Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba daha iki ay once bu ameliyati oldum.Korkulacak bir seý yok.Hastalik cok ilerlerse ameliyatta artık çözüm.olmuyor.Ne kadar erken olursan başarı şansı da artar.Turkiye de KBB alanindacok basaril bir doktor var.Şuana kadar başarısız bir ameliyatınin sonuçlanmadigini soyledi.internetten de araştirabilirsiniz.Merhaba canım.Benim de böyle bir sıkıntım var.Daha ameliyat olmadım ama.Çocuklardan dolayı yazın olmayı düşünüyorum.Birkaç tane doktorla görüştüm.Açıkcası birazda korkuyorum.Umarım çınlaman vs.en kısa sürede geçer.Sen tecrübelerinden bahsedermisin biraz.
Merhaba 15 yıl önce sağ kulak ve 2 ay once sol kulaktan aynı ameliyati oldum.Ikiside basarili geçti.Hastalik ilermeden hemen ameliyat ol derim.Ablam geç kaldı diye ameliyat şansını kaybetti cok ilerlemiş dedi doktorum.Tek çözüm cihaz denildi.Kemikteki kireç zamanla kemiği eriyormus.Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama Adana da profesör var ve turkiyede ondan üstü faha yok.Merhaba,
Konuya bayadır kimseler uğramamış ama sanırım ben de bu hastalıktan muzdaripim. Defalarca devlet hastanesine gittim ama su kadar işitme kaybın var, kulağın kirlenmiş deyip gönderdiler.
Ama işitme kaybımın gitgide arttığını hissediyorum. Kulağımda çınlama, uğultu var ve hiç kesilmiyor. Bu dönemde herkes maske takmaya başlayınca aslında dudak okuduğumu, baya baya duymadığımı anlamış oldum. Birkaç sene içinde bebek planlıyoruz ve hamilelikte daha da arttığını öğrenince konuyu iyice araştırmaya başladım.
Çevremde neredeyse insan kalmadı. Onları umursamadığımı falan düşünüyorlar ama kimse duymadığıma ikna olmuyor. Sosyalliği kötü etkiliyor ve ileride sağır olmak istemiyorum
Bu hastalığa sahip olanlar ve ameliyat olanlar var mıdır hala forumda?
Merhaba, ameliyat oldunuz mu?
merhaba seninle dr hakkında görüşmek istiyorum bana yazar mısın lutfen
Merhaba, ameliyat oldunuz mu?
merhaba seninle dr hakkında görüşmek istiyorum bana yazar mısın lutfen
Merhaba doktorunuz kimdi?Merhaba daha iki ay once bu ameliyati oldum.Korkulacak bir seý yok.Hastalik cok ilerlerse ameliyatta artık çözüm.olmuyor.Ne kadar erken olursan başarı şansı da artar.Turkiye de KBB alanindacok basaril bir doktor var.Şuana kadar başarısız bir ameliyatınin sonuçlanmadigini soyledi.internetten de araştirabilirsiniz.
Merhaba, ameliyatınızı Sertaç beyde mi yaptırdınız?Kızlar merhaba Bursa da oturuyorum ameliyat olucam doktor arıyorum Gebze de Sertaç yetişere gitmeyi düşündüm ama ameliyat sonrası bana Bursa’ya kara yolculuğuna izin verir mi çok kararsızım Bursa da doktor bulsam benim için çok iyi olucak tavsiyelerinizi bekliyorum birde ameliyatta sonda takılıyor mu
Adı neyMerhaba 15 yıl önce sağ kulak ve 2 ay once sol kulaktan aynı ameliyati oldum.Ikiside basarili geçti.Hastalik ilermeden hemen ameliyat ol derim.Ablam geç kaldı diye ameliyat şansını kaybetti cok ilerlemiş dedi doktorum.Tek çözüm cihaz denildi.Kemikteki kireç zamanla kemiği eriyormus.Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama Adana da profesör var ve turkiyede ondan üstü faha yok.
Merhaba 15 yıl önce sol kulağımdan ve dün sağ kulağımdan ameliyat oldum. İyi ki olmuşum diyorum ancak emin ellerde yapılmasıngereken bir işlem. İzmirde Ali Vefa Yücetürk yaptı son operasyonumu, 24 saat kalkmamak gerekiyor. Bu nedenle sonda veya sürgü kullanmak gerekiyor. Ali Vefa hocam çok başarılı hiç baş dönmem olmadı. Ameliyat sonraı 10 gün dikkat etme gerekiyorKızlar merhaba Bursa da oturuyorum ameliyat olucam doktor arıyorum Gebze de Sertaç yetişere gitmeyi düşündüm ama ameliyat sonrası bana Bursa’ya kara yolculuğuna izin verir mi çok kararsızım Bursa da doktor bulsam benim için çok iyi olucak tavsiyelerinizi bekliyorum birde ameliyatta sonda takılıyor mu