ben bugün yapmamaya karar verdim yarın sabah yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün yapmamaya karar verdim yarın sabah yapacağım
Fazla ise yap canım birşey olmaz senin birde onunvu günben bugün yapmamaya karar verdim yarın sabah yapacağım
NedenValla igneden sonra 15 gun bekleyip test yapin derimmm
Fazla ise yap canım birşey olmaz senin birde onunvu gün
[/
bugünü pas geçmeye karar verdim yarın sabah ilk iş yapacağım haber ederimFazla ise yap canım birşey olmaz senin birde onunvu gün
Merhaba canım bugün test yaptın mı
Bu çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor arkadaşım ücreti ne kadar neler gerekiyor ve nereye yapılıyor çok merak ediyorum anlatır mısınızYarın tekrar test yapmayı düşünüyor musun ben düşünüyorum koyulaşırsa hamilelik olarak düşüneceğim ama bugüne göre daha silik olursa iğnenin etkisi geçiyor diyeceğim
Yumurta geliştirici ilaç veriliyor yumurta istenilen boyuta geldiği zaman iğne veriliyor 105 TL iğne onu vuruluyor suun 36 saat sonra ilişki oluyor 14 gün sonra da test yapıyorsunBu çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor arkadaşım ücreti ne kadar neler gerekiyor ve nereye yapılıyor çok merak ediyorum anlatır mısınız
Çok uygunmuş ben pahalı bir işlem zannediyordumYumurta geliştirici ilaç veriliyor yumurta istenilen boyuta geldiği zaman iğne veriliyor 105 TL iğne onu vuruluyor suun 36 saat sonra ilişki oluyor 14 gün sonra da test yapıyorsun
İlaca göre değişiyor benn ilacı da 135 e aldimÇok uygunmuş ben pahalı bir işlem zannediyordum
Ya ben daha önce hiçbir araştırma yapmadım var 400 500 belki vardır diye düşünüyordumDün yoktu
İlaca göre değişiyor benn ilacı da 135 e aldim
Ben daha dokuz aylık evliyim ya bana hemen öneriyorlar mı acaba105 tl iğnenin fiyatı bu ücreti devlet ya da özel sigortalar karşılamıyor diye biliyorum . klomen diye hap kullanıyorsunuz öncesinde dozajlara ve kullanacağınız günlere doktor karar veriyor sizi yönlendirir
Peki hep sabah mı yaptın dünkü gün ortası falan mıydı eğer hep aynı zaman da ise demek ki var Benin canımDün yoktu
İlaca göre değişiyor benn ilacı da 135 e aldim
Peki 15.günde sabah evde gebelik testi yapmıştın da çıkmamışmıydı canım16.gün hem idrarda hem kanda öğrendim