- 7 Haziran 2016
- 55
- 1
Teşşeürker. 20 yıldan fazla miyop olup ameliyat olan bir insanım :) fazlalıktan kurtulmaya çalışıyorum. Cihazı hiç düşünmedim. Hayat kalitesi olarak ameliyatı düşündüm ama bunlar teoride olan şeylerdi şimdi pratiğe geçince tırsmaya başladım :)
2 çocuğum var biri 18 aylık. İyileşme sür si beni korkutuyor tek ama geçecek biliyorum
Peki ne kadar kaldınız hastanede ?
1 gece kaldım. Çok baş dönmem ve ağrım olmadı. Sonrasında en az 1 ay ağır kaldırma ikinma iş yapma yasak. Ameliyat sonrası birine ihtiyacınız var helede çocuklar küçükse. Benim oglum 4 yaşında ve çok hareketli sürekli onu kısıtlamak zorunda kalıyorum. Biraz fazla hassas bir yapıya sahibim ben. O yüzden bişey olacak da protez çıkacak diye korkuyorum sürekli. Tez canlı biri olarak bu beni psikolojik olarak yoruyor. Şu an duyuyorum yani sağ kulagim duyuyor sağdan ameliyati oldum. Solda idare ediyor. Henuz cinlamalarim gecmis degil bunu da zaman gösterecek, sesler biraz yankili fazla hatta. Doktorum normal olduğunu bir süre sonra düzeleceğini söylüyor. Bakalım yaşayıp göreceğiz. İnşallah herşey hepimiz için çok daha güzel olur burada çok paylaştık otoskleroz kardeşlerle süreci ve sonrasini. Dilerim sancısız atlatırsınız. Bu hastalik zor bir hastalık ve kabul etmek de zor ama başka derdimiz olmasın buna şükür ne yapalım. Çok geçmiş olsun yine burdan yazın görüşelim bu süreci birlikte atlatacagiz insallah