Otrivelle çatlatma iğnesi kaçıncı gün kanda pozitif gördünüz

Eğer çok bekletmediysen vardır o halde benim geçen ay öyle oldu çatlatma iğnesi kullanmamıştım ama bat a 6 gün kala hergün yaptım 2-3 saat bekletince silik çıkıyordu kesin hamileyim demiştim hatta bilerek bekledim iyice artsın beta hcg öyle giderim dedim falan değilmişim hayal kırıklığı oldu
Eğer çok beklemeden bu sonuç çıkıyorsa olma ihtimali çok yüksek gibi geliyor bana senin bu çatlatma iğnesi de inanılmaz fena yanıltıcı birşeymiş bak silik görüyoruz konduramıyrouz :))

Aynen ama dediğim gibi bugün kan verdim 1.30 çıktı

12.gün yaptım cok silik bi cizgi çıktı ama ignenin etkisi mi degil mi tam bilemedigimden 16.gunu beklemistim canim
Hayırlısı olsun ben neredeyse hergün yapıyorum silik birşeyler çıkıyor ama konduramıyorum henüz iyi bekleyebilmişsin 12.günden 16.güne kadar :))) ben o 4 gün duramazdım sağlıkla kucağına al canım benim darısı bize

Testim 1 tane kalmıştı tuttum kendimi valla kafamı başka şeylerle meşgul ettim her ay hüsran oldugundan kaptırmadim kendimi çok sagol canım amin darısı sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…