• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Sağlık ocağında verdim canım ya odan yarın çıkcak sonucumu öğrenir öğrenmez yazıcam buraya
Aynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz sonucunuzu merakla bekliyorum.. inşallah sevindirici haberler alırız. ben de yarın gidip kan testi vermeyi düşünüyorum ama o kadar yoruldum ki tekrar bir hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum gitmeye

Aynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz sonucunuzu merakla bekliyorum.. inşallah sevindirici haberler alırız. ben de yarın gidip kan testi vermeyi düşünüyorum ama o kadar yoruldum ki tekrar bir hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum gitmeye
Bende sonucum için çok heyecanlıyım rabbim dularımızı karşılıksız bırakmasın öğlene doğru sonucum çıkcak büyük ihtimal hemen burdan bildircem git kan ver korkma adet olunca insan daha çok üzülüyor

Yarın 14. Günün bence yapabilirsin tabi sen bilirsin canım rabbim kucagını boş bırakmasın
Erken gebelik testi ile çıkar mı acaba bide iğnenin etkisi gitti mi bilmiyorum çift çizgi çıkarsa iğne yüzünden hüsran olmasın sonra

İnşallah geç döllenmedir ne bileyim ya yoruldum artık

Bende sonucum için çok heyecanlıyım rabbim dularımızı karşılıksız bırakmasın öğlene doğru sonucum çıkcak büyük ihtimal hemen burdan bildircem git kan ver korkma adet olunca insan daha çok üzülüyor
Kan testim negatif çıktı. Umarım sen hayal kırık
İnşallah geç döllenmedir ne bileyim ya yoruldum artık
benim de kan testim negatif çıktı.. seni o kadar iyi anlıyorum ki. artık çok yoruldum ben de. Yarın tüp bebek doktoruna randevu aldık.

Back
X