Acıların agri kesici ile diniyordur inşallah. Bende hic ağrı olmamıştı. Dr.sor daha kuvvetli bir ağrı kesici versin olmazsa..Vallahi ne diyeyim günaydın kardesiyiyim demek istiyorum ama bugün 4. Gün sanırım bunun için biraz erken bu iş benim gibi hareketli birine pek uygun değilmiş sonrasında umarım normal hayatıma dönebilirim. Tat yok dilde, kulagimin alti bogazima dogru aciyor, cinlamada devam, sol kulağımı kapatinca elimle sagda ses de yok, tampon çıkınca ne olacak bilmiyorum tabi, beklemek ve dua etmek tek yapabileceğim şu an. Senin nasıl hayat normalleşti mi kaç gün oldu ameliyatın baya geçti galiba tekrar kontrole gidecek misin? Eternity den ses yok inşallah düzelmistir duymasi inşallah ben de duyabilirim
Tad olma konusunda acele etme.ben 25 ağustos ta oldum. Daha yeni düzeliyor. Ki tam düzelmedi .takılma ona.
Tampon çıkmadan farkı anlayamazsin deneyip se sinirinı bozma bosuna.
Hareketli hareketsiz fark etmez kime olsa zor gelir yatmak. Hele ki çocuk varken. .
Benim kontrolüm artık 1 sene sonra olacak.
Gündelik hayatıma döndüm. Sıkıntı yok çok şükür. Ama durup kendimi dinleyince sanki ağrı olacakmış gibi korkuyorum tamamen psikolojik tabi. .mesela sol kulağımın üzerine Dr. İzin vermesine rağmen çok yatmıyorum. Çocuğun arkasından kosmamaya çalışıyorum. Eşim dalga geçiyor protezi iğneyle tutturmadilar merak etme cikmaz diye.. Dr. Da sert bir darbe olmadığı sürece bişey olmaz
Sert darbede zaten başka sorunlar da olur demişti.