Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CITLANBIK tamamını bulasan da olur garanti olur ama en çok iç kısma sürersin burda artık önemli olan bir de eğilerek yıkaman. benim tüpler kulağımda iki yıla yakın durdu ve iki yıl boyunca maalesef saçımı ayrı yıkamak zorunda kaldım hiç su kaçmamalıydı çünkü.Denizde dalmayı senelerdir unuttum.Pamuğa yuvarlak şekil verirsin azıcık içe doğru ittirirsin sen anlarsın zaten uygun olup olmadığını ama. En garanti pamuk artı eğilerek yıkamakEternity334 ,vazelinli pamugu nasıl hazırlayacağım? Kulağıma koyacağım pamuğun tamamını mi vazeline bulayayim? Yoksa ic kisima gelen kismi kremlesem de olur mu?Yuvarlak şekil verip içine sokmadan kepçeye yerleştireceğim değil mi
Çok çok teşekkür ederim tavsiyen için .aynen öyle yaparım yarın.CITLANBIK tamamını bulasan da olur garanti olur ama en çok iç kısma sürersin burda artık önemli olan bir de eğilerek yıkaman. benim tüpler kulağımda iki yıla yakın durdu ve iki yıl boyunca maalesef saçımı ayrı yıkamak zorunda kaldım hiç su kaçmamalıydı çünkü.Denizde dalmayı senelerdir unuttum.Pamuğa yuvarlak şekil verirsin azıcık içe doğru ittirirsin sen anlarsın zaten uygun olup olmadığını ama. En garanti pamuk artı eğilerek yıkamak
Buldum tıkaçın markası otifleks eczanelerde.Çok çok teşekkür ederim tavsiyen için .aynen öyle yaparım yarın.
Sağol eternity. ..Buldum tıkaçın markası otifleks eczanelerde.
Kontrol güzel geçti tamponu yeni çıkarttı ben pazartesi çıkarttı diye düşünmüştüm şimdilik iyiyim baş dönmeleri dışında ani hareketlerde hala başım dönüyor geçen sene bu kadar değildi çabuk atlatmıştım bu zorladı biraz bakalım 24 eylülde yine gideceğiz.Bu arada iyi bayramlarSağol eternity. ..
Nasİl geçti kontrolün? İyi misin?
Baş dönmeleri de geçer yakında inşallah. .Kontrol güzel geçti tamponu yeni çıkarttı ben pazartesi çıkarttı diye düşünmüştüm şimdilik iyiyim baş dönmeleri dışında ani hareketlerde hala başım dönüyor geçen sene bu kadar değildi çabuk atlatmıştım bu zorladı biraz bakalım 24 eylülde yine gideceğiz.Bu arada iyi bayramlar
ezgim2016 bende sol kulak için ameliyat öncesi ve sonrası değerlerimi yazayım ameliyat öncesi hava 76db kemik 28db ameliyat sonrası bir ay sonraki ölçüm hava 35 db kemik 20 db ve ameliyattan on ay sonraki ölçüm hava 40db kemik 18 db şimdi sağ kulağın ameliyat öncesi hava 41 db kemik 15 db bakalım sonuç ne olucak
Valla ezgim ,yazdıklarını okurken Dr. İle konuşuyorum sandim:))))ne kadar bilgiye sahipsin oyle hahaaaa:)))
Hadi bakalım doktorunu dinle o zaman))
Ameliyat olmaya bence değer. Duymam iyi. Eskiden sağ kulak üzerine yatinca esimi duymuyordum tw duymuyordum simdi duyuyorum binlerce şükür. Pzt günü işitme testine gircem öncesi ve sonrası değerlerimi sana yazarım yorumunu rica ederim.:)CITLANBIK bu süreçte çok okudum hemen hemen her yerden bir ara abarttım makalelerini bile baktım hocaların. Süreç kolay değil ameliyatı oluyorsun da sonrası önemli dikkat diz boyu bu 2 ay mı yoksa sürekli mi bilmiyorum sonuçta protez olacak kulağımızda çünkü suni birşey. Denize dalmak yok artık ben korkudan denize bile girmem heralde ve uçağa binmeyi bile unuttum artık. Ben de abartıyorum mu ne bilmiyorum açıkçası , o yüzden tak cihazı işine geleni duy ya da duyma diyorum bazen, zaten alıştım duymama ya herkese tekrarlatiyorum söylediklerini, eşim çok kızıyor al cihaz o zaman diyor, 27sine ameliyat günu aldık bakalım ne olacak, Allah pisman etmez inşallah. Bu arada duyman nasıl merak ettim. Deger mi ameliyat olmaya bakalım biz ne olacağız. Her şeyin yolunda gitmesi ümidiyle kendine iyi bak geçmiş bayramın mübarek olsun bu arada...
Merhaba:)))Merhaba otoskleroz kardeşler, CITLANBIK ve eternity334. Nasılsınız haberlerini bekliyorum hala eternity334, baş dönmelerin geçti mi?Cıtlanbık kontrolün nasıl geçti? Duymalar ne alemde bakalım? Ben de gün sayıyorum bakalım neler göreceğim. İnşallah doğru bişey yapıyorumdur. Bu arada hanımlar ameliyat öncesinde ve sonrasında çınlamanız var mıydı bunu hiç konuşmamıştık sanırım. Benim çınlamam da var ameliyat olacağım kulağımdaki daha baskın. Şu anda bile ötüyor. Biiiiiiiiiiiip diye bir ses ve sürekli. Umarım bu da geçer ameliyat sonrası, artmasın da inşallah. Bazı kişilerde artabiliyormuş. Size de sormak istedim. Görüşmek dileğiyle, selam ve sevgiler...
Merhaba otoskleroz kardesler:)Merhaba otoskleroz kardeşler, CITLANBIK ve eternity334. Nasılsınız haberlerini bekliyorum hala eternity334, baş dönmelerin geçti mi?Cıtlanbık kontrolün nasıl geçti? Duymalar ne alemde bakalım? Ben de gün sayıyorum bakalım neler göreceğim. İnşallah doğru bişey yapıyorumdur. Bu arada hanımlar ameliyat öncesinde ve sonrasında çınlamanız var mıydı bunu hiç konuşmamıştık sanırım. Benim çınlamam da var ameliyat olacağım kulağımdaki daha baskın. Şu anda bile ötüyor. Biiiiiiiiiiiip diye bir ses ve sürekli. Umarım bu da geçer ameliyat sonrası, artmasın da inşallah. Bazı kişilerde artabiliyormuş. Size de sormak istedim. Görüşmek dileğiyle, selam ve sevgiler...
Ameliyattan önceki değerler: hava yolu saf ses ortalaması 61 db,kemik yolu saf ses ortalaması 6 db. 250 hz de ve 6k hz da orta ileri dereceli, 4k hz de ve 8k hx de orta derecelı düşüş. Srt değeri 75 db,skoru %62
Ameliyat sonrası durum;
Hava yolu saf ses ortalaması 25 db,kemik yolu saf ses ortalaması 13 db olup çok hafif dereceli işitme kaybı mevcut. 250 hz de ,6k hz de ve 8k hz de çok hafif dereceli düşüş saptanmiş. Srt değeri 35 db, sd skoru %82