• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otrivelle çatlatma iğnesi kaçıncı gün kanda pozitif gördünüz

10.
Gün testim

Eklentiler

• IMG-20190623-WA0002.jpeg
    IMG-20190623-WA0002.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 193
Bende yaptım iğne etkisi iyice gitti herhalde daha silik bu defa

Eklentiler

• D6CFDDBE-4889-414A-9725-F658B662BAC6.jpeg
    D6CFDDBE-4889-414A-9725-F658B662BAC6.jpeg
    16,1 KB · Görüntüleme: 160
Yarın tekrar test yapmayı düşünüyor musun ben düşünüyorum koyulaşırsa hamilelik olarak düşüneceğim ama bugüne göre daha silik olursa iğnenin etkisi geçiyor diyeceğim 🤷‍♀️
Bu çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor arkadaşım ücreti ne kadar neler gerekiyor ve nereye yapılıyor çok merak ediyorum anlatır mısınız

Bu çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor arkadaşım ücreti ne kadar neler gerekiyor ve nereye yapılıyor çok merak ediyorum anlatır mısınız
Yumurta geliştirici ilaç veriliyor yumurta istenilen boyuta geldiği zaman iğne veriliyor 105 TL iğne onu vuruluyor suun 36 saat sonra ilişki oluyor 14 gün sonra da test yapıyorsun

105 tl iğnenin fiyatı bu ücreti devlet ya da özel sigortalar karşılamıyor diye biliyorum . klomen diye hap kullanıyorsunuz öncesinde dozajlara ve kullanacağınız günlere doktor karar veriyor sizi yönlendirir

105 tl iğnenin fiyatı bu ücreti devlet ya da özel sigortalar karşılamıyor diye biliyorum . klomen diye hap kullanıyorsunuz öncesinde dozajlara ve kullanacağınız günlere doktor karar veriyor sizi yönlendirir
Ben daha dokuz aylık evliyim ya bana hemen öneriyorlar mı acaba

Back