diyecek ay böyle bisey mümkün değil ama olursa mucize olur gerçekten
olur mu olur canim burda forumda okumuştum bir kadın adet oldugunu düşünerek doktora gitmemiş meğerse hamileymiş. Kişiden kişiye göre değişir tabi

olur mu olur canim burda forumda okumuştum bir kadın adet oldugunu düşünerek doktora gitmemiş meğerse hamileymiş. Kişiden kişiye göre değişir tabi
Onu düşündüm bende araştırdım canım bu tarz durumlarda adet kanaması çok az ve kahverengi oluyormuş benim her zaman ki gibi oldu kanamam bi değişiklik yok onun için sanmıyorum ben kistten falan şüpheleniyorum inşallah öyle bisey değildir

Ben hepsini denedim ama en fazla 1 hafta ☺
Çakşır kökü suyundan umutluyum. O da olmazsa bırakcam artık napym kısmet değilmiş
Ilk defa duyuyorum bunu ben ne ise yarıyor yumurtaları mi geliştiriyor yoksa hormonal dengeyi mi sağlıyor vs ?

Ilk defa duyuyorum bunu ben ne ise yarıyor yumurtaları mi geliştiriyor yoksa hormonal dengeyi mi sağlıyor vs ?
Tam olarak neye yaradığını bilmiyorum bi çok faydası varmış, eşinizle birlikte içiyosunuz onu biliyorum sadece youtube da görmüştüm gülbahar ölçü diye bi bayan bu şekilde hamile kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…