Merhabalar...
CITLANBIK duymana çok sevindim, inşallah aynı duyguları yaşamak kısmet olur. Yalnız senin kemik yolu ölçümlerin çok iyi maşallah. Hastalık iç kulağına geçmemiş çok şanslısın. Benim kemik yolu ölçümlerin yaklaşık 20lerde o yüzden bu ameliyattan biraz endişeliyim biraz da. Doktorunun söylediklerine dikkat et. İnşallah iltihap filan olmaz ve daha iyiye doğru gider, bir an önce eski hayatına dönersin. Sağ kulağınla ilgili ben beklemeni öneririm. Çünkü 2. doğumda da ilerleyecektir diye düşünüyorum ki zaten 25 db hava yolu için duyduğun bir değer. Ben olmazdım ama tabi karar senin ve doktorunla da paylaş o daha doğru yönlendirir. Randevum yarına alındı malesef bir gün daha beklemek zorundayım. Herşeyi konuşacağız inşallah bakalım ameliyat mı son karar olacak bilmiyorum. ETERNİTY senin doktorundan randevu alıp sonra vazgeçmiştim. Onu da biliyorum yani :))) Çok araştırdım ben diyorum ya. Nisan ayından beri bu işle uğraşıyorum diyebilirim. Herşey kulağım olmuş durumda. Umarım bu paylaşımlarımız diğer araştıranlar için faydalı olur. Gerçekten sancılı bir süreç. İkinci çocuğu bu yüzden hiç düşünmüyorum zaten yaş 40 artık çok geç. İlerler mi bilmiyorum. 4.5 yılda bu hale geldim, bilmiyorum devamında ne olacak ama özellikle erkek seslerini anlamakta zorlanıyorum. Bazı kadın seslerini de tabi. Telefon ve radyo dinlerken duyabiliyorum anlayabiliyorum. Ama konuşma seslerinde zorlanıyorum Bir de kendimi de az duyuyorum. Sizlerde de öyle olmuş muydu, bazen öyle oluyor ki sesim az geldiği için konuşmak bile istemiyorum. Yarın doktorum ne diyecek bakalım. Ameliyat mı cihaz mı artık yarın netleşir sanırım. Eğer iç kulağa ilerlediyse ameliyat çok da çözüm olmuyor çünkü, hayırlısı artık, umarım herşey yoluna girer. Allah yardımcımız olsun ve başka dert göstermesin, gelişmeleri paylaşırım, kendinize çok iyi bakın...